Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא נדבקתי אליו, ציינתי אנקדוטה, התווכחת עובדתית לגבי האנקדוטה אז הוכחתי לך.

אגב אתה צודק שכחתי את הונדה, אז הסיוויק קיבלה רק ב-2010 כסטנדרט, ואופציונלי מ-2006, הג'אז קיבלה כסטנדרט מ-2009.

לפי מה בחרת את המתחרות של המאזדה? למה היא לא מתחרה למשל בפוקוס או באוקטביה או בבורה (עזוב שב-2008 כבר הייתה ג'טה) או ב-C4 או ב-307?

עשית Handpick מתוך הרשימה שלי רק לדגמים שקיבלו ב-2008 ואז אתה טוען שהם לא מתחרים בשאר, זה לא יעבוד לך בכזאת קלות.

היא מתחרה גם בהן. אתה אומר כאילו זה דבר חובה, אבל יש גם מתחרות שלא מצויידות בזה. רוב הדגמים קיבלו את זה ב-2008. מי שהציע לפני - כל הכבוד.

ולפי מה החלטת שזה לא היה סטנדרט? כתבתי לך בדיוק איזה דגמים הגיעו עם זה כסטנדרט, לא אופציה.

או שמבחינתך התוצרת היפנית היא קובעת הסטנדרט? מה שלא בא מארץ השמש העולה לא קובע סטנדרט?

אין קשר, אתה לוקח את הדברים שלי ומוציא מהם משהו שלא התכוונתי בכלל. סטנדרט זה כאשר (כמו מאז 2009) שכולם מציעים את האבזור הזה. כמו למשל עם הגטס שבתקופתה בגרסה הבסיסית הציעה רק כרית אויר אחת ובלי מערכת ABS, כאשר כל המתחרות הציעו את המערכת הזאת, ועוד כרית אוויר אחת לפחות בנוסף. זה איבזור חסר שחורג מהסטנדרט.

לי אישית אגב מחשב דרך כן חשוב, אני משתמש בו כל הזמן, והשתמשתי בו באוקטביה המון, ככה שבמעבר למאזדה 3 היה חסר.

ועכשיו הגענו למילת המפתח - "לדעתי", נחזור אחורה זה בדיוק מה שאמרתי, עובדתית יש איבזור שהופיע שנים רבות קודם במכוניות אחרות ולא הופיע במאזדה עד מאוחר מאוד, לדעתך היא מפצה בדברים אחרים, לדעת פלוני אלמוני לא.

סבבה, זה סובייקטיבי. אבל בשביל מחשב דרך בטח שלא הייתי פוסל רכב (משומש, משנתון יחסית ישן) ובטח שלא הייתי אומר שרכב מסוים שכן מצויד בזה, טוב מרכב אחר שלא מצויד בזה, אך ורק בגלל שברכב האחר אין את המחשב דרך הזה.

סתם כדי שאני אבין אותך טוב יותר, איך אתה יודע על איזה טמפרטורה אתה מכוון את ה"בקרת אקלים" הזאת? כתוב על הצג מעל הרדיו, מצד ימין של המסך (בדיוק בצד ההפוך של השעון).

אמנם יש שם פלוס ומינוס, וגם סימן נחמד של תרמומטר ואפילו שנתות, אבל מספרים - אין, וסקאלת מדידה (צלזיוס, פרנהייט [הרי המאזדה 3 מיועדת בראש ובראשונה לארה"ב] אולי בכלל קלווין) - גם לא בנמצא.

איך אתה קובע את הטמפרטורה? אני רוצה לקבוע עכשיו 75 מעלות פרנהייט, או 24 מעלות צלזיוס או 297 מעלות קלווין, אני אסתפק באחת מהאפשרויות, תעדכן כשתצליח. מסביב לכפתור ה-AUTO יש גלגלת, כיוון הגלגלת למינוס יוריד מעלות, לכיוון הפלוס יעלה מעלות. את המעלות אפשר לראות כמו שאמרתי בצידו הימיני של הצג כאשר המזגן פועל.

