Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לעשות ביטוח חובה + מקיף לקיה פיקנטו 1000 2014. לנהג בן 27 10 שנים על הכביש ללא שום עבר ביטוחי ולבת זוג שלי בת 22.

ההצעה שקיבלתי מביטוח ישיר זולה מהסוכן של אבא שלי ב 1000 ש"ח על ביטוח החובה.

ההצעה של הסוכן 2800 ביטוח חובה זה נשמע לי יקר ולא היגיוני שזה יקר ב 1000 ש"ח מביטוח ישיר.

האם כל סוכן יכול לזרוק מחיר כזה אין מחיר מקסימום מינמום לביטוח חובה ?

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

אין תקרות או רצפות למחירי ביטוח, כל חברה קובעת אותם על סמך הידע לה, אבל לתחרות גם יש השפעה.

יש חברות שאם תעשה חובה ומקיף ביחד תקבל הנחה יפה באחד מהם והנחה יפה יותר בשנה עוקבת, לעומת יכול להיות שיהיה זול יותר ללכת לחברה אחרת שפשוט תהיה זולה יותר בשנה הראשונה.

על מקיף אפשר להתמקח בד"כ, חובה לא.

והצעה של 1800 לנהגת צעיר בישיר נשמעת טוב מדי, זה מה שאני משלם על נהגת יחסית חדשה אבל לא צעירה ברכב 1800 סמ"ק.

פורסם

בבדיקה שניה באתר של ביטוח ישיר קיבלתי אותה הצעה על הביטוח החובה +- 100 ש"ח.

מה שכן הביטוח מקיף שלהם יקר ב 1000 עכשיו (ביטוח ישיר).

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם
בבדיקה שניה באתר של ביטוח ישיר קיבלתי אותה הצעה על הביטוח החובה +- 100 ש"ח.

מה שכן הביטוח מקיף שלהם יקר ב 1000 עכשיו (ביטוח ישיר).

קח בחשבון שבאתרי הביטוח הישיר, ביניהם גם אתר ביטוח ישיר כפי שציינת, ההצעות שאתה מקבל אונליין נשמרות במערכת, ובמידה ואתה לא מבצע רכישה, מתקשרים אליך נציגים מיד לאחר מכן, ומציעים לך " הנחה משמעותית" נוספת על המחיר שקיבלת. כך שבסופו של יום, היכולת תמרון של החברות הגדולות בהצעות המחיר הן גדולות הרבה יותר משל הסוכנים.

תעשה את השיקול שלך עם עצמך איפה הכדאיות משתלמת יותר עבורך.

פורסם

ניתן לחשב את הפרמיה המדוייקת לביטוח חובה כאן בלי פרטים מזהים (רק גיל, וותק, נפח מנוע וכו'):

http://car.mof.gov.il/

עבור נהג בן 27 עם 10 שנים וותק בלי תביעות חובה ובלי שלילות הנוהג ברכב עם מנוע 1600 קיבלתי מחירים בטווח 1728-1887 ש"ח.

ביטוח ישיר רוצים 1808 עבור הפרופיל הנ"ל.

אין שום חברה שדורשת יותר מ 1887.

כנראה הסוכן טעה בהפקת הצעת המחיר והכניס וותק 0 או גיל 17 או לא יודע מה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...