Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי A1 - שאלות לאחר קנייה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז התחדשתי באודי 2011 דגם סטייל לבנה. האוטו עד עכשיו עושה רושם מצויין (הרכב הקודם היה אימפרזה 2007 1500) אבל יש מספר דברים שאני רוצה לשאול:

1) הכפתור שסוגר את פתחי האוורור מבחוץ (זה שנמצא ליד כפתור הAC) תמיד כבוי ככה שאני צריך ללחוץ עליו כל פעם שאני נכנס לאוטו כדי שלא יהיה אוורור מבחוץ. יש דרך לסדר את זה ככה שהוא תמיד יפעל בצורה קבועה(וימנע כניסת אוויר מבחוץ)? ואם כבר באותו נושא, חבר אמר לי שעדיף שתמיד הוא יהיה סגור כי האוויר מבחוץ יכול לגרום נזק לתעלות האוורור או משהו כזה ואני לא יודע כמה אפשר לסמוך על מה שהוא אומר.

2) ברכב הקודם תמיד אמרו לי לוודא שאני סוגר את האורות ואת המזגן לפני כיבוי האוטו. גם באודי צריך להקפיד על זה וכמה זה משמעותי( במידה וכן , גם את המערכת מולטימדיה צריך להקפיד לכבות לפני כיבוי המנוע?)?

3) יש בידית הדלתות מין ריבוע לבן כזה ששמתי לב שיש אותו בעיקר ברכבי פרימיום , מה התפקיד שלו ומה הוא עושה?

4)עד איזה מהירות מומלצת מותר ליסוע עם סאנרוף פתוח והאם זה בסדר לסגור/לפתוח אותו באמצע נסיעה במהירות של מעל 50?

תודה מראש לעונים, סליחה על החפירה. עבדתי קשה מאד בשביל האוטו הזה ולכן החפירה חשוב לי שאני אעשה את הדברים כמו שצריך. אם יהיה ביקוש אשמח להעלות חווית סיכום עם האוטו לאחר תקופה.

פורסם

קודם כל תתחדש ותהנה.

לגבי סעיף 1,דבריו של החבר לא מחוברים למציאות,פתחי אוויר חיצוני יכולים להשאר פתוחים תמיד.

לגבי סעיף 2,יותר בריא לכבות מזגן לפני דימום על מנת שבהנעה לא תתניע עם מזגן עובד,ברוב הרכבים היום יש הגנות כאלה ואחרות על מנת למנוע נזק למדחס,לגבי מולטימדיה,כבוי,עובד,לא משנה.

לגבי סעיף3,כשניראה עינית של השלט נוחות של הרכב.

לגבי סעיף4,אין מניעה מלפתוח סאנרוף בכל מהירות,במהירויות גבוהות רעשי הרוח לא נעימים ומעיקים.

סע בזהירות ובצד ימין

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם (נערך)
קודם כל תתחדש ותהנה.

לגבי סעיף 1,דבריו של החבר לא מחוברים למציאות,פתחי אוויר חיצוני יכולים להשאר פתוחים תמיד.

לגבי סעיף 2,יותר בריא לכבות מזגן לפני דימום על מנת שבהנעה לא תתניע עם מזגן עובד,ברוב הרכבים היום יש הגנות כאלה ואחרות על מנת למנוע נזק למדחס,לגבי מולטימדיה,כבוי,עובד,לא משנה.

לגבי סעיף3,כשניראה עינית של השלט נוחות של הרכב.

לגבי סעיף4,אין מניעה מלפתוח סאנרוף בכל מהירות,במהירויות גבוהות רעשי הרוח לא נעימים ומעיקים.

סע בזהירות ובצד ימין

קודם כל תודה רבה תודה רבה!

לגבי סעיף 1 - אולי נשק זה לא יגרום אבל הזהירו אותי שיכולים להצטבר כל מיני דברים שיגרמו לריחות רעים אם תעלות האוורור יישארו פתוחות. השאלה אם זה גם מיתוס..

לגבי סעיף 2- אורות זה משנה אם אני סוגר אחרי שכיביתי את המנוע או אחרי ( בכל מקרה זה מצפצף אם אני פותח את הדלת, הסוויץ סגור והאורות עדיין דולקים).

עוד שאלה שמעניינת אותי - ברכב מותקנת מערכת STOPַ&GO , לפי נסיון עבר שיש למי מכם עם המערכת הזו היא לא מזיקה בטווח הרחוק והאם היעילות שלה באמת שווה את הטרדה של רעש המנוע נכבה ונדלק?

עריכה אחרונה על ידי Mjko
פורסם

לגבי מע' העצור-וסע, אני יכול להעיד שהשיפור כשהמע' פועלת הוא בערך 10 עד 12% בנסועה מעורבת עם נטייה קלה לבינעירוני. נבדק ע"פ כאלפיים ק"מ.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

לגבי סעיף 1, אני מעדיף לנסוע עם סירקולציית אוויר חיצונית כדי לאוורר את הרכב מבפנים (אפילו כשהמזגן פועל).

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

לגבי סעיף 3- בעקרון הריבוע הזה אמור להיות חלק ממערכת KEY LESS ENTRY, אתה מניח את האצבע על הריבוע והרכב ננעל כאשר המפתח נמצא בכיס.

ככל הנראה היבואן חוסך באבזור ובוחר להביא את הרכבים האלה כאשר המערכת לא מותקנת. 99% שברכב שלך אין את המערכת הזאת.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

איזה קטע, היום בדיוק שאלתי את עצמי אם יש דרך לעשות את אותו דבר שאמרת בסעיף 1.

לשאלתך (ולשאלתי) אני חושב שאפשר לגרום לזה לפעול כל הזמן אם יש לך VAG COM

פורסם

מה שהחבר אמר לך אלו שטויות במיץ, מה גם שהרכב אוטומטית מאוורר את האויר שלך ומכניס אויר מבחוץ כשהוא קולט שהאויר שבסירקולציה ברכב כבר פחות "טוב". אתה יכול לנסוע עם הסירקולציה או בלי, השיקול הוא שלך. מומלץ בימים חמים להשאיר את האויר בתוך הרכב כדי לשמור על טמפרטורה נעימה יותר בתוכו.

סע בדרכים טובות ותכתוב סיכום על הרכב לאחר פרק זמן.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...