אם שמת לב לטמפרטורות אז אתה גם שם לב שאני גם לא חובב קור מי יודע מה. אחרי 3 שנים עם האוטו, סביר להניח שאני אדע שיש לו את האפשרות הזאת, גם אם אני לא חובב קור. לא חושב?

בוודאי שהיה, מ.ר. יעזור לך?

או שאולי אתה חי פשוט באשליה שמי שנהג על המאזדה 3 חייב להתאהב בה וליפול מהרגליים, לא ייתכן שהייתה לי מאזדה 3 והעזתי להגיד משהו רע על יצירת המופת של היפנים מפוצ'ו?

ממש לא. יש דברים רעים להגיד על הרכב (מרווח, רעש מנוע, איכות חומרים, מתלים נוקשים, מזגן חלש יחסית וכו'). אבל אלו דברים יחסיים, וביחד עם זה יש לה לא מעט יתרונות. הרכב בטח שלא יצירת מופת , אבל בטח לא גרוע כמו שאתה מנסה לתאר. יש לקחת דברים בפרופורציות. שאלתי אותך אם החזקת ברכב לא בגלל שאתה לא אוהב אותו, זאת זכותך מן הסתם, אמרתי לך את זה כי עובדה שאתה לא מודע לאיזופיקס ולא יודע איך להפעיל את בקרת האקלים. משהו שתוך נסיעה אחת בודדה יודעים לעשות.

תשובות באדום

זה תמיד משעשע בפורום כשמישהו נעלב בשם מותג כלשהו.

לא נעלב בשם המותג. מילא היה אומר דברים נכונים, לא נתפס על משהו אחד קטן והופך את זה לפיל, או מודע לאבזור של הרכב ולא מנסה לריב על משהו עובדתי (בהתחלה אמר אין איזופיקס, אחרי זה אמר שאין בקרת אקלים...). מצטער להגיד, אבל זה ממש שטויות.

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

את האמת? גם אני חושב. נראה לי סתם מחרטט.

אפשר לעשות השוואה הפוכה לשם הקומדיה. בדיוק קיבלתי רכב חלופי אחרי שהלסינגית שלי עברה תאונה קלה בפרונט במוסך. קיבלתי רנו פלואנס מעפנה שבהשוואה למאזדה 3 מהדור הראשון, היא נראית כמו מכונית משנות ה-50. איך ההשוואה הזו? :-)

אגב, גם הדש-בורד של הסיאט איביזה מהדור הקודם נראה רע בהשוואה לדש-בורד של ה-3 מכל שלושת הדורות.

בחייאת, תהיו כבר עיניינים אדם שאל שאלה פשוטה, יצרתם כאן מגילת אסתר.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

המאזדה 3 שהוצגה ב 04' היתה המכונית השנייה של מאזדה ששמה דגש על התנהגות הכביש ׁ, והתבססה על שלדתה המעולה של הפורד פוקוס.

בניגוד לפוקוס שידעה לשלב בין התנהגות מעולה לנוחות נסיעה מצויינת, המאזדה 3 לא היתה נוחה לנסיעה, יחסית.

התנהגות המנוע ותיבת ההילוכים הטעתה את רוב הנוהגים בה - כל נגיעה בדוושת התאוצה היתה פותחת 3\1 מצערת, ולפחות התחושה הראשונית היתה שהמכונית מאיצה מ 0-100 תוך 4 שניות..

בפועל היא הציעה ביצועים סבירים ומקבילים לאלו של מתחרותיה, לא יותר.

העיניין הוא שנקודותיה החזקות ממש לא עיניינו את אלו שקנו אותה, שיקוליהם היו אחרים, אם בכלל מישהו שאל אותם אם הם רוצים דווקא את המכונית הזו..

הדור השני היה מיושן ולא אטרקטיבי, וגם ההגה, הנקודה החזקה ביותר בדור הראשון, חושמל וקולקל גם יחד.

