רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,585 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
המחירון של הרכב כבר לא מצדיק ביטוח מקיף, והוא גם יחסית לא רכב גניב.(פיאסטה 2012 ידנית) אך בכל זאת, הייתי שקט יותר אם הייתי יודע שיש הגנה נוספת כלשהי שידלגו לרכב הבא.(אם לא הוזמן) אין התנגדות למנעול \ חובק הגה אלגנטי וטוב. ברשת מצאתי רק את הפשוטים שנשברים בקלות \ מסיבים מידי. סנדל חיצוני וכו' מצריך התעסקות רבה מידי, לא בא בחשבון. הצעות כלשהם?
הודעה אחרונה מאת Lenovo, -
- 0 תגובות
- 742 צפיות
אחר שביליתי במושב הנוסע במהלך כל היום, התעורר בי החשק לנהוג קצת בעצמי והחלטתי לגנוב מיאטה לכמה הקפות על המסלול, רק "שנפלתי" על מיאטה עם צמיגים אחוריים זולים, שחוקים ועייפים במיוחד (כשמקדימה מורכב זוג חדש ואוחז!). די מהר הבנתי שלנהוג את הדבר הזה בצורה נכונה ונקייה יהיה משעמם ואיטי, ועברתי למצב שעשוע. התוצאה לפניכם. מספרתי את הקטעים שבהם הרכב הצליח להפתיע אותי וכמעט חטפתי, תרגישו חופשי לבחור אחד שאהבתם במיוחד
הודעה אחרונה מאת AvielT, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 630 צפיות
היי, האם ברכב משנת 2009 משקללים חודש עליה ביצחק לוי? תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת סאפיר, -
אחרי שבחנו את ה-CX5 פרימיום, עלתה לפבל מחשבה. מה התועלת של המובילאיי שמותקן בה? מה הוא עושה, ומי משלם עליו? ככל שהוא חפר יותר עמוק, התוצאה היתה פחות סימפטית.
הודעה אחרונה מאת D1winner, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 720 צפיות
הוצאתי בתשלום מעמדה "כפל רישיון", אולם זה יצא ללא חותמת תשלום של הדואר, וללא חותמת של מכון הבדיקה שם בוצע הטסט (חידוש רישיון רכב פרטי). האם אני צריך לפנות למכון שיחתמו על השובר שיצא לי מהמכשיר (רישיומט) שמנפיק רישיון רכב?
הודעה אחרונה מאת guya72, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום אחרי חפירות ברשת לא הבנתי אם יש או אין מערכת FCW ברכב סיטרואן C3 הזמנתי את הדגם הכי מאובזר ולא מצליח להבין האם יש לי מערכת שמירת מרחק ברכב http://www.citroen.co.il/wp-content/uploads/2017/10/BTL_Citro en_556305_mifrat_C3_final-digital.pdf http://www.citroen.co.il/car/new-c3/ אשמח לדעת האם יש או אין לי את המערכת הזו תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Dani Laichtman, -
-
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
רכשתי רכב עם מוביליי, סבבה שהוא מצפצף על מרחק ומצפצף שאני מתקרב לרכב מהר אבל לעזאזל יש אפשרות לכבות לו את ההתראה על סטייה מנתיב?? רק שאני מאותת זה לא מצפצף. לכל אלה שיגידו לאותת, לא זאת השאלה שלי.
הודעה אחרונה מאת outlander, -
רכב לחתונה 1 2
מאת mlur-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום חברים חבר טוב מתחתן וביקש ממני לדאוג לו לכל עניין הרכב לו ולאשתו ליום החתונה ורכב למשפחה הקרובה. ולכן פונה לפה איזה רכב מומלץ ומאיפה הכי כדאי לשכור את הרכב של החתן כלה יהיה רכב כאשר אני נוהג עליו והרכב משפחה יהיה רכב עם נהג צמוד לאותו יום. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
-
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מדובר על רכב Dacia Dokker שיש לו כבר הכנה לגגון. הייתי רוצה להתקין משהו איכותי שלא יחליד. יש המלצה על חברה ספציפית \ מתקין באזור צפון? האם כדאי לרכוש בארץ או בחול?
הודעה אחרונה מאת xknti, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הלכתי לראות את הלאוןFR 1.8 (DSG7 במקום 6, באסה) וראיתי שהם הפשיטו אותה מכל מני פיצטרים כמו בקרת שיוט אדפטיבית\טעינה אלחוטית\וכו' מישהו יכול לציין איזה עוד דברים הורידו מהרכב? הורידו הכוונה שצמפיון מפשיטים תוספות סטנדרטיות בשביל למקסם רווחים.
