Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו XV 1.6 ליטר AWD - החל מ-130 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מכיר את האוטו הזה, ודאי לא נהגתי עליו, אבל מסקירות ומבחנים שנערכו לו בחו"ל, לא הייתי מתהפך לצד השני בכזו קלות.

שום טענה כלפי המכונית. אני מעריך שהיכולות שלה דווקא מרגשות. זה המחיר שפשוט לא מפתיע...

ואגב, בעבור הוצאה כזו, לפחות אני, הייתי דורש אווירה מעט יוקרתית יותר ממה שכנראה זו מציעה.

שורה תחתונה - במחיר הזה, היא למורעלים בלבד. אבל מורעלים קשה. כמה כאלה יש?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למיטב הבנתי מדובר כאן בדגם STI WRX ( לא מצאתי STI כדגם נפרד והספציפיקציות תואמות לדגם שמוצע כאן ע"י סובארו ). אם כך הוא מדובר בדגם שבמבחן השוואתי שערך מוטור טרנד האמריקני בינו לבין AMG45 ו M235I הועמד בראש. והגם שאני לא מתלהב במיוחד ממבחני רכב, בכל זאת מדובר בכך שלמרות שלשם סובארו הילה עמומה יחסית למתחרות הגרמניות, מסתבר שמדובר לפחות במתחרה ראוי, כנראה גם למעלה מכך. פערי המחירים אגב בשוק האמריקני די מקבילים לאלו שכאן. אז נכון ש 300K זה המון כסף בשביל סובארו, אבל כדאי להמתין אולי ולא לפטור, כמעט אינסטיקטיבית, את האוטו הזה בזילזול מתנשא.

פורסם

מי זילזל ומי התנשא? נא פרט ונמק.

פורסם

22. 23. 29.30. אלו מספרי הפוסטים הרלבנטיים. ואצלי גם התפעלות ממכוניות ויכולותיה יחד עם אמירה בוטה שעם כל אלו היא פשוט לא שווה את הכסף, אף היא בגדר זילזול והתנשאות, ודאי כשאלו המצטיירות כמתחרותיה זוכות לזכרוני ובמקרה הרע לליטופי התפעלות עדינים. ולמען השקיפות וטוהר המידות כמנהגנו החדש, לא עובד שם גם חף מכל אינטרס.

פורסם

מודה באשמה - אני מזלזל במותג. לא מתוך התנשאות, אלא בגלל הלקוחות שלהם (כמוך) שימכרו את סבתא שלהם לשחיטה רק כדי להמנע מלהעביר ביקורת או לומר מילה רעה. אני מצטער שפגעתי ברגשות שלך ומעכשיו והלאה אני אקים מזבח בביתי לסובארו ואמנע מכל ביקורת שהיא.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אם 31 לא ברשימה השחורה, אז גם 23...

ובכל מקרה גם ללא 31. אני לא מוצא שום עניין של התנשאות או זלזול בביקורת על מחיר. בסוף, הביקורת היא על עניין התמורה לכסף של כל פרט לפי טעמיו.

פורסם
22. 23. 29.30. אלו מספרי הפוסטים הרלבנטיים. ואצלי גם התפעלות ממכוניות ויכולותיה יחד עם אמירה בוטה שעם כל אלו היא פשוט לא שווה את הכסף, אף היא בגדר זילזול והתנשאות, ודאי כשאלו המצטיירות כמתחרותיה זוכות לזכרוני ובמקרה הרע לליטופי התפעלות עדינים. ולמען השקיפות וטוהר המידות כמנהגנו החדש, לא עובד שם גם חף מכל אינטרס.

באותה הזדמנות אני גם רוצה לציין שהביקורת שלך כלפי ההודעה שלי בהודעה מס' 34 היא מזלזלת ומתנשאת כי היא מעבירה ביקורת וכל ביקורת היא זלזול והתנשאות לפי המודל שלך

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

+1. רק שמדובר פה במבקר מצטיין...

פורסם
התמחור של ה- XV עם מנוע ה- 1.6 אוטומטי החדש אטרקטיבי מאד ובייחוד כשיש לצפות להנחות ו/או הטבות נוספות של סובארו.

אבל הביצועים התיאורטיים חלשים במיוחד עד כדי סיבה לפסול גירסה זאת על הסף (13.8 שנויות ל- 100 קמ"ש).

מעניין איך היא מרגישה בנסיעה בפועל.