הדור השלישי סבל בתחילת דרכו ממדיניות שיווק לא נכונה - אנשים לא קונים מכונית שלא רואים אותה בהמוניה, מה גם שהתחרות בסגמנט הנ"ל חזקה מאי פעם, וחסרונו של מנוע מוגדש מורגש מאד בגירסת ה 1.5.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני לא חושב ש-cars-@-lover נעלב בשם המותג.

מדובר פשוט במכונית טובה. יש לה חסרונות לא מעטים אבל בסך הכל מדובר במכונית טובה.

אז לא היה לה מחשב דרך, ממש עניין מהותי.

אני לא ממש נכנס להשוואות ולכל הדיון שהתנהל בניכם.

לי יש מאזדה 3, את שלי האישית אני שונא.

אבל אני עדיין לא יכול להגיד שלא מדובר ברכב טוב.

אני לא אחזור שוב על כל מה שכבר פירטו לפניי ואני לא אחד שנופל שבי למותג. באופן כללי וגם ביחס ישיר לתחרות מדובר במכונית טובה שלא נופלת לגמרי בשום סעיף.

פורסם
הדור השני היה מיושן ולא אטרקטיבי, וגם ההגה, הנקודה החזקה ביותר בדור הראשון, חושמל וקולקל גם יחד.

.

דווקא נשאר הידראולי, רק קיבל תגבור חשמלי.

פורסם
דווקא כאן אתה טועה. בדור הראשון הייתה בקרת אקלים. המספרים הופיעו ע"ג צג שנמצא מעל השנתות ולא נראה בתמונה.

אין מעל השנתות צג, אבל שיהיה, תמשיכו לחפש איפה הצג.

היא מתחרה גם בהן. אתה אומר כאילו זה דבר חובה, אבל יש גם מתחרות שלא מצויידות בזה.

רוב הדגמים קיבלו את זה ב-2008. מי שהציע לפני - כל הכבוד.

לא אמרתי שזה חובה, זה אבזור, תלמד לקרוא, זה חשוב בבגרויות.

יש מתחרות שלא מצוידות בדברים כאלה ואחרים, במקרה של מחשב דרך הרכבים היפניים קיבלו מאוחר מהאחרים.

ד"א עשית חשבון כמה רכבים קיבלו ב-2008 וכמה לפני? התחושה שלי שהרוב קיבלו לפני, ככה שלכתוב "רוב הדגמים קיבלו ב-2008" זאת טעות.

העניין הוא שלקחת אנקדוטה (תחפש במילון את הפירוש) וניפחת אותה וכתבת שטויות, וכשעימתתי אותך עם המציאות אז אתה מנסה להתווכח וטוען שאני ייחסתי לזה חשיבות, אבל מי לקח אנקדוטה וניפח אותה?

אין קשר, אתה לוקח את הדברים שלי ומוציא מהם משהו שלא התכוונתי בכלל. סטנדרט זה כאשר (כמו מאז 2009) שכולם מציעים את האבזור הזה. כמו למשל עם הגטס שבתקופתה בגרסה הבסיסית הציעה רק כרית אויר אחת ובלי מערכת ABS, כאשר כל המתחרות הציעו את המערכת הזאת, ועוד כרית אוויר אחת לפחות בנוסף. זה איבזור חסר שחורג מהסטנדרט.

שוב, לא מדובר כאן על רכב אחד בודד שבתקופה הזו לא הציע את האופציה הזו, כמו שהראיתי לך רוב היפניות היו באותה סירה.

אז לא היה באמת "סטנדרט" ורכב אחד שחורג ממנו (או שניים, או ארבע), הייתה קבוצה שהציעה וקבוצה שלא.

סבבה, זה סובייקטיבי. אבל בשביל מחשב דרך בטח שלא הייתי פוסל רכב (משומש, משנתון יחסית ישן) ובטח שלא הייתי אומר שרכב מסוים שכן מצויד בזה, טוב מרכב אחר שלא מצויד בזה, אך ורק בגלל שברכב האחר אין את המחשב דרך הזה.

