Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האזעקה ברכב לא חוקית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האזעקה התקלקלה לי לפני כמה ימים, נכנסתי למוסך מורשה, והם אמרו לי שהיום זה לא חוקי אזעקה ברכב, ולכן הם לא מנים את זה, האם החוק הזה ידוע?

והיכן אני כן יכול לתקן את זה?

פורסם

יש אמת בדבר, אזעקות ברכב הן לא חוקיות. מקומות מורשים לא יסדרו לך את האזעקה אז רק חשמלי רכב יוכל לטפל לך בבעיה.

פורסם

הבעיה היא שמאז שאין לי את האזעקה, אין גם צפצוף בנעילת הרכב, כך שאם עד עתה, אחרי לחיצה על השלט, יכולתי להמשיך לדרכי, והייתי שומע 2 צפצופים ויודע שהרכב ננעל, היום אני צריך להצמד לרכב, לראות שהחלונות נסגרים, וליתר בטחון לנסות לפתוח דלת ולראות שהכל נעול,

האם ברכבים החדשים שלא מותקנת בהם אזעקה, יש צפצוף בנעילת הרכב, ואם כן מה הפתרון לגבי?

פורסם

אין אזעקה של הנעילה אבל יש אורות מצוקה. במקום אזעקה יש את הצופר של הרכב אבל זה במקרה של פתיחה של דלת שהאוטו נעול.

פורסם

קיים איסור להתקין אזעקות חדשות.

כבר מ2010.

אבל אזעקות קיימות עדיין חוקיות ב~ שנתיים הקרובות. נתנו 6 שנים לפרק אזעקות קיימות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
קיים איסור להתקין אזעקות חדשות.

כבר מ2010.

אבל אזעקות קיימות עדיין חוקיות ב~ שנתיים הקרובות. נתנו 6 שנים לפרק אזעקות קיימות.

כל צופרי האזעקה צריכים להתפרק עד 2016 ? הבנתי נכון ?

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

אכן. לא סגור על התאריך המדוייק.

ובנג'י צודק - הצופרים הם הבעיה, אין איסור על הבהוב האורות או התראה בשלט רחוק.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...