Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאון 1.8 - אבזור

Turbulence
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לראות את הלאוןFR 1.8 (DSG7 במקום 6, באסה) וראיתי שהם הפשיטו אותה מכל מני פיצטרים כמו בקרת שיוט אדפטיבית\טעינה אלחוטית\וכו'

מישהו יכול לציין איזה עוד דברים הורידו מהרכב? הורידו הכוונה שצמפיון מפשיטים תוספות סטנדרטיות בשביל למקסם רווחים.

פורסם

לאו דווקא צ'מפיון הפשיטו, אתה יכול למצוא גרסאות מאוד בסיסיות בחול אפילו בלי מזגן.

דוגמא שאני מכיר, אאודי A3 עם טסות.

פורסם (נערך)

מערכות שמוצעות בלאון בחו"ל ולא בארץ נכון להיום:

בקרת שיוט אדפטיבית (ACC) כולל בפקקים, בלימה אוטונומית, בקרת סטייה מנתיב אקטיבית, מצלמת רוורס מובנית. וגם אביזרים שפחות מוגדרים כ"בטיחות", כגון מערכת לסיוע חנייה, בחירת פרופיל נהיגה מבחינת כיול המתלים. (נוחות /ספורט)

מקווה שלא שכחתי משהו חשוב, אבל אפשר פשוט להכנס ל seat.com ולבדוק. הם מציגים שם הכל בצורה מעולה!

אני לא יודע אם "צ'מפיון הפשיטו" או לא.

אבל דבר אחד ברור:

בחו"ל יש לך אופציה להוסיף את כל האביזרים האפשריים, בתוספת מחיר סבירה.

בארץ אתה טוטאלית נתון לחסדי היבואן.

זה מה יש ועם זה תסתדר.

עד עכשיו זה הלך לצ'מפיון לא רע, ואיפשר להם לחתוך מחירים תוך ניצול חוסר המודעות של קהל היעד לחשיבותן של מערכות הבטיחות המקוריות של היצרן.

כולנו תקווה שהחל מינואר 18, הקלפים נטרפים מחדש. היבואנים המתחרים לא מחכים לצ'מפיון.

חלקם אפילו לא חיכו עד 2018...

עריכה אחרונה על ידי daido1
פורסם
נכון שלא "צ'מפיון הפשיטו". רק ההבדל הוא שבחו"ל יש לך אופציה להוסיף את כל אבזורי הבטיחות האפשריים, ובתוספת מחיר סבירה.

בארץ אתה טוטאלית נתון לחסדי היבואן.

עד עכשיו זה הלך להם לא רע, ואיפשר להם לחתוך

מחירים תוך ניצול חוסר המודעות של קהל היעד לחשיבות

של מערכות הבטיחות המקוריות של היצרן.

כולנו תקווה שהחל מינואר 18, הקלפים נטרפים מחדש. היבואנים המתחרים לא מחכים לצ'מפיון.

חלקם אפילו לא עד 2018...

מה קורה בינואר 18?

פורסם (נערך)
מה קורה בינואר 18?

החל מינואר 18, יש הקלות משמעותיות על מיסוי רכבים עם אבזורי בטיחות.

נכון שיש יתרון גדול (על סף המושחת) למוביל איי על פני אביזרים מקוריים. כבר נטחן על כך רבות.

אבל אני מאמין שבהדרגה התחרות הטבעית תאלץ את כל היבואנים "ליישר קו" עם הסטנדרטים החדשים.

אגב, לטובת האיזון, יש לציין שכבר בגולף 7.5 ואיביזה החדשה רואים ניצנים של שינוי. יש כבר אבזור חלקי.

בוא נראה אלו עוד "סנוניות" יבשרו את בואו של אביב 2018...

עריכה אחרונה על ידי daido1
פורסם

להפשיט או להוריד אפשר רק כשהאביזרים האלו היו סטנדרט מלכתחילה, והם לא (גם בחו״ל).

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
להפשיט או להוריד אפשר רק כשהאביזרים האלו היו סטנדרט מלכתחילה, והם לא (גם בחו״ל).

Sent from my iPhone using Tapatalk

האמת? זה כבר פחות מעניין אותי. כשמדובר בבטיחות, יותר חשוב להבין ת'כלס את אמינות המערכת.

האם אפשר לסמוך עליה ברגע האמת, והאם היא לא מייצרת תגובות שווא.

אם מובילאיי היתה מתקינה בארץ מערכות אקטיביות,

שהיו מוכיחים את יעילותן ואמינותן (כולל גם איכות הרכבה!), אני הייתי בעד.

מישהו מצא תוצאות מבחנים של מערכות אקטיביות בחו"ל?

של VAG ובכלל. יהיה נחמד להעלות לכאן.

פורסם

כל התוספות שתיארת כאן הן בתוספת תשלום בחו״ל.

תכנס לקונפיגורטור של סיאט אנגליה ותראה שאפילו מצת לשקע 12v עולה כסף.

פורסם
כל התוספות שתיארת כאן הן בתוספת תשלום בחו״ל.

תכנס לקונפיגורטור של סיאט אנגליה ותראה שאפילו מצת לשקע 12v עולה כסף.

מובן. שאני אומר מפשיטים זה לא בהרכח אומר שזה תוספת שלא שמים אותה. כאילו אפילו אין טעינה אלחוטית, מה שמגיע לדוגמה כסטנדרת בFR ואפילו בSTYLE אני חושב.

נראה מה ינואר יניב, נראה מעניין.

• תוכן חדש...