כמו שכתבתי קודם, לקרוא זה חשוב, הרכב לא נפסל בגלל היעדר מחשב דרך, העובדה היא שהאוקטביה הוחלפה במאזדה 3 2008 עם מ.ר. שמסתיים ב-65.

גם לא טענתי שהאוקטביה הייתה טובה יותר מהמאזדה 3 באופן אבסולוטי (שזה בכלל טיפשי, ברוב המוחלט של המקרים לכל רכב יש נקודות חוזק ותורפה מול רכב אחר), ובטח ובטח שלא בגלל היעדר מחשב דרך.

ציינתי הרבה סיבות שבגללן האוקטביה הייתה טובה יותר בשבילי והתאימה לי יותר כנהג.

אני רחוק מנקודת המבט של גיל הטיפש-עשרה שלפיה יש "רכב טוב יותר" ו"רכב פחות טוב" באופן אבסולוטי.

כתוב על הצג מעל הרדיו, מצד ימין של המסך (בדיוק בצד ההפוך של השעון).

אצלי זה הציג רק טמפרטורת חוץ, נדמה לי שגם עם כיתוב AMB מעל או משהו בסגנון.

אחרי 3 שנים עם האוטו, סביר להניח שאני אדע שיש לו את האפשרות הזאת, גם אם אני לא חובב קור. לא חושב?

כמו שאמרתי אצלי ה-AUTO רק הפעיל את עוצמת המאוורר באופן משתנה, והטמפ' הייתה של החוץ (אוי ואבוי לנו אם הטמפ' של המזגן הייתה 37 מעלות), אולי משהו היה לא תקין אצלי במערכת, אבל בספר רכב היה מצוין "אם הרכב מצויד באופציה" או משהו בסגנון ולכן הנחתי שזה המצב התקין של המערכת.

ממש לא. יש דברים רעים להגיד על הרכב (מרווח, רעש מנוע, איכות חומרים, מתלים נוקשים, מזגן חלש יחסית וכו'). אבל אלו דברים יחסיים, וביחד עם זה יש לה לא מעט יתרונות. הרכב בטח שלא יצירת מופת , אבל בטח לא גרוע כמו שאתה מנסה לתאר. יש לקחת דברים בפרופורציות. שאלתי אותך אם החזקת ברכב לא בגלל שאתה לא אוהב אותו, זאת זכותך מן הסתם, אמרתי לך את זה כי עובדה שאתה לא מודע לאיזופיקס ולא יודע איך להפעיל את בקרת האקלים. משהו שתוך נסיעה אחת בודדה יודעים לעשות.

מי אמר שאין ISOFIX? נראה לי התבלבלת עם מישהו אחר.

וכנראה שבקרת האקלים אצלי ברכב לא עבדה, אבל הרכב הזה כבר לא בעיה שלי.

בכל מקרה תקרא שוב מה שכתבתי למעלה, והודעות נוספות, לא אמרתי שהרכב גרוע, אם היה גרוע האוקטביה לא הייתה מוחלפת בו נכון?

בטח לא כשיש לי "זכות וטו" בנושא רכבים במשפחה.

לא נעלב בשם המותג. מילא היה אומר דברים נכונים, לא נתפס על משהו אחד קטן והופך את זה לפיל, או מודע לאבזור של הרכב ולא מנסה לריב על משהו עובדתי (בהתחלה אמר אין איזופיקס, אחרי זה אמר שאין בקרת אקלים...). מצטער להגיד, אבל זה ממש שטויות.

אתה מאוד נעלב בשם המותג, מספיק כדי לבלבל אותי עם מישהו אחר, מתי כתבתי משהו על ISOFIX?

ד"א אתה זה שנתפסת על משהו אחד קטן, על אנקדוטה וניסית לסתור את הדברים שלי.

