Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב דרך

Yuval1234
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לפני כ8 ימים קיבלתי רכב יונדאי i20חדש 2014 מהסוכנות, אתמול בערב לראשונה מלאתי מיכל דלק מלא( לפניי כשבוע מלאתי דלק אך לא מיכל מלא) אתמול כשסיימתי לנהוג ( מיד אחריי התדלוק) מחשב הדרך הראה על צריכה של 5.8/100. היום כאשר הדלקתי את הרכב המחשב הראה צריכה של 10.5/100 לאחר 20 קמ של נסיעה הצריכה ירדה ל6.8/100, התקשרתי לסוכנות בחשש שמדובר בתקלה והסוכן אמר לי שזה קשור לפתיחת המנוע ( עד כה הרכב נסע כ520 קמ בלבד) ורק אחריי 3000 קמ אוכל לראות צריכה אמיתית. האם מישהו יודע האם זאת הסיבה?? תודה יובל.

פורסם

גם אצלי הרכב צרך קצת יותר דלק בהתחלה...

אני לא יודע מה המשמעות של זה אולי המכלולים מתקבעים במקומם לאחר מספר קילומטרים.

3000 קילומטר נשמע לי קצת גבוה אולי באזור ה-1500.. 2000 ק"מ הרכב גם נוסע חזק יותר וגם צורך פחות דלק.

בכל מקרה במקרה של מחשב רכב הוא לא באמת נותן לך את הצריכת דלק המדוייקת ותאלץ לעשות זאת כמו כולם ולחשב זאת ידנית.

פורסם
גם אצלי הרכב צרך קצת יותר דלק בהתחלה...

אני לא יודע מה המשמעות של זה אולי המכלולים מתקבעים במקומם לאחר מספר קילומטרים.

3000 קילומטר נשמע לי קצת גבוה אולי באזור ה-1500.. 2000 ק"מ הרכב גם נוסע חזק יותר וגם צורך פחות דלק.

בכל מקרה במקרה של מחשב רכב הוא לא באמת נותן לך את הצריכת דלק המדוייקת ותאלץ לעשות זאת כמו כולם ולחשב זאת ידנית.

אני עם ה I20 כשלושה שבועות כשגם לפניה הייתה לי ה I20 החדשה.

מה שאמר לך הנציג נכון בהחלט.

אני עם הגירסה הידנית ומגיע (והגעתי) בממוצע ל 1:17-18 משולב.

פורסם
אני עם ה I20 כשלושה שבועות כשגם לפניה הייתה לי ה I20 החדשה.

מה שאמר לך הנציג נכון בהחלט.

אני עם הגירסה הידנית ומגיע (והגעתי) בממוצע ל 1:17-18 משולב.

אחלה, תודה על המענה.

האם הרגשת גם שיפור במתכלים לאחר פתיחת המנוע, נדמה לי שאני מרגיש כל מהמורה קטנה בכביש?

פורסם
אני כבר רגיל לרכב אז קשה לי לחוות דעה.

הבנתי, יש לי גרסה ידנית, ונראה לי שהיא חלשה בעליות ושהמונח מעט מרעיש, אם כי ייתכן שזה נדמה בלי בגלל שהרכב חדש,

האם נתקלת במשהו דומה?

פורסם
הבנתי, יש לי גרסה ידנית, ונראה לי שהיא חלשה בעליות ושהמונח מעט מרעיש, אם כי ייתכן שזה נדמה בלי בגלל שהרכב חדש,

האם נתקלת במשהו דומה?

*המנוע

פורסם

מרעיש ?!

הרכב מבחינתי מעולה. עונה לדרישות והכי חשוב לציפיות.

מבחנים שעשו, הגרסה הידנית כמעט זהה מבחינת איכות הנסיעה למנוע הגדול יותר של i20 בגרסה האוטומטית.

אני עם 1200 קמ עם הרכב והוא סוחב מעולה.

פורסם
מרעיש ?!

הרכב מבחינתי מעולה. עונה לדרישות והכי חשוב לציפיות.

מבחנים שעשו, הגרסה הידנית כמעט זהה מבחינת איכות הנסיעה למנוע הגדול יותר של i20 בגרסה האוטומטית.

אני עם 1200 קמ עם הרכב והוא סוחב מעולה.

מעולה תודה, אני באמת חושד שהחששות שלי הם רק בגלל שהרכב חדש, אינני רגיל אליו ( לפניי זה לא נהגתי על ידני למעלה מעשור) ועליו לעבור עוד כמה קילומטרים לפניי שהוא יראה ביצועים אמיתיים.

• תוכן חדש...