Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נהגתי על האלמירה אבל כן נהגתי במקסימה (2016-17) בארה"ב, וגם שם התרשמתי לרעה מהנדסת האנוש. הרכב היה גדול, מעוצב, חזק, מאובזר ואפילו בעל נוחות סבירה (אם כי לא עשיתי בו נסיעות של יותר משעה רצוף) כמצופה מהקטגוריה הזו, וצריך לזכור במי הוא מתחרה (שברולט אימפלה, למשל) אבל הנדסת האנוש היתה על הפנים. המתגים בחלקם הרגישו זולים, מערכת המולטימדיה הייתה מזעזעת (במיוחד קישוריות בלוטות') וחלק מהאבזור לא היה נוח לשימוש, אם כי ה UI של המסכים היה מוצלח מבחלק מהמתחרות, קרייסלר למשל.

אני לא רואה בניסאן חברה מצליחה בשנים האחרונות. כבודה של ה GTR במקומה, מרבית הרכבים של החברה שנתקלתי בהם לא הרשימו אותי בכלל, ואמנם השפה העיצובית השתפרה (בטח ביחס לזוועות כמו הטידה והג'וק) זה פשוט לא מותג שהוא desireable בעיני.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי גם היה את הרכב הזה ל48 שעות אבל שנת 2016 דגם SV עם כמעט 8000 ק"מ על השעון.

מסכים עם הרוב למה שאמרת, רכב סביר אבל יש טובים ממנו.

אצלי הלוח שעונים היה נראה אחרת קצת.

20160309_171826.jpg

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

ברמת הגימור הגבוהה הבנתי יש כיוון נורמאלי למושב - ייתכן ואם היה לי את זה לא הייתי נשבר והייתי מצליח לשרוד עם הרכב יותר זמן(היו לי כבר רכבים חלופיים לא מדהימים כמו מיקרה וסוניק,אפילו סחבתי שנה בליסינג עם איביזה 2014 שגרמה לי לכאבים - אבל שרדתי לנהוג עליהם ולא גמרתי נסיעה עם כאבים נוראיים שכאלה תוך כ״כ מעט זמן).

מה לדעתכם יותר נחות אטראז' או אלמרה?

יצא לי לנהוג על הספייס-סטאר וליסוע על האטראז׳ - מבחינת מנוע-גיר ונפח+משטח הטענה של תא המטען האלמרה עדיפה,

מהצד השני ברמת גימור הזאת בכל השאר האטראז׳ לוקחת בנוקאוט - ואפילו שהמושב של הספייסטאר ממש לא נוח לדעתי(כמו לשבת על דיקט) העובדה שניתן לכוון אותו הופכת אותו להבדל בין רכב שלא נוח לנהוג בו לרכב שפשוט אי אפשר לנהוג בו.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

נהגתי על האלמרה בתור רכב שכור בקנקון.

הגרסה שנהגתי בה היתה כנראה מאובזרת יותר וכללה חלונות חשמל מקדימה (בדלת) ו-keyless.

הרכב לא הצטיין, אבל היה חסכוני יותר לעומת הפולו סדאן ששכרתי לפני - הפולו סדאן המקסיקנית היתה מצויידת במנוע 1.6 מיושן.

בכל מקרה במקסיקו מדובר באופציות האוטומטיות הכי זולות.

הדבר היחיד שאני יכול לאמר על הרכב זה שהתא מטען שלו הכיל 3 מזוודות ענקיות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

המשלוח הראשון של האלמרה הגיעה אפילו ללא נעילה מרכזית.

המשלוחים שהגיעו אחרי זה היו כבר מאובזרים בצורה סבירה יותר - בכל אופן השוואה לאטראז' ול-301 היא במקום. מדובר על כלי רכב שמכוונים לאותו שוק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המשלוח הראשון סופק כולו לציי רכב - אפילו לא פרסמו מחיר - האלמרה יובאה רק ע"י קרסו.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

כיוון מראות ידני? ברכב 2015? בטוח שלא 1995? גם איכות החומרים והעיצוב הפנימי נראה על הפנים. ראיתי מעט כאלו על הכביש ושאלתי את עצמי 'מעניין למה לא נמכרות יותר' והנה התשובה.

