Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לחתונה

mlur
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יותר חשוב מהרכב זה לדאוג לנהג משתף פעולה, לא שותה ורגוע.רגוע, סבלני ושאינו שותה.

אם שמלת הכלה לא מנופחת מדי כל רכב משפחתי יספק, אם כי אני בהחלט רואה יתרון לג'יפון גבוה או ואן. הרי הכלה חנוטה בתוך בגד לא נוח ומהדסת על עקבים דקיקים.

מה שחשוב הוא הנוחות. לא צריך רכב מפואר, זה יכול להיות גם רכב ישן, העיקר שיהיה נקי מבפנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שמע חבר, חבל על הכסף.

בחתונה של חבר הסעתי אותו בניסאן מיקרה שהייתה חדשה דאז, לא היה להם בעיה של מקום מאחורה.

בחתונה שלי לקחתי פשוט מההורים קיה פורטה וגם לא הייתה בעיה של מקום.

תשמור את הכסף לדברים חשובים יותר

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

זאת בטח הייתה נסיעת סיוט גם עבור הנהג שישב עם המושב דבוק להגה + המלווה לצד הנהג שישב עם המושב צמוד לכרית האוויר או לכלה שלבשה טייץ כנראה.

מבלי לפגוע או להעליב אבל ניסאן מיקרה? בחייך.

כמו שאמרו, בהחלט עדיף מאשר ללכת ברגל מהבית לחתונה או לצילומים אבל לקיחת רכב ליום-יומיים זוהי עלות שולית ביחס לכל הסכומים היוצאים באותם הימים.

כפי שנאמר, או שזה הופך ל "היה סבבה נוח קריר ומרווח מאוד, תודה חבר" לעומת "תשמע..."

פורסם

יש שירותי השכרה של רכבים מפוארים, תנסה לבדוק מה הטווח מחירים. אנשים היום משקיעים על כל דבר בחתונה אז אפשר בהחלט גם על דבר שכזה.

פורסם
יש שירותי השכרה של רכבים מפוארים, תנסה לבדוק מה הטווח מחירים. אנשים היום משקיעים על כל דבר בחתונה אז אפשר בהחלט גם על דבר שכזה.

יש אנשים במועדוני הרכבים השונים בארץ שמוכנים לתת שירות כזה עם מכוניות מכל הדגמים כולל אקזוטיים במחירים נמוכים מהחברות שמשכירות.

וכן אנשים צעירים היום חשובה להם ההופעה וה "סטייל" איך ועם מה מגיעים.

קובי

:-)

פורסם

לכלה ולחתן הייתי ממליץ על שני אופציות.

1 - מרצדס S קלאס לונג, שפע מקום ופינוק, לא חייב מהחדשות החל מ 2011 תופס יופי והעלות לא אמורה להיות גבוה מידי.

2 - מרצדס V קלאס החדשה, בגדול זה ואן והתיתרון שלו זה שהוא מאוד נוח לכניסה ויציא ויש שפע של מקום, ממש המון.

רכב כמו V קלאס לא חושב שאפשר לקחת מחברת השכרה אבל כן אפשר לקחת מחברת הסעות (תיירות בד"כ) עם נהג צמוד שעולה סדר גודל של 1500 ש"ח שכולל הכל מהבוקר ועד שאתם יוצאים לאירוע עצמו.

למשפחה כמו שאמרת אפשר בהחלט לקחת ויטו או ויאנו , או ג'יפ סגנון סורנטו למשל... כמובן שזה תלוי בכמות האנשים.

2017 Type R

פורסם
לכלה ולחתן הייתי ממליץ על שני אופציות.

1 - מרצדס S קלאס לונג, שפע מקום ופינוק, לא חייב מהחדשות החל מ 2011 תופס יופי והעלות לא אמורה להיות גבוה מידי.

2 - מרצדס V קלאס החדשה, בגדול זה ואן והתיתרון שלו זה שהוא מאוד נוח לכניסה ויציא ויש שפע של מקום, ממש המון.

