Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

לרגל הגיוס (סתם תירוץ לבזבז עוד קצת כסף) אמא שלי הציעה לי ללכת לצניחה חופשית (היא עדיין לא בדקה כמה זה עולה, אני אשאיר לה את זה). אחרי שחשבתי קצת חשבתי לבדוק לגבי קורס נהיגה אז נתחיל עם השאלות.

1. מה לעשות ? קורס שילמד אותי לנהוג כמו שצריך (גם ביומיום וגם בנהיגה "ספורטיבית"), קורס שילמד אותי להתמודד עם מצבי חירום ?

2. עם מה לעשות ? כרגע אני עם האוטו של ההורים, רנו קוליאוס, החלום הוא 205GTI (החלום, שביום מן הימים ייתגשם) או באוטו של המדריך ?

3. באיזה מתכונת ? קורס קבוצתי או אישי.

4. איפה לעשות ? קונדסון, מסלולים, אלטרנתיביתי, דני גלטר (אני סתם זורק שמות של מקומות שאני מכיר, כל שם ייתקבל בברכה).

5. משהו נוסף ?

תודה רבה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

רופני, לגופו של עניין - דעתי היא שכדאי להתחיל מקורס בסיסי, שיתרכז יותר בנהיגה מתקדמת/נכונה ופחות בפן הספורטיבי של העסק. תלמד את הבסיס - עבודה עם המבט, ההגה, בלימה נכונה, ציפייה ותכנון - וזה יקנה לך כלים ללימוד ושיפור עצמי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זה ממש לא מיותר, בתור אחד שעשה שני קורסים לנהיגה מתקדמת ברכב האישי אני יכול להגיד שזה אמנם יקר אבל הכרחי! וגם מהנה ברמות!

באלטרנתיבי- עשיתי קורס נהיגה מתקדמת בסיסי (8:30-16:00)-990 ש"ח

במסלולים- אימון אישי אחד על אחד בנהיגת כביש(כביש ציבורי) ספורטיבית- 1300ש"ח (ניתן לעשות קורס מקביל באלטרנתיבי ביותר זול)

הייתי מרוצה מרמת המקצועיות של שתי החברות אני יכול לומר שהייתי מרוצה משתיהן, (למרות שמסלולים נחשבים ליותר מנוסים בתחום).

פורסם

אולי פשוט לענות לבחור ?

לעניין אני יודע לענות על שאלה 2

דוד שלי עשה קורס נהיגה מתקדמת בחברה אלטרנתיבי ובקורס של היום השלם משתמשים ברכב הפרטי שלך , הקורס בגדול מאמן אותך לתרגול מצבי חירום באופן בטוח יותר , מוגן , מתאגר ומהנה.

בניגוד לקורס נהיגה של היום השלם , באלטרנתיבי יש להם עוד כמה קורסים (נהיגה ספורטיבית , חווית נהיגה אקסטרים ספורט ) שלפי מה שאני יודע שם משתמשים ברכבים שמביאים לך. למשל בחווית נהיגה אקסטרים ספורט משתמשים ב- S200.

5 3 1 R

┤┼┼└

6 4 2

פורסם

ההמלצה שלי: אם אתה מתחיל, תתחיל בקורס בסיסי. עם הבסיס, החשיבות לניסיונו של נותן השירות אינה קריטית כי בינינו, הבסיס זה לא מדע טילים. בדוק שהוא קיבל המלצות טובות (לא מכל מיני מתלהבים שחושבים שהוא הסנסאי שלהם, או לחילופין שהוא "מלך") ולך על זה.

עדיף לעשות קורס במגרש קודם ואז קורס בכבישים ציבוריים, אם כי המחירים היום זה משהו די מטורף. 1300 שקל לאחד על אחד? לכמה שעות זה, 5? מה ההכשרה של המדריך, פסיכולוגיה? (בגרוש אולי. או בעצם בהרבה מאוד כסף...).

משם - השמיים הם הגבול.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...