למה בדיוק ציפית מג'יפון עם מנוע 1.6 ליטר? ל10 שניות 0-100?

למה זה תמיד הנתון שבגללו פוסלים רכב? - זה רכב ביצועים? ספורט? מירוץ?

לא, זה רכב פנאי שיש לו גם יכולות שטח ובמקביל הוא גם גבוה, נוח יחסית ויש לו תא מטען עם גישה נוחה ודלת חמישית - משפחות שמחפשות גם רכב, משפחתי, גם ג'יפון וגם תג מחיר שפוי אמורות לראות ברכב הזה להיט.

אז יקח להם עוד כמה שניות להתייצב על 100 קמ"ש.

אם היינו מדברים על רכב סקסי כמו הBRZ - נתון של 7 שניות אפס למאה - חייב להודות שצפוי לראות אנשים עם פרצוף מאוכזב אבל אנחנו מדברים כאן על ג'יפון משפחתי עם מנוע 1.6 סה"כ - פרופורציות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתם לא יודעים מה זה נתון מיאוץ עד שלא נהגתם על ג'ימני אוטומטי.

17 ומשהו שניות ל100.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מיצובישי לנסר 2010 הרכב השני בבית משהו כמו 14 שניות מאפס ל100 - בידיעה שזה רכב משפחתי שנועד להגיע מA לB זה ממש לא נורא - משייט יפה מאוד על 100 וגם על 120.

אוונסיס 06 הרכב הראשי - נתון יצרן 9.7 שניות - הרכב מרגיש זריז יחסית ובאמת הבדל עצום לעומת המיצובישי אבל מנוע 2 ליטר לעומת 1.5 - זה יותר מצפוי.

אז קצת פרופורציות כי עכשיו אנחנו מביטים על ג'יפון לא ממש קטן בשם XV שזז על מנוע 1.6 ליטר??? - ביחס למיצובישי היא אפילו זריזה יותר וגם חסכונית יותר!

קצת פרופורציות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם זה נתון יצרן אז ברור שהתמונה האמיתית תהיה קצת יותר עגומה - למעט אולי יצרנים בודדים שכן מצהירים נתונים נכונים - לא זכור לי שסובארו ביניהם.

רנו למשל עם הפלואנס טורבו דיזל - הצהרות נכונות וכך גם כמעט כל רכבי המיני למעט יונדאי\קיה

אבל גם אם זה יהיה 1:13 - בשביל רכב פנאי שטח\ג'יפון זה נתון נהדר.

ושוב אנחנו חוזרים למילת מפתח בעיניי - פרופורציות.

Pioneer TS-X150

פורסם
מודה באשמה - אני מזלזל במותג. לא מתוך התנשאות' date=' אלא בגלל הלקוחות שלהם (כמוך) שימכרו את סבתא שלהם לשחיטה רק כדי להמנע מלהעביר ביקורת או לומר מילה רעה. אני מצטער שפגעתי ברגשות שלך ומעכשיו והלאה אני אקים מזבח בביתי לסובארו ואמנע מכל ביקורת שהיא.[/quote']

אם הבעיה שלך עם המותג אינה המכונית אלא ״מוכרי סבתות לשחיטה״ שהם הלקוחות להגדרתך המביכה, אתה צריך לחפש לך עץ אחר לנבוח מתחתיו. אין לי וגם לא היתה לי סובארו. יש לי סלידה קלה ממי שבזילזול מופגן מספר למה מכונית כלשהיא שאינו מכיר כלל לא באמת ראויה להתייחסות, רק בשל הסמל שמוברג לה על הגריל.

אגב, התרגיל הלוגי המבריק בו הואלת לכבד אותי בתגובתך העוקבת למצוטט כאן, שענינו ביקורת הביקורת, עדיין מתעכל עד להבנתו המלאה.

פורסם

אם יש לי ליטופי התפעלות, הריהם מיועדים לנוסח הפתלתל של דבריך וליכולת המדהימה להביע רעיון פשוט בממבו-ג'מבו מיותר...

מחבר תגובה 29, שבניגוד אליך דווקא יש לו פינה חמה בלב לסובארו, אבל זה לא אומר שהוא חייב לקבל ולהעריך את מדיניות היבואן...

אבל אם זכרוני אינו מטעני, דווקא אתה גוננת לא מעט בעבר על סמל"ת והמותגים שהיא מוכרת.

מה דעתך, למען השקיפות וטוהר המידות כמנהגנו החדש, לספר לנו באיזה רכב כבודו מחזיק?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...