לפי הנראה כאן, m3x7r3m3 בחיים לא עלה על מאזדה 3, למרות שהרכב לא נדיר.

מ.ר. יעזור לך? או שאולי סיומת 65 תספיק לך?

גם אתה מנעלבי המותג?

את האמת? גם אני חושב. נראה לי סתם מחרטט.

אפשר לעשות השוואה הפוכה לשם הקומדיה. בדיוק קיבלתי רכב חלופי אחרי שהלסינגית שלי עברה תאונה קלה בפרונט במוסך. קיבלתי רנו פלואנס מעפנה שבהשוואה למאזדה 3 מהדור הראשון, היא נראית כמו מכונית משנות ה-50. איך ההשוואה הזו? :-)

אגב, גם הדש-בורד של הסיאט איביזה מהדור הקודם נראה רע בהשוואה לדש-בורד של ה-3 מכל שלושת הדורות.

בחייאת, תהיו כבר עיניינים אדם שאל שאלה פשוטה, יצרתם כאן מגילת אסתר.

ולך מ.ר. יעזור?

איתי לא יעזור לך לנסות להעליב מותגים, אין לי שום קשר רגשי לאף מותג, מדינה או יבשת.

מה שכן נראה לי שאתה תפתח פה חזית עם אוכלי צפרדעים וישני סיאסטה.

אני לא חושב ש-cars-@-lover נעלב בשם המותג.

מדובר פשוט במכונית טובה. יש לה חסרונות לא מעטים אבל בסך הכל מדובר במכונית טובה.

אז לא היה לה מחשב דרך, ממש עניין מהותי.

אני לא ממש נכנס להשוואות ולכל הדיון שהתנהל בניכם.

לי יש מאזדה 3, את שלי האישית אני שונא.

אבל אני עדיין לא יכול להגיד שלא מדובר ברכב טוב.

אני לא אחזור שוב על כל מה שכבר פירטו לפניי ואני לא אחד שנופל שבי למותג. באופן כללי וגם ביחס ישיר לתחרות מדובר במכונית טובה שלא נופלת לגמרי בשום סעיף.

ומי כתב שזו לא מכונית טובה? מי כתב שמחשב דרך זה עניין מהותי?

כתבתי שלי אישית החסרון שלו הפריע, עניין מהותי? כנראה שלא אחרת לא הייתה נקנית מאזדה 3.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אין לי כוח לויכוח המטופש הזה, אבל תרשה לי לשים דגש על כמה נקודות.

אין מעל השנתות צג, אבל שיהיה, תמשיכו לחפש איפה הצג.

זה מופיע בצג איפה שהרדיו כמו שאמרתי, מצד ימין. לא משהו שצריך לחפש.

לא אמרתי שזה חובה, זה אבזור, תלמד לקרוא, זה חשוב בבגרויות.

יש מתחרות שלא מצוידות בדברים כאלה ואחרים, במקרה של מחשב דרך הרכבים היפניים קיבלו מאוחר מהאחרים.

ד"א עשית חשבון כמה רכבים קיבלו ב-2008 וכמה לפני? התחושה שלי שהרוב קיבלו לפני, ככה שלכתוב "רוב הדגמים קיבלו ב-2008" זאת טעות.

העניין הוא שלקחת אנקדוטה (תחפש במילון את הפירוש) וניפחת אותה וכתבת שטויות, וכשעימתתי אותך עם המציאות אז אתה מנסה להתווכח וטוען שאני ייחסתי לזה חשיבות, אבל מי לקח אנקדוטה וניפח אותה?

למה כבודו יורד לפסים אישיים? ד"א, אין צורך במילון ואת הבגרויות סיימתי מזמן. תודה על הדאגה. חוץ מזה, אתה אמרת בתגובה מס' 49 כך:

ואם ניכנס לאבזור אז נראה לי בושה שבמאזדה 3 שנת 2008 אין לך מחשב רכב, אתה רוצה לדעת פחות או יותר צריכת דלק? תתדלק פול ותספור קילומטרים, רוצה לדעת צריכת דלק רגעית? לך חפש את החברים שלך.

