Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי רכב עם מוביליי, סבבה שהוא מצפצף על מרחק ומצפצף שאני מתקרב לרכב מהר אבל לעזאזל יש אפשרות לכבות לו את ההתראה על סטייה מנתיב?? רק שאני מאותת זה לא מצפצף.

לכל אלה שיגידו לאותת, לא זאת השאלה שלי.

פורסם

אבי הסתיר את העינית של המכשיר בעזרת חתיכת קרטון, עובד כמו קסם.

מניח שבשנים הקרובות ימצאו גם לזה פיתרון מסויים. בטח רכבים לא יניעו אם זה לא עובד או משהו.

פורסם

מה שאביך עשה מנטרל את המערכת לגמרי(בלי המצלמה המערכת לא פעילה) - פותח השרשור שאל אם אפשר לבטל רק את התראת סטייה מנתיב והתשובה היא שלא, לא ניתן לבטלה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
אבי הסתיר את העינית של המכשיר בעזרת חתיכת קרטון, עובד כמו קסם.

מניח שבשנים הקרובות ימצאו גם לזה פיתרון מסויים. בטח רכבים לא יניעו אם זה לא עובד או משהו.

הדבר האחרון שהייתי עושה!!

המובילאי מקנה לך הנחה בביטוח חובה. חלילה, במקרה כזה יכולה חב' הביטוח להתנער

מהתביעה והם ישמחו מאד.

ככה,

אפשר להחליש את ההתראות בקלות למעט אחת שזה הצפצוף המעצבן של חזית אחור.

את זה לא ניתן להחליש רק לבטל בחברה אבל צריך לבדוק חוקיות של ביטול.

פורסם

אני צריך להבין רגע מה בדיוק אתה מנסה לעשות.

אתה רוצה לעשות ככה שכשאתה עובר נתיב בלי לאותת הוא לא יצפצף?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אם זה הדגם האחרון אז שהרכב עומד אפשר להכנס לתפריט של ההגדרות ולבטל את זה משם.

יש הוראות מפורטות במדריך למשתמש.

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

פורסם

נכון שביקשת שלא יגידו לך לאותת.

אבל זה בדיוק מה שאני אגיד לך! תאותת.

אחת הרעות החולות של הנהג הישראלי זה זגזוג בין נתיבים ללא איתות, זה פשוט נורא!

אתן לך פתרון פשוט - או שתאותת ותעבור נתיב, או שתשמור על הנתיב שלך.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

יש דרך להשתיק לו את הצפצוף על סטייה מנתיב, ואם הוא נותן לך התרעות שווא (כמו שראיתי שהרבה פעמים קורה - משהו בכיול הראשוני של המערכת לא תמיד נעשה כמו שצריך) אז זה באמת רעיון טוב, ובהוראות השימוש יהיה כתוב איך להשתיק (אני לא זוכר איך עושים את זה). בכל מקרה אני די בטוח שהוא עדיין מהבהב בתצוגה על הסטייה, כך שעדיין יש איזשהו משוב לסטייה מהנתיב גם בלי הצפצוף

אבל, וזה אבל גדול: אם הוא לא נותן התרעות שווא, ההמלצה שלי היא חד משמעית לא להשתיק את ההתרעה, ופשוט לשמור נתיב כמו שצריך ולעבור נתיבים עם איתות. הרי לזה המערכת נועדה - להזהיר את הנהג מפני סטייה לא צפויה (ומסוכנת) מהנתיב.

פורסם

למה לבטל את זה? זה אחד הפיצ'רים הכי חשובים במערכת. נהגים (ונהגות) מרוכזים בלכוון את הוויז או המולטימדיה ומשייטים להם בנונשלנט מנתיב לנתיב בלי לשים לב ובזכות ההתראות האלה כולם חוזר למסלול תרתי משמע. אני מתאר לעצמי שגם אתה לא חף מחוסר ריכוז מדי פעם אז המערכת הזאת בהחלט יכולה למנוע מבוכה ונזק כספי וגופני. חבל.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

אפשר בקלות לבטל את ההתרעה לצמיתות. כמו כן, להגדיר את התרעת קרבה לרכב שמלפניך, למשהו קטן כמו 0.4 ואז כמות ההתרעות פוחתת מאוד. פשוט תסתכל בהגדרות. זה אחד הדברים הראשונים שעשיתי כשקניתי את הרכב, ומאז אני מאוד מרוצה מהמובילאיי. הוא מציל חיים ממש, הרבה יותר מכל המערכות המובנות שיש כיום ברכבים. אחד מהדברים הבולטים: הוא מזהה שהרכב שלפניך מאט ואתה מתקרב אליו במהירות, והצפצוף שלו מעיר אותך מהחלומות.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אאוטלנדר, אנחנו נחכה בסבלנות שתחליף רכב לאחד עם המערכות המקוריות ותספר לכולם כמה המובילאי גרוע.

אגב, המערכות המקוריות אומנם גם יודעות להעיר אותך, אבל הן גם בולמות בעצמן ומתקנות סטייה מנתיב.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

את דעתי על המובילאיי אני כותב באובייקטיביות כי אני באמת מרוצה ממנו. לפעמים הצפצופים מיותרים (כשאני בא בסיבוב מול רכב חונה) אבל שווה 1000 צפצופים מיותרים בשביל 1 שיציל חיים, או אפילו יציל אותך מלבלות במוסכים של פחחים.

וחוץ מזה, אני לא אוהב שמתערבים לי בנהיגה. רכב שמתקן סטיה, שבולם אוטונומית? לא תודה. כמה חבר'ה סיפרו פה על רכבים שזיהו דמות אדם שהודפסה על פרסומת ענק, בלמו להם באמצע הכביש המהיר ודפקו להם את הראש בשמשה. התערבות בנהיגה זה כבר מתכון לצרות.

אגב, על חלק מהרכבים עם מערכות מובנות, היו דיווחים על צפצופים חלשים מאוד, שלא אפקטיביים בכלל.

עריכה אחרונה על ידי outlander

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...