Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לחתונה

mlur
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים חבר טוב מתחתן וביקש ממני לדאוג לו לכל עניין הרכב לו ולאשתו ליום החתונה ורכב למשפחה הקרובה. ולכן פונה לפה איזה רכב מומלץ ומאיפה הכי כדאי לשכור את הרכב של החתן כלה יהיה רכב כאשר אני נוהג עליו והרכב משפחה יהיה רכב עם נהג צמוד לאותו יום.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי mlur
פורסם

להשכיר - להלוות, לתת למישהו תמורת תשלום. מה שעושה חברת ההשכרה.

לשכור - לקחת באופן זמני תמורת תשלום. מה שאתה עושה.

לדעתי כדאי לקחת רכב מרווח כדי שיהיה לכלה נוח עם השמלה וכל שאר התיקים. לדעתי בכל חברת השכרה אפשר למצוא כאלה בלי בעיה מיוחדת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

ראיתי אצל כמה חברות אימפאלה,נראה לי מתאימה יופי יופי למשימה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לחתן ולכלה, דצ'יה סנדרו, ולמשפחה סוזוקי סוויפט :)

סתם...

כשאחי התחתן הוא שכר לימוזינה ליום (או כמה שעות, לא זוכר בדיוק) , היה אחלה דווקא.

גם מרצדס כמו שהוצע זה אחלה. כשאני חושב על זה, נראה לי שהטרנד היום זה יותר בכיוון של ג'יפים.

כמה אנשים צריך להסיע במשפחה הקרובה? צריך רכב גדול?

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

לחתן ולכלה, דצ'יה סנדרו, ולמשפחה סוזוקי סוויפט :)

סתם...

כשאחי התחתן הוא שכר לימוזינה ליום (או כמה שעות, לא זוכר בדיוק) , היה אחלה דווקא.

כמה אנשים צריך להסיע במשפחה הקרובה? צריך רכב גדול?עדיפות לרכב גדול זה ההורים ואולי האחים. אני חשבתי על להורים איזה מרצדס ויטו שחורה או משהו בסגנון

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם

סובארו טנדר יהיה שפע מקום לשמלה של הכלה מאחור :)

אני חושב כדאי תתייעץ עם הכלה איזה רכב היא רוצה, אתה לא רוצה להסתכסך עם הכלה ביום החתונה.

מכיוון שלקחת על עצמך את העסק, תבדוק מספר הצעות תראה איזה רכבים ניתן להשכיר ותבוא אליה עם האפשרויות ותמונות ולפי זה תדע איך להמשיך הלאה :)

פורסם (נערך)

קח בחשבון שיש מרצדסים עם בסיס גלגלים קטן וצפוף (לא חסר מוניות צפופות מדגמי מרצדס). כך שהכל תלוי בבסיס הגלגלים לרוב.

זה אומנם לא מבטיח המון מקום כמו שסקודה סופרב מצליחה להדגים (הכוונה באופן חיובי אך עם תכנון נכון של המרחב הפנימי) אבל עדיין, נתון חשוב לא פחות.

לאימפלה יש בסיס גלגלים של 283 ס"מ, לי במונדאו יש 285 ס"מ ואני דווקא לא חושב שיש "ואוו" מקום מאחורה אצלי ברכב אבל שוב, מתרגלים להכל עם הזמן וככל הנראה, זה המקרה גם אצלי.

כל רכב עם בסיס גלגלים של ~285 ס"מ ומעלה כאשר המושבים הקדמיים יהיו יחסית במיקום קדמי ולא לאחור מדי, יאפשרו מרחב מחיה נהדר ומעולה.

אגב, גם למאזדה 6 החדשה יש בסיס גלגלים של 283 ס"מ, כמו לאימפלה.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם

ג'יפון\ג'יפ זה אחלה.

גיסי היה הנהג שלנו לפני כמה חודשים,הגיע עם מיצובישי אאוטלנדר

המון מקום,ממוזג כמו שצריך,שקט.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

עם בסיס גלגלים של 267 ס"מ באאוטלנדר זה בסה"כ מרווח סביר ונחמד (יש לנו טוסון 2016 זה אותו בסיס גלגלים), דורש מהנהג והנוסע מקדימה לקחת את המושבים יחסית קדימה בכדי לאפשר מרווח נאות ו "פרמיום" לכלה וליושבים מאחור.

המטרה היא לרווח כמה שניתן ביום הצילומים העמוס ושתהיה נוחות ומיזוג חזק ואין סיבה שלא לקחת רכבים עם בסיס גלגלים מרווח יותר.

כמו כן, עדיפות לרכבים שבהם יש משענת אמצעית אם אתה תהיה נהג אשר תסיע אותם במהלך היום, זה מאוד נעים.

*** הכל תלוי בשמלה של הכלה ובגודל האנשים ההולכים לאכלס את הרכב.

פורסם

פנה לחברת השכרה.

בקש מנהלים או משפחתית גדולה.

בקבוצה הזו חברות ההשכרה לא מתחייבות לרכב מסויים.

תקבל רכב מהקבוצה או שדרוג לקבוצה גבוהה יותר.

אין לך מה להתלבט בין הדגמים, במילא החברה מתחייבת לקבוצה ולא לדגם ספציפי.

מזל טוב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

שמע חבר, חבל על הכסף.

בחתונה של חבר הסעתי אותו בניסאן מיקרה שהייתה חדשה דאז, לא היה להם בעיה של מקום מאחורה.

בחתונה שלי לקחתי פשוט מההורים קיה פורטה וגם לא הייתה בעיה של מקום.

תשמור את הכסף לדברים חשובים יותר

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

פורסם

הדגמת יפה את ההבדל בין חסכון לספרטניות.

אני מסכים שכל מה שנדרש ביום הזה זה רכב סטנדרטי שיספק מרווח סביר ליושבי הרכב ואני מאמין שהפורטה יכולה לספק את זה.

אם אין אפשרות לרכב אחר, מיקרה עדיפה מאשר שהכלה תרכב על אופניים חשמליות אך מרווח סביר היא לא תיתן ובטח לא תחושה של נוחות בנסיעה ביום ארוך שרצוף כולו בחוסר נוחות.

לא יודע מה ההפרש הכספי ליום אחד בין משפחתית לג'יפון אך בגאז' ומושבים מרווחים יכולים להפוך את הנסיעות מ-"סיוט" ל-"היה סבבה".

• תוכן חדש...