מצד אחד פתאום אתה אומר שזה לא חובה, אבל בתגובה הזאת כתבת שזה בושה. אני מצידי אמרתי שזה לא בושה, כי בהתחשב בקטגוריה היו לא מעט שגם לא הציעו את המחשב הזה. היו כאלה שהציעו לפני, יופי. משנת 2009 בערך כולם בקטגוריה הזאת הציעו את זה בערך, אם בשנה הזאת ומעלה היא לא הייתה מציעה מחשב דרך, אז זה היה משהו שחורג מהסטנדרט בקטגוריה.

שוב, לא מדובר כאן על רכב אחד בודד שבתקופה הזו לא הציע את האופציה הזו, כמו שהראיתי לך רוב היפניות היו באותה סירה.

אז לא היה באמת "סטנדרט" ורכב אחד שחורג ממנו (או שניים, או ארבע), הייתה קבוצה שהציעה וקבוצה שלא.

יופי, וזה מה שניסיתי להגיד מההתחלה.

גם לא טענתי שהאוקטביה הייתה טובה יותר מהמאזדה 3 באופן אבסולוטי (שזה בכלל טיפשי, ברוב המוחלט של המקרים לכל רכב יש נקודות חוזק ותורפה מול רכב אחר), ובטח ובטח שלא בגלל היעדר מחשב דרך.

ציינתי הרבה סיבות שבגללן האוקטביה הייתה טובה יותר בשבילי והתאימה לי יותר כנהג.

אני רחוק מנקודת המבט של גיל הטיפש-עשרה שלפיה יש "רכב טוב יותר" ו"רכב פחות טוב" באופן אבסולוטי.

גם אני רחוק מאוד מנקודת המבט הזו, אבל משום מה חשבתי אחרת כי כתבת בתגובה אחרת שלך כאן (תגובה 49) :

אין בכלל מה להשוות, האוקטביה הייתה הרבה יותר טובה, וזה כשהיא ישנה יותר ב-8 שנים!

מעבר לזה שאני חושב שזה ממש שטויות, מכאן אני אמור להבין שאתה מדבר על "טוב יותר" באופן אבסולוטי. אני טועה?

אצלי זה הציג רק טמפרטורת חוץ, נדמה לי שגם עם כיתוב AMB מעל או משהו בסגנון.

AMB זה טמפרטורת חוץ. אם הייתה לוחץ על כפתור ה-AMB שוב זה היה מבטל לך את זה ומראה לך את טמפרטורת בקרת האקלים כשהיא פועלת.

כמו שאמרתי אצלי ה-AUTO רק הפעיל את עוצמת המאוורר באופן משתנה, והטמפ' הייתה של החוץ (אוי ואבוי לנו אם הטמפ' של המזגן הייתה 37 מעלות), אולי משהו היה לא תקין אצלי במערכת, אבל בספר רכב היה מצוין "אם הרכב מצויד באופציה" או משהו בסגנון ולכן הנחתי שזה המצב התקין של המערכת.

לא ידעת לתפעל אז את בקרת האקלים, קצת מוזר לדעתי. אבל לא חשוב. עכשיו אתה אומר "הנחתי", מקודם רבת על זה שזה לא היה קיים ב"ודאות" לדעתך. יש הבדל בין זה שהנחת, לבין זה שאתה בטוח במשהו (שהוא לא נכון גם).

מי אמר שאין ISOFIX? נראה לי התבלבלת עם מישהו אחר.

אתה אמרת שאין איזופיקס (הרשה לי לצטט, תגובה 63) :

ואם דיברנו על איבזור: גם ב-2008 שהייתה להורים שלי, לא הייתה בקרת אקלים (היה מזגן מכאני, לא שזה מפריע לי, מזגן מכאני יש לי גם בולוסטר), לא היה איזופיקס, מערכת השמע המובנית לא קוראת Mp3 והרמקולים לא באיכות מי יודע מה.