רכב כמו V קלאס לא חושב שאפשר לקחת מחברת השכרה אבל כן אפשר לקחת מחברת הסעות (תיירות בד"כ) עם נהג צמוד שעולה סדר גודל של 1500 ש"ח שכולל הכל מהבוקר ועד שאתם יוצאים לאירוע עצמו.

למשפחה כמו שאמרת אפשר בהחלט לקחת ויטו או ויאנו , או ג'יפ סגנון סורנטו למשל... כמובן שזה תלוי בכמות האנשים.

עזוב - שיקח האמר וזהו, יש מקום לכל שמלת כלה מנופחת או רגילה מאחור 8)

קובי

:-)

פורסם

אנשים שוכרים לפעמים מכוניות לחתונה רק בשביל השופוני ושוכחים שהרכב גם צריך להתאים בעיקר לכלה על השמלות המנופחות שלה. כשאני רואה למשל האמר מקושט אני שואל את עצמי מי החמור שחשב שזה יהיה פרקטי חוץ מההו-אה שהוא מנסה לעשות.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם
זאת בטח הייתה נסיעת סיוט גם עבור הנהג שישב עם המושב דבוק להגה + המלווה לצד הנהג שישב עם המושב צמוד לכרית האוויר או לכלה שלבשה טייץ כנראה.

מבלי לפגוע או להעליב אבל ניסאן מיקרה? בחייך.

כמו שאמרו, בהחלט עדיף מאשר ללכת ברגל מהבית לחתונה או לצילומים אבל לקיחת רכב ליום-יומיים זוהי עלות שולית ביחס לכל הסכומים היוצאים באותם הימים.

כפי שנאמר, או שזה הופך ל "היה סבבה נוח קריר ומרווח מאוד, תודה חבר" לעומת "תשמע..."

ממש לא מסכים, זאת הייתה הבחירה של החתן, ומכיוון שמדובר בחבר של 20 שנה הוא לא היה מתבייש להגיד אם הנסיעה הייתה סיוט או לא.

אני עדיין בדעה שזאת שטות מוחלטת להשכיר רכב לחתונה.

דא ראיתי אנשים מגיעים גם בפיאט פנדה וגם בחיפושית.

שיהיה במזל טוב

פורסם

אני הגעתי עם היילקס 96 ישנה וחבוטה.

היה מדהים!!!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם (נערך)
ממש לא מסכים, זאת הייתה הבחירה של החתן, ומכיוון שמדובר בחבר של 20 שנה הוא לא היה מתבייש להגיד אם הנסיעה הייתה סיוט או לא.

אני עדיין בדעה שזאת שטות מוחלטת להשכיר רכב לחתונה.

דא ראיתי אנשים מגיעים גם בפיאט פנדה וגם בחיפושית.

שיהיה במזל טוב

*לשכור.

המטרה היא פשוט לקחת רכב משפחתי מוגדל יותר בגלל הנוחות/מיזוג איכותי וכו'.

לא תמיד יש לזוג רכב שמתאים יותר או פחות למשימה ויום השכרה או יומיים זה לא יותר מ 300-400 שקל ובקטנה עוד דלק פה ושם.

זה שום דבר לעומת הוצאות החתונה בכללי ולכן, רכב נוח מרווח זה בסה"כ מקל על החיים ועל הציוד או הדברים אם, שים לב, אם עושים יום צילום עם חברים, משפחה וכו'.

זה הכל.

שופוני? זה כבר קטגוריה אחרת.

ולא תודה, אני לא אגיע בפנדה וחיפושית כאשר יש לי ב 240 שקל או פחות תלוי איפה מאזדה 6 ליום השכרה, נו באמת יש גבול עד כמה אפשר להתפשר או לחפש לחסוך.

בתנאי שיש לי רכב חבוט, אולי לא מיועד למשימה, מיני או שנדרש לקחת עוד אנשים.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
  • תוכן חדש...