Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחקר בשיקגו הראה ירידה שנעה בין 10-20% במספר סוגי תאונות בצמתים מרומזרים עם התקנת מצלמות רמזור (לא מוזכר שימוש בהן לאכיפת מהירות).

ממצא מעניין - בניגוד לדעה הרווחת נצפתה ירידה של 14% בתאונות חזית-אחור בצמתים מצולמים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הלוואי והיו שמים מצלמת רמזור בכל צומת מרומזרת!

לדעתי זה צריך להיות חלק בילתי נפרד מתכנון צומת מרומזרת, בדיוק כמו חישני משקל..

פורסם

זה מתחיל ונגמר בזה שאין תרבות נהיגה בארץ כל אחד חושב שהכביש של אבא ונוהג אך שהוא רוצה לאט בנטיב שמאל עוקפים לא נכון וחותכים אז זה לא באמת מה שיביא לפיתרון כמו שהגבלת מהירות היא לא פיתרון מצלמות רמזור טובות רק במקרה של מעבר באור אדום מלא ולא מעבר

פורסם (נערך)

ארמגדון, אתה צודק, טעות שלי. הטענה היא שלטונות אלה נוטות להיות פחות חמורות יתרונות צד, ועל כן המחיר מוצדק.

אוריאל, הטענה שלך לא מובנת. מעבר באדום הוא בעיה עולמית, לא ישראלית. והמחקר שהובא טוען כי המצאות המצלמות מפחיתה האריות תאונות הנובעות ממעבר כזה, גם אם במידה מתונה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדעתי, אם יש עליה בכמות תאונות צריך למצוא פיתרון אחר, העובדה שהתאונות פחות חמורות לא מצדיק את המצלמות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אם אתה מוריד תאונות עם הרוגים, גם במחיר fender benders או אפילו כמה נפגעי צליפת שוט, המצלמות מוצדקות.

פורסם

אני לא מבין במחקרים רק יכול לחוות דעה אישית. מצלמה זה דבר שתמיד מלחיץ אותי ומוציא אותי משיווי משקל (מודה שזה ללא שום סיבה כי אני נוהג זהיר וכחוק תמיד) ומבחינתי זה פשוט מטרד ועל הגבול של סכנה.

פורסם
אני לא מבין במחקרים רק יכול לחוות דעה אישית.

דא עקא, דעות אישיות לא נחשבות כאן יותר מדי.

מצלמות רמזור עובדות, והיטב, ומן הראוי להרבות בהן.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...