הודעה אחרונה מאת Turbulence, -
השבוע הייתי צריך להכניס את הקליאו לבדיקה של הגיר, תיאמתי עם הנציג של החברת ליסינג והוא מצא לי רכב חלופי - ניסאן אלמרה 2015. הרכב השכור בין הכמעט 3(עלה לכביש בינואר 2015) היה רק עם 45,000 קילומטר - אמרתי לעצמי, מה כבר יכול להיות כ״כ נורא? נשרוד איתו מספר ימים עד שהרכב יחזור מהבדיקה. תא מטען - תא מטען ע-נ-ק! לא בדקתי נתון יבש אבל לפחות 500 ליטר, נראה כאילו אפשר להכניס מספר אנשים בנוחות לשכב בפנים, כמובן שאי אפשר לפתוח אותו מרחוק אלא רק עם מפתח פיזית(כיף גדול לצאת מהאוטו בכל כניסה לחניון). אבזור - דבר ראשון המפתח - זה המפתח של הרכב, זה לא אלמרה 2001 זה רכב מודל 2015 - אני בספק שלרכב יש בכלל אימבולייזר. 2 החלונות חשמל מקדימה נראים כאילו הם הותקנו…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לונג סטורי שורט: שלחו אותי לקנות לחם בצרכניה של המושב. הגעתי לצרכניה, אין חניה. אין גם לחם. המניאקים גמרו את כל הלחם.
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
עם מכוניות רנו חשמליות מחירים: 150 שקל לחודש דמי מנוי וביטוח (ביטוח 100 שקל לא חובה, אבל אז תשלם 3500 שח השתתפות עצמית) 1.2 שקל לדקה לא רואה איך זה עוזר למישהו
הודעה אחרונה מאת armagedon, -
אנחנו יכולים להמשיך להתלוצץ שדבר הכי בעייתי בבעלות על רכב היברידי זה להודות בנטיות המיניות שלך, אבל בשקט בשקט המהפכה כאן והיא כבר בכל הסגמנטים. נכון יש את הטסלה מצד אחד שקורעת את כולם במרוצי דראג, יש את מקלארן ופורשה ההיברידיות. יש במוו I8 ועוד מכוניות מגניבות אבל יש גאם ג'אז היברידית בליסינג בקצה השני. אי שם במרכז יש את ה330e ועוד הרבקות מעניינות בג'אנר. היום אנחנו מסתכלים על מכוניות נטענות בתור גימיק שמוזיל מיסים על מכוניות בייבוא סדיר ואישי. אבל תכלס זה הרבה מעבר לכך. בוא נדבר על רכבים היברידיים (מסורתיים) היברידיים - חשמליים וחשמליים טהורים. בעד, נגד, ומה אנחנו חושבים על זה.
הודעה אחרונה מאת SurfHigh, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
סיטרואן מודיעה על הפסקת הייצור של ה-C4, לפחות בינתיים. היא תחזור - אולי - לקראת 2020 או 2021. בינתיים, המשפחתית של סיטרואן תהיה הקקטוס.
הודעה אחרונה מאת michaelcarmi, -
-
מאזדה CX5 החדש ממש רוצה לשחק במגרש של מותגי הפרימיום. האם הוא מצליח או שה"פרימיום" עוצר בשם?
הודעה אחרונה מאת Ozb, -
- 11 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם, דוד שלי קיבל השבוע את הרכב(יבוא אישי) וקיבל עם הרכב שני שלטים פשוטים(מצורפת תמונה). רציתי לדעת האם אפשר לקנות ולקנפג את השלט החכם של במוו שמאפשר שליטה על פונקציות ברכב(התנעה מרחוק, הזזה קדימה ואחורה של הרכב וכו׳). במידה ואפשרי רציתי לדעת מה העלות המשוערת? תודה לעוזרים, סהר.
הודעה אחרונה מאת robertf, -
- 2 תגובות
- 904 צפיות
ואיזה מהגירים הוא בעייתי? האם צמפיון נותנים אחרית מורחבת על ה DSG בכל גרסאותיו? תודה
הודעה אחרונה מאת 98civic, -
- 1 תגובות
- 936 צפיות
שלום רב לכולם, אני רוצה לשכור רכב בגרמניה לשבוע, בבדיקה ישירה דרך אתרי חברות כמו AVIS, SIXT המחירים הם סביב 450 יורו. לאומת זאת באתר TRAVELOCITY מחיר הינו 170$. האם מחיר הוא ריאלי או זה איזשהו עוקץ? כמובן אני רוצה ביטול השתתפות עצמית.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
קיה ישראל משיקה את מתיחת הפנים של הסורנטו, כאשר החדשות המעניינות ביותר הן הצטרפותן למפרט של מערכות בטיחות אקטיביות ומנוע 3.5 ליטר. כל הפרטים בידיעה.
הודעה אחרונה מאת אליהו שבת, -
מתיחת פנים לקקטוס 1 2 3
מאת GOLF-
- אחראי פורום
- 43 תגובות
- 8 אלף צפיות
לכל אלה ששלהבת הקקטוס לא כבתה בהם, הגיעה מתיחת הפנים. מה בתפריט? עיצוב מחודש (בניגוד למתיחות פנים אחרות, הפעם רואים הבדל), דאמפרים הידראוליים בארבעת הפינות לנסיעה רכה ומפנקת, מערכות בטיחות כסטנדרט, ואופציה למנוע ה-1.2 פיור-טק עם 130 כ"ס. מצב הכתבה מלאה.