רואה שאמרת? גם אמרת "אין בקרת אקלים", ויש. גם אמרת "לא היה איזופיקס", והיה. אל תנסה להוציא אותי עיוור אחר המותג, או טיפש. כי אני לא.

אתה מאוד נעלב בשם המותג, מספיק כדי לבלבל אותי עם מישהו אחר, מתי כתבתי משהו על ISOFIX?

ד"א אתה זה שנתפסת על משהו אחד קטן, על אנקדוטה וניסית לסתור את הדברים שלי.

בכלל לא נעלב בשם המותג, בטח שגם לא בלבלתי אותך עם מישהו אחר בגלל זה. גם אחרי הציטוטים שלי אתה חושב שלא אמרת כלום על האיזופיקס?

ולא נתפסתי על משהו קטן (מניח שאתה מדבר על מחשב הדרך). נתפסתי על כמה דברים שהם לא נכונים. לא ניסיתי לסתור את הדברים שלך, אלא השתמשתי בהוכחות.

רואה שבעצם אתה זה שמנסה להוציא אותי ה-לא בסדר כאן, ובעצם אתה זה שמתפתל לי מדעה לדעה דרך עובדות שלא קיימות. בסוף אתה עוד אומר לי שאני זה שלא רואה טוב, תופס אותך בקטנות ומתבלבל בינך לבין אחרים.

בקיצור, כבר לא חשוב. הויכוח הזה יכול גם לא להיגמר לעולם, אז עדיף להפסיק אותו עכשיו.

אגב, הכל ברוח טובה. שיהיה ערב טוב. :-)

פורסם

זה מופיע בצג איפה שהרדיו כמו שאמרתי, מצד ימין. לא משהו שצריך לחפש.

קיבלתי, הכיתוב הזה לא היה אליך אלא לפליקס.

למה כבודו יורד לפסים אישיים? ד"א, אין צורך במילון ואת הבגרויות סיימתי מזמן. תודה על הדאגה. חוץ מזה, אתה אמרת בתגובה מס' 49 כך:

זה לא פסים אישיים, זו הקריאה שלי את המצב לפי התגובות שלך על דברים שמעולם לא כתבתי.

אם נפגעת מההערות אני מתנצל.

מצד אחד פתאום אתה אומר שזה לא חובה, אבל בתגובה הזאת כתבת שזה בושה. אני מצידי אמרתי שזה לא בושה, כי בהתחשב בקטגוריה היו לא מעט שגם לא הציעו את המחשב הזה. היו כאלה שהציעו לפני, יופי. משנת 2009 בערך כולם בקטגוריה הזאת הציעו את זה בערך, אם בשנה הזאת ומעלה היא לא הייתה מציעה מחשב דרך,

אז זה היה משהו שחורג מהסטנדרט בקטגוריה.

הדברים לא סותרים אחד את השני, זה אכן לא חובה, ובעיניי זה אכן בושה.

אגב שים לב שלמעט היפניות והקוריאניות (וגם זה באופן חלקי), כולם הציעו את זה דיי הרבה לפני 2009, אפילו האחות לפלטפורמה - פורד פוקוס.

גם אני רחוק מאוד מנקודת המבט הזו, אבל משום מה חשבתי אחרת כי כתבת בתגובה אחרת שלך כאן (תגובה 49) :

מעבר לזה שאני חושב שזה ממש שטויות, מכאן אני אמור להבין שאתה מדבר על "טוב יותר" באופן אבסולוטי. אני טועה?

שוב, מעטים המקרים בהם אתה יכול להגיד שבאופן גורף רכב א' טוב מרכב ב' באופן אבסולוטי.

באופן סובייקטיבי לחלוטין מבחינתי האוקטביה התאימה לי יותר כנהג, בצד החסרונות היא כבר התיישנה והיא התאימה פחות לנהגים אחרים שנוהגים גם הם ברכב, ולכן הוחלפה במאזדה.

