Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע הייתי צריך להכניס את הקליאו לבדיקה של הגיר, תיאמתי עם הנציג של החברת ליסינג והוא מצא לי רכב חלופי - ניסאן אלמרה 2015.

הרכב השכור בין הכמעט 3(עלה לכביש בינואר 2015) היה רק עם 45,000 קילומטר - אמרתי לעצמי, מה כבר יכול להיות כ״כ נורא? נשרוד איתו מספר ימים עד שהרכב יחזור מהבדיקה.

תא מטען -

תא מטען ע-נ-ק! לא בדקתי נתון יבש אבל לפחות 500 ליטר, נראה כאילו אפשר להכניס מספר אנשים בנוחות לשכב בפנים, כמובן שאי אפשר לפתוח אותו מרחוק אלא רק עם מפתח פיזית(כיף גדול לצאת מהאוטו בכל כניסה לחניון).

אבזור -

דבר ראשון המפתח - זה המפתח של הרכב, זה לא אלמרה 2001 זה רכב מודל 2015 - אני בספק שלרכב יש בכלל אימבולייזר.

IMG-20171025-WA0009 copy.jpg

2 החלונות חשמל מקדימה נראים כאילו הם הותקנו מקומית, במקום של המנואלות על הדלת הותקן פלסטיק עגול שיסגור את החור שהיה שמה בעבר וליד הגיר הותקנו מתגי החלונות חשמל(סטייל ה301, אבל פשוט קשה לי להאמין שהרכב יצא מהמפעל עם החלונות במקום הזה, המתג הזה לא מוכר לי מאף ניסאן אחרת וקשה לי להאמין שבגירסא המאובזרת החלונות ממקומים בדלת במקום הטבעי ורק בגירסא הזאת החליטו על המיקום הזה?).

השקע מצית למטען של האוטו נמצא בין המושבים, צריך ״לסלול״ את הכבל טעינה של הטלפון עד לשמשה שמה הוא יושב - מאוד לא נוח.

יש שליטה על המערכת בהגה וקרוז קונטרול(וואהו) - אבל הלוח מחוגים דל מאוד(ביחס לגירסא הפרטית שנמכרה פה לפי הצילומים באתרי הרכב השונים מדובר בלוח מחוגים אחר לחלוטין) לקרוז קונטורל יש רק נורה אחת ירוקה עם הכיתוב cruze ברגע שלחצת על הכפתור איפשור שלה הוא נדלק, אם הפעלת את הקרוז קונטרול אין שום אינדקציה שהוא פועל או מנותק חוץ מלחכות ולראות אם הרכב ממשיך קדימה או מתחיל להאט.

המראות - כמובן עם כיוון ידני היו סכנת נפשות, מדובר במראות ממש קטנות אבל הזכוכיות מוגדלות פי 3-4 ממראה רגילה, רכב שבמראה ממש ליידי היה בפועל 300 מטר מאחורה ורכב שצמוד אלי הייתי רואה רק את החלק האחורי שלו - דבר שהפך את המעברים בין נתיבים למסכונים הרבה יותר.

כמובן יש מולטימדיה סינית בהתקנה מקומית.

IMG_20171025_231107 copy.jpgIMG_20171025_231115 copy.jpgIMG_20171025_231126 copy.jpg

מנוע-גיר -

את האמת? סביר ביחס למנוע 1.6 עם 100 וקצת כוח סוס בשילוב גיר רציף, סך הכל הרגיש שאפשר להשיג מספיק מהירות לעקיפה סבירה + שלוחצים כמובן בליווי הרעש הסטנדרטי לגיר רציף.מה שכן בלט - רעידות מטורפות בעמידה ברמזור, במעבר לניוטרל הפסיק, מפתיע רעידות שכאלה שככל הנראה מעידות על בעיה מרכב רק עם 45,000 קילומטר.

נוחות -

כאן נשברתי - פשוט לא הייתי מסוגל לנהוג על הרכב,

נהגתי בהרבה רכבים שאני יכול להגיד כ״לא נוחים״ אבל באף אחד מהם לא הגעתי למצב של ״אי אפשר פשוט לנהוג על זה״.

המתלים פשוט זוועתיים - הרכב חובט ומכה כל שבר בכביש, הרבה יותר גרוע אפילו מהקליאו שגם לא מדהימה בנוחות(היו לי קופסאות עם ספרים בתא מטען שפשוט נחבטו בכל באמפר).

המושב לא מתכוונן לגבוהה - מה שיוצר זווית איומה מול הדוושות(הרגל שלי הייתה מתוחה מולן ועם זווית ממש לא נוחה - רגיל לשבת עם הכיסא עד הסוף למטה),

הכרית בגב של המושב לתמיכה בגב התחתון מנופחת במידה קבועה ואי אפשר לשנות אותה כחלק ממדיניות האבזור - מה שגרם לגב שלי להיות משוך קדימה.

ההגה לא מתכוונן למרחק מה שגרם לתנועה לא טבעית לידיים.

בסוף אימצתי תנוחת ישיבה שכוללת חיבוק של המושב נוסע(אין משענת יד) כדי למשוך את הגב קדימה מהמושב הלא תומך קיפול של רגל שמאל בצורה ספציפית שתפסיק להתפוצץ מכאבים - אחרי שעתיים נטו נסיעה על הרכב פשוט סיימתי עם כאבי גב תחתון מהגיהנום, רגל שמאל תפוסה, רגל ימין כואבת והעורף תפוס.

למחרת בבוקר התקשרתי לנציג של חברת הליסינג ואמרתי לו שבלתי אפשרי לנהוג על הרכב - כשהוא מסר לי שהיום ב12 הקליאו מוכנה זרקתי את כל מה שעשיתי ורצתי למשרד לבצע החלפה של הרכב.