הודעה אחרונה מאת מלטבשי, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת yt09, -
אהלן חבר'ה. אני כרגע מחפש לקנות מונית משומשת בסביבות ה20 אלף. לאחר שביטלתי עיסקה על רכב שקניתי אחרי שהתגלה שהוא במצב רע מאוד אני שוב מחפש וממש מתקשה להבין איך לעשות את זה נכון. ברכבים כאלה כל מכון בדיקה שאני ילך אליו ישר יגיד הרבה ליקויים.. אין לי מוסכניק באזור המרכז שאני מכיר ובכל מקרה הרבה אמרו לי שהם לא מבצעים את הבדיקה הזאת ולאחד שהסכים דווקא אז ישר הוא אמר שהמנוע והגיר והטורבו הכל זה ריזיקה ואין לדעת בוודאות. אז איך אני אמור לדעת שהמנוע והגיר לא מתים? אני בטוח שיש דברים בסיסיים לגלות אותם ואשמח לדעת איך. ועוד שאלה יותר טכנית לקחתי רכב למוסך שיבדוק מדובר במנוע דיזל והוא אמר בהתחלה הכל סבבה ואז הוא פתח …
הודעה אחרונה מאת Giri Giri, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
מחקר בשיקגו הראה ירידה שנעה בין 10-20% במספר סוגי תאונות בצמתים מרומזרים עם התקנת מצלמות רמזור (לא מוזכר שימוש בהן לאכיפת מהירות). ממצא מעניין - בניגוד לדעה הרווחת נצפתה ירידה של 14% בתאונות חזית-אחור בצמתים מצולמים.
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
קרקושים בטויוטות 1 2
מאת Alkash-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 27 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אהלן אנשים, הנושא הזה יכול להשמע קצת טיפשי, אבל אני כותב אותו לאחר שבדקתי מספר רכבים חדשים של חברים. בינהם אוריס 2017, קורולה 2017 ופריוס 2017 שכולם נקנו חדשים מהניילון. המכוניות האלה מקרקשות כמו רכבים בני 15 שנה והאוריס מקרקשת כאילו פירקו והרכיבו לה את כל הדש בורד ועל הדרך שברו חצי מהקליפסים . נסעתי המון זמן בפג'ו 107 והפלסטיקה שם קרקשה פחות ממכוניות הטויוטה החדשות ב140~160 אלף ש"ח. קראתי פה בפורום הרבה תלונות על זה ממשתמשים אחרים והטויוטות החדשות שלהם שמדברים על אותה התופעה. מישהו עוד נתקל בתופעה?
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
-
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מתכונן לנסיעה בפרובנס בהרים בכבישים של 1 מטר ותהום בצד. ברכב וואן 9 נוסעים איזה רכב מומלץ לקחת - גיר ידני או אוטומטי. תודה נתן
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
שלום אז ככה קניתי רכב ממגרש לפני כשלושה ימים הבעלות עברה והכל בסדר, שמתי לב ברישיון רכב של הבן אדם הקודם רשום תנאים והגבלות מעוקל, התקשרתי למגרש דיברתי איתם הם הסבירו לי שזה היה חוב על דוחות חניה שלא שולמו ונסגר עקב סגירת החוב.. בדקתי בדואר בבדיקה הזאת שמשלמים 62 ש"ח ואמרו לי שהרכב בלי עיקולים וברישיון שהוצאתי מהמכונה בסופר פארם בתנאים והגבלות לא רשום כלום לא מעוקל ולא כלום.. איך אפשר לדעת במאה אחוז אם הרכב עדיין בכל בעל עיקול כלשהו, והאם בעתיד זה ישנה או יש הוכחה מסויימת שהרכב היה מעוקל בעבר? תודה לעוזרים Sent from my LG-H990 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת lesles, -
- 3 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
היי, החל ממחר ישנה חובת הדלקת אורות בנסיעות בין עירוניות, אני נוהג במיצובישי ספייס סטאר וקיים אצלי חיישן תאורה, אך כאשר יש אור הוא כמובן לא נדלק. לעומת זאת קיימים אצלי פנסי ערפל שדולקים כל הזמן, האם הפנסים האלה מספיקים?
הודעה אחרונה מאת showndamty, -
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
במודעות אין פרטים: http://campaign.vw.co.il/sale/
הודעה אחרונה מאת yuval1111, -
- 1 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
אהלן האם יש בעיות כלשהן ביבוא טמבונים מחו״ל? אני לא מתכוון בעיות של מכס וכו שכמובן יהיו כמו על כל חלקי רכב אחרים.. אלא בעיות כלשהן של מעבר במכס? שמעתי פעם ממישהו שלא מעבירים חלקי פלסטיק (כמו טמבונים אלא מה) הגיוני? תודה! נ.ב.: באופן כללי, על איזה חלקים יש בעיות/מצריכים אישורים ואיך משיגים אישורים במקרים האלה?
הודעה אחרונה מאת yoelb00,
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 561 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- daniel.asu
- yor2
- עידן מ
- פריג'י
- yoav911gt2
- הרקוליטו
- zvigolden
- גולדן191
- beresford
- גרנד פריקס
- פינדר
- davemustaine87