לא ידעת לתפעל אז את בקרת האקלים, קצת מוזר לדעתי. אבל לא חשוב. עכשיו אתה אומר "הנחתי", מקודם רבת על זה שזה לא היה קיים ב"ודאות" לדעתך. יש הבדל בין זה שהנחת, לבין זה שאתה בטוח במשהו (שהוא לא נכון גם).

קיבלתי, אגב, במקרה שלי כפתור ה-AMB לא ביצע אצלי שום פעולה, הוא לא העלים את הכיתוב AMB, אולי הכפתור היה תקול, אולי המערכת תקולה, אין לי שמץ של מושג ועכשיו זה מאוחר מדי לבדוק את העניין.

אתה אמרת שאין איזופיקס (הרשה לי לצטט, תגובה 63) :

צודק, קיבלתי, חשבתי שהתגובה שלך בכלל לכל מיני דיון ה-ISOFIX שהיה לאחר מכן עם שביט.

רואה שאמרת? גם אמרת "אין בקרת אקלים", ויש. גם אמרת "לא היה איזופיקס", והיה. אל תנסה להוציא אותי עיוור אחר המותג, או טיפש. כי אני לא.

קיבלתי, אגב אם הייתי חושב שאתה טיפש לא הייתי מנהל איתך את הדיון.

בכלל לא נעלב בשם המותג, בטח שגם לא בלבלתי אותך עם מישהו אחר בגלל זה. גם אחרי הציטוטים שלי אתה חושב שלא אמרת כלום על האיזופיקס?

ולא נתפסתי על משהו קטן (מניח שאתה מדבר על מחשב הדרך). נתפסתי על כמה דברים שהם לא נכונים. לא

ניסיתי לסתור את הדברים שלך, אלא השתמשתי בהוכחות.רואה שבעצם אתה זה שמנסה להוציא אותי ה-לא בסדר כאן, ובעצם אתה זה שמתפתל לי מדעה לדעה דרך עובדות שלא קיימות. בסוף אתה עוד אומר לי שאני זה שלא רואה טוב, תופס אותך בקטנות ומתבלבל בינך לבין אחרים.

בקיצור, כבר לא חשוב. הויכוח הזה יכול גם לא להיגמר לעולם, אז עדיף להפסיק אותו עכשיו.

אגב, הכל ברוח טובה. שיהיה ערב טוב.

עניין ה-ISOFIX כל כך שולי בעיניי שהתעלמתי ממנו לחלוטין למעט שתי המילים שכתבתי בתגובה הראשונה ואני מקבל את התיקון.

עניין הבקרת אקלים מקובל עליי ואני מקבל את התיקון.

לא לשני אלה התכוונתי כשאמרתי שנתפסת על משהו קטן, אלא על מחשב הדרך, ציינתי שהוא לא קיים ומשם פתחת בדיון שנמשך כבר כמה דפים על זה שמחשב הדרך לא חשוב (שזה סובייקטיבי) ועל זה שזה לא היה מקובל בקטגוריה (כמו שהראיתי, בחלק משמעותי מהמתחרות הישירות והפחות ישירות זה היה) ועל כך שגם לאחר 2009 ב"הרבה מהמתחרות" זה הוצע רק בגירסאות היקרות (כנראה הרבה = 2, יונדאי i30 והונדה סיוויק לפי החשבון שלי).

אני לא מתפתל מדעה לדעה, במה שאתה צודק אתה צודק, קיבלתי את התיקונים.

אני גם האחרון שיתלונן ש"תופסים אותי בקטנות" כי אני בעצמי אחד כזה שמתקן טעויות, למעשה בגלל זה התגובה הראשונה שלי בדיון.

גם לא טענתי שאתה לא רואה טוב אלא שאתה לא קראת מה שכתבתי או שלא הבנת את זה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...