Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחירון של הרכב כבר לא מצדיק ביטוח מקיף, והוא גם יחסית לא רכב גניב.(פיאסטה 2012 ידנית)

אך בכל זאת, הייתי שקט יותר אם הייתי יודע שיש הגנה נוספת כלשהי שידלגו לרכב הבא.(אם לא הוזמן)

אין התנגדות למנעול \ חובק הגה אלגנטי וטוב. ברשת מצאתי רק את הפשוטים שנשברים בקלות \ מסיבים מידי.

סנדל חיצוני וכו' מצריך התעסקות רבה מידי, לא בא בחשבון.

הצעות כלשהם?

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

מתג למשאבת דלק ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

תת היגוי - כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב.
היגוי יתר - כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב.
כוחות סוס - באיזו מהירות פגעת בקיר.
מומנט - לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אני מניח שקילר התכוון למפסק סודי, שרק אתה יודע איפה הוא שמנתק את משאבת הדלק.

אני חייב לציין שנתקלתי פעם בבעל רכב (יונדאי טרקאן 2005 אם אני זוכר נכון) שעשה את זה. הגנבים כנראה "התבעסו" שהם לא מצליחים להניע לאחר שעקפו את הקודנית ולכן "שברו" את כל הדשבורד, הדאבל-דין וקרעו עם סכין יפנית את המושבים כ"נקמה".

תחשוב טוב טוב לפני שאתה עושה משהו שאי אפשר לשים אליו לב ע"י הסתכלות מבעד לחלון הרכב.

מנעול הגה ניתן לשבור או לגזור עם מספרי ברזל גדולים. מציע לך לחפש מישהו שמתקין רב"ל (רב-בריח לרכב). זה אמנם משהו ענתיקה אבל הוא משלב נראות יחד עם העובדה שאף גנב מודרני לא מגיע לפריצה מוכן עם דיסק נטען. אם תגיד מאיזה אזור אתה בארץ,

אולי אני אוכל להפנות אותך למישהו שמתקין כזה (לא יכול להתחייב... זה מוצר שהיצרן הכריז עליו EOL לפני שנים רבות).

• תוכן חדש...