האלמרה לימדה אותי ללא ספק להעריך את הקליאו היטב(בעיקר את המושב המעולה).

הרכבים האלה מסיימים חוזה השכרה וליסינג עכשיו ומשתחררים לשוק הפרטי - אנשים עלולים להסתנוור מהשם ניסאן אלמרה ואני אומר, היזהרו לכם.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בקיצור רכב קלאסי להשכרה.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

האלמרה שמוכרים פה מבוססת על מיקרה ולא על לוגאן

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
עזוב מהגרוטאה הזאת - מה עשו לקליאו?

היי,

רשמתי פה - עשו "תכנות גיר", כשאמרו לי שזה מה שעשו הייתי בטוח שעבדו עלי ובטח לא עשו כלום - בפועל? הגיר מתנהג מצויין אחרי ה"תכנות", הרבה יותר טוב אפילו מאשר שכשקיבלתי אותה עם 4,600 קילומטר על השעון

דיברנו על זה בהרחבה פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=545466

תפס אותי הסרטון שקרוזר העלה בזמנו - בסרטון דובר על רמת גימור S, אצלי היה S פלוס שההבדל בינהן לפי הבחור בסרטון זה בקרת שיוט,כנף אחורית וגיר CVT - לפיו אין עדיין חלונות חשמל מה שמחזק את דעתי שהחלונות חשמל האלו הם בהתקנה מקומית.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אוטו לרכבת ולסופר ובחזרה.

הבעיה שכמה שזה עולה בישראל, יש יותר מוצלחות ממנה, שישאירו לך הרבה עודף, גם אם כל מה שחשוב לך זה שיהיה חדש עם אחריות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

מה לדעתכם יותר נחות אטראז' או אלמרה?

אגב האלמרה לא משווקת בארץ כבר שנה עקב המתנה ל''דגם חדש'' שיראה כמו המיקרה החדשה בצורת סדאן:

Nissan_Versa_or_Almera-Theophilus_Chin_1.jpg

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

אני עובד בקרסו, בתור אחד שנוהג כל היום על כל רכב אפשרי, האמת הרכב באמת בהנדסת אנוש נמוכה, ההרגשה שלי ברכב, שזו בעצם מיקרה עם פחות אבזור, מה שממש מעציב אותי בכל זה "הכיסא" פשוט סיוט, רכב לאנשים גבווהים, אני 1.56 ואני פשוט שונא תרכב, בעניין המראות, יש את אותו סיפור במקסימה.

הרכב שלי: שברולט ספארק 1.0 14'

פורסם

מי נסיון מהרכבים האלה בעבודה האלמרה הזו הרכב הכי חרא. מי כול מה שיש בעבודה...

מראה שמאלית כאילו ליופי אי אפשר לכוון אותה שתיהיה בלי שטח מת.

בשלב כולשהוא הייתי מסובב את הראש שמואלה בעברה לנתיב כדי לראות שאין רכבים -_-.לאחר כמעט תאונה בגלל המראה.

אטרז מרגישה באמת ליגה מעל באופן מצחיק.

וכן רשום ברשיון רכב שמיוצר במקסיקו.

HONDA JAZZ 2016

2017 סיטרואן קקטוס אדומה-נמכרה

2020 308 גיטי 😎

פורסם

האלמרה הזאת מיועדת למדינות עולם שלישי. השם אולי מזכיר זיכרונות לא רעים מן העבר (האלמרה של שנות ה-90 הייתה מצוינת לזמנה, האלמרה פרפקט אמנם הפכה למיושנת עם הזמן אבל לא הייתה רעה גם היא...) אבל אין קשר בכלל בין האלמרה הזאת, לדגם הקודם. הן לא מתחרות בכלל על אותו קהל יעד והמחיר בהתאם.

בחברה שאני עובד בה, אני יכול לאמת לך את זה שהחלונות הגיעו לארץ בהתחלה ידניים והורכבו ע"י היבואן ב"אדי מערכות" (אם אני זוכר נכון) ויש איתם הרבה בעיות. החלונות האחוריים ידניים וכיוון מראות הצד ידני גם הוא. המראה השמאלית אכן מעצבנת וגורמת לכל עצם שרואים דרכה להיות קרוב הרבה יותר ממה שהוא באמת. מצד ימין, המראה בסדר וכנ"ל גם במרכז. כמו רכבים אמריקאים רבים, אין לי מושג למה זה טוב ולמה עדיין מייצרים מראות כאלה.

לגבי אמינות, אין איתן בעיות מיוחדות למעט הגיר (מוכר גם מהמיקרה והג'וק). המנוע עצמו מחוספס ורועד גם שהוא היה חדש, מה שהרגשת לא בהכרח מעיד על תקלה ברכב.

האוטו עצמו מיושן, מעצבן, לא נעים ולדעתי עדיף 301 רובוטית ולא הדבר הזה. לפחות שם הכל מורכב מהיצרן, יש שלט נורמלי לרכב ומראות הגיוניות. האלמרה לדעתי מאוד מיותרת בשוק המקומי ועובדה שהייבוא שלה הופסק די מהר. לא הייתי ממהר להגיד שהאטראז' יותר טובה, אבל היא בהחלט יותר "הגיונית" מהאלמרה.

*אגב יצא לי לנהוג גם באלמרה יותר חדישה שאצלה החלונות וכיוון המראות חשמליים מהיצרן, לוח השעונים שונה לגמרי, יש מפתח חכם, חישוקים קלים ידיות פתיחה כסופות מבפנים וכו'. עדיין זה לא הופך את הרכב לטוב, אבל לפחות חלק מהמגרעות שלה נעלמות ואז כבר לא בטוח שהאטראז' עדיפה עליה.

• תוכן חדש...