Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אז ככה קניתי רכב ממגרש לפני כשלושה ימים הבעלות עברה והכל בסדר, שמתי לב ברישיון רכב של הבן אדם הקודם רשום תנאים והגבלות מעוקל, התקשרתי למגרש דיברתי איתם הם הסבירו לי שזה היה חוב על דוחות חניה שלא שולמו ונסגר עקב סגירת החוב.. בדקתי בדואר בבדיקה הזאת שמשלמים 62 ש"ח ואמרו לי שהרכב בלי עיקולים וברישיון שהוצאתי מהמכונה בסופר פארם בתנאים והגבלות לא רשום כלום לא מעוקל ולא כלום.. איך אפשר לדעת במאה אחוז אם הרכב עדיין בכל בעל עיקול כלשהו, והאם בעתיד זה ישנה או יש הוכחה מסויימת שהרכב היה מעוקל בעבר? תודה לעוזרים

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

פורסם

אתה רואה את הרישום של הבעלים הקודם. העיקול הוסר ואז בוצעה העברת בעלות. בין הסרת העיקול להעברת הבעלות לא הודפס רשיון חדש ולכן אתה עדיין רואה את העיקול.

ברשיון הזה כתוב גם הבעלים הישן. והוא כבר לא בעלים. מה שקובע זה מה שכתוב ההעתק החדש שיצא ממשרד התחבורה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

תוציא עותק על שמך ברישיונומט בסופר פארם.

רכב מעוקל לא היה עובר בעלות ליד פרטית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אתה רואה את הרישום של הבעלים הקודם. העיקול הוסר ואז בוצעה העברת בעלות. בין הסרת העיקול להעברת הבעלות לא הודפס רשיון חדש ולכן אתה עדיין רואה את העיקול.

ברשיון הזה כתוב גם הבעלים הישן. והוא כבר לא בעלים. מה שקובע זה מה שכתוב ההעתק החדש שיצא ממשרד התחבורה.

הוצאתי ולא רשום כלום רשום שאני הבעלים בדקתי גם בדואר והם אומרים שאין כלום, איך אני יכול לדעת במאה אחוז?

פורסם
יכול להיות שהרכב נרכש ע"י הסוחר ממכרז של ההוצאה לפועל.
ומה זה אומר? שהעיקול הוסר או מה

פורסם

אושרי, כבר אמרו לך.

אם ברישיון רכב החדש שהוצאת לא רשום שהרכב מעוקל, וגם בדואר ישראל אמרו לך אותו דבר - זה ה 100% שלך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
אושרי, כבר אמרו לך.

אם ברישיון רכב החדש שהוצאת לא רשום שהרכב מעוקל, וגם בדואר ישראל אמרו לך אותו דבר - זה ה 100% שלך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ויש דרך סופית לבדוק את זה? אולי במשרד התחבורה פיזית? אני פשוט לא סומך על סוחרי רכב ויצא שראיתי רכב שממש מצא חן בעיני וקניתי אותו מסוחר.. הוא אמר לי שהוא העביר את הרכב דרך תו סחר מה זה אומר?

פורסם

משה חייב כסף ליעקב.

לא שילם לו

יעקב עיקל לו את הרכב במשרד הרישוי.

משה ששילם ליעקב את החוב

יעקב הסיר את העיקול.

משה מסר את הרכב לסוחר שלא מעביר בעלות על שמו כי יש לו תו סוחר, העברה נעשית אבל לא נרשמת כעוד יד במשרד הרשוי.

אושרי רוכש את הרכב ומבצע העברת בעלות על שמו.

אין עיקול ואין בטיח.

אילו היה עיקול לא היית יכול להעביר בעלות על שמך.

תגיע פיזית למשרד הרישוי

הפקידה תיכנס למחשב ותראה כי הוסר העיקול, לכן הוא לא מופיע יותר והרשיון נקי מהערות.

זה בדיוק מה שאתה רואה רשיון רכב נקי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ומה זה אומר? שהעיקול הוסר או מה

כן, כשקונים רכב ממכרז הולכים למשרד הרישוי עם טפסים מהעו"ד שמסירים את כל העיקולים והשעבודים.

• תוכן חדש...