פורסם

לא נמכרו יותר מהסיבה שכבר שנה הדגם לא מיוצר.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
כיוון מראות ידני? ברכב 2015? בטוח שלא 1995? גם איכות החומרים והעיצוב הפנימי נראה על הפנים. ראיתי מעט כאלו על הכביש ושאלתי את עצמי 'מעניין למה לא נמכרות יותר' והנה התשובה.

בזה היא לא היחידה, היום יש את הפיג'ו 208 אקסס לדוגמא שגם היום ממש נמכרת בלי מראות מתכווננות חשמלית - אבל שמה יש פריווילגיה כמו כיוון לגבוהה של המושב.

המשלוח הראשון סופק כולו לציי רכב - אפילו לא פרסמו מחיר - האלמרה יובאה רק ע"י קרסו.

הרכב עלה לכביש בינואר 2015 שכתוב ברוב האתרים שהשיווק התחיל באמצע 2015 אז מדובר במשלוח הראשון ככל הנראה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
לא נמכרו יותר מהסיבה שכבר שנה הדגם לא מיוצר.
גם דיהטסו קרוב לעשור לא משווקת בארץ ובכל זאת אתה רואה לא מעט. כנראה רכב פח.
פורסם

נוחות -

כאן נשברתי - פשוט לא הייתי מסוגל לנהוג על הרכב,

נהגתי בהרבה רכבים שאני יכול להגיד כ״לא נוחים״ אבל באף אחד מהם לא הגעתי למצב של ״אי אפשר פשוט לנהוג על זה״.

המתלים פשוט זוועתיים - הרכב חובט ומכה כל שבר בכביש, הרבה יותר גרוע אפילו מהקליאו שגם לא מדהימה בנוחות(היו לי קופסאות עם ספרים בתא מטען שפשוט נחבטו בכל באמפר).

המושב לא מתכוונן לגבוהה - מה שיוצר זווית איומה מול הדוושות(הרגל שלי הייתה מתוחה מולן ועם זווית ממש לא נוחה - רגיל לשבת עם הכיסא עד הסוף למטה),

הכרית בגב של המושב לתמיכה בגב התחתון מנופחת במידה קבועה ואי אפשר לשנות אותה כחלק ממדיניות האבזור - מה שגרם לגב שלי להיות משוך קדימה.ההגה לא מתכוונן למרחק מה שגרם לתנועה לא טבעית לידיים.

אותי באופן אישי מה ששובר כל פעם מחדש כאשר אני קורא דברים מהסוג הזה הוא: למה לכל השדים והרוחות אנשים שלוקחים ליסינג צריכים לקחת רכב שהוא במלוא מובן המילה פח אשפה, כאשר שום עניין של אמינות או סחירות הוא פקטור שצריך לעניין אותם בבחירה של רכב ליסינג.

מה אתה בא לעזור לחברת ליסינג ?! אתה צריך לבחור רכב אמין בשביל לא להזדקק להם ?! אם כן אז בשביל מה לקחת ליסינג מלכתחילה ?! רק בשביל המכירה ?! פשוט לא יאומן (ונראה לי ש LOW COST זו מחמאה בשביל הדבר הזה... יש מספיק LOW COST שנותנים הרבה יותר).

העיקר שיש בגאז' גדול...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

רוב אם לא כל האלמרות מהמשלוח הראשון יועדו להיות רכבי השכרה/רכבים חלופיים - חלקן עברו שדרוג איבזור מקומי ונמכרו כ-0 ק"מ. אני בספק אם יש כאלה בליסינג, ואם יש מדובר בכמות זניחה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...