Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אסטרה חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השוק של אופל לא מת. זה מהרכבים החדשים לא מייבאים הרבה כי יש פה תרבות יפנומטיות לא אומר כלום. זה ש-GM טמבלים ולא מפרסמים את המותג כמו שצריך לא אומר שאין שוק. זה עניין של חוסר ידע אצל הציבור

אני מכירה יותר מדי אנשים שמחפשים להם אופל בנרות.

לי אישית כל שבוע מניחים על האסטרה 2-3 פתקים עם מספרי טלפון למקרה שאני מוכרת.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יוליה,התכוונתי לדגמים מהשנים האחרונות של אופל, ודברייך רק מצדיקים את דבריי.

אולי המכוניות של אופל עולות על היפניות למינהם באיכותן, אך השוק שלהם חלש מאוד.

פורסם
השוק של אופל לא מת. זה מהרכבים החדשים לא מייבאים הרבה כי יש פה תרבות יפנומטיות לא אומר כלום. זה ש-GM טמבלים ולא מפרסמים את המותג כמו שצריך לא אומר שאין שוק. זה עניין של חוסר ידע אצל הציבור

אני מכירה יותר מדי אנשים שמחפשים להם אופל בנרות.

לי אישית כל שבוע מניחים על האסטרה 2-3 פתקים עם מספרי טלפון למקרה שאני מוכרת.

איזו אופל יש לך ??

ואני בכלל מתכנן יד שניה ..... לא חדשה מהסוכנות .... אין היום שום סיבה לקנות חדשה

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
יוליה,התכוונתי לדגמים מהשנים האחרונות של אופל, ודברייך רק מצדיקים את דבריי.

אולי המכוניות של אופל עולות על היפניות למינהם באיכותן, אך השוק שלהם חלש מאוד.

על פי מה אתה אומר דברים כאלה?!

Opel Astra 1.4L 1992

VW Passat TDI 2000

Ford Conncet TDCI 2004

Ford Mondeo 2.0L 2005

פורסם
תגובה מטומטמת או לא, הוא צודק. השוק של אופל בארץ מת. אפילו אתה רשמת:

השוק של אופל אולי מת אבל הבחור מעדיף לשלם 140 אלף שקל על גולף "ריקה" עם מנוע מיושן. איפה פה ההגיון?

אגב burzum, אני מעדיף לנסוע באסטרה ריקה מכל חשמול וסאן רוף מאשר לנסוע על מאזדה. המאזדות האלה צצות כמו פטריות אחרי הגשם, לכל אחד במדינה הזו יש מאזדה. אין שום תענוג בלקנות אותה, אין ייחוד.

פורסם

התגובות המתלהמות שמעלי, המתאימות יותר למלחמת " אבא שלי שוטר ", בגן ילדים, מעלות, אצלי לפחות, גיחוך קל. ולענין, האסטרה, במיוחד החדשה, היא מכונית משובחת ומהנה, במיוחד בגרסת ה1.8. יתרונותיה העקריים, ניהוג ואחיזת כביש מעל הממוצע, גימור איכותי, אם כי נחות מעט יחסית לגולף למשל. מנוע נמרץ ועיצוב שלטעמי לפחות הוא שובה עין. חסרונותיה הם נסיעה מעט נוקשה ותחושת קלאוסטרופוביה קלה בשל חלונות יחסית קטנים. עוד יתרון הוא מחיר נוח. להערכתי, המתחרה העקרית שלה היא אכן הגולף, שלטעמי עדיפה, במיוחד בכל הקשור לנוחות נסיעה ואיכות גימור. מגרעתה העקרית של הגולף הוא מחירה, שאינו מצדיק את פער האיכויות בין שתי המכוניות. בכל מקרה נסיעת מבחן היא הכרחית לצורך גיבוש החלטה.

פורסם

האסטרה החדשה היא מתחרה ראויה בראש הקטגוריה. נוחות סבירה, הגה נהדר, אבזור ואיכות בניה מעולים. 1.6 לא מומלץ לרוב עם ישראל, גם גיר מיוחד וגם מנוע עייף. ה-1.8 כבר מגיעה עם גיר אוטומט מלא ולכן היא מומלצת מאוד. כמובן שהכל לא ורוד, החסרון הוא ירידת ערך גבוה, קושי במכירה וטיפולים טיפה יקרים.

לבחור החכם שרשם שהוא מעדיף גולף ריקה זה רק מראה שאתה בדיוק עוד אחד מהעדר, לך תקנה מאזדה 3 ותהנה, כי הרי מאזדה שווה את הכסף אבל אופל לא.

לסיכום, מי שקונה היום אופל הוא בד"כ מישהו שרואה וחושב טיפה מעבר לסמל שיש בחזית. ד"א, אם תגיע עם רכבך אחרי 3 שנים ותרצה לשדרג לדגם חדש של UMI (לא חייב להיות אופל) תקבל מחירון על האוטו שלך. דווקא UMI מתגמשים לכיוון הלקוח כאשר הוא בא לקנות רכב חדש בניגוד ליבואנים אחרים שמרימים את האף (כגון סוכנות טויוטה שכמעט גירשו אותנו משם כאשר הבינו שאנחנו בודקים רכב לליסינג או מאזדה שלא מוכנים לרדת אפילו שקל אחד כי הרי עוד 5 דקות יכנס מר ישראלי ישראל אחר ויקנה לעצמו מאזדה 3 חדשה בדיוק כמו שיש לשכן). רק משהו אחרון להבהיר, שלא תבינו מדבריי שמאזדה 3 זה רכב רע (להפך הוא הנכון), פשוט יש אנשים שסדר העדיפויות שלהם שונה (זה שיש פה אנשים שלא יכולים לקבל את זה מראה בדיוק מה הרמה המוטורית שלך).

BURZUM, אתה ב-150 אלף ש"ח תקנה לעצמך גולף 1600 FSI ללא אבזור כאשר אני אקנה לעצמי אסטרה 1800 עם יותר כ"ס וב-10K ש"ח הנותרים אני אוסיף לעצמי סאנרוף, ריפודי עור (ואולי גם פנסי קסנון). לא סתם בחו"ל המכירות של האסטרה עולות על הגולף, שם הסדר עדיפויות טיפה יותר נורמלי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

האסטרה אכן רכב איכותי ויחסית נדיר ברצנו..

תא הנוסעים איכותי ומרווח, מנוע 1.8 יעיל וטוב אך משודך לתיבה מיושנת (4 הילוכים ללא טיפטרוניק),נוחות הנסיעה טוב, והנהיגה יכולה להיות מהנה אפילו, למרות שיש לה הגה מנותק וחסר כל תקשורת. גרסת ה-1.6 חלשה יחסית עם מנוע מיושן ותיבה רובוטית קצת "בעייתית".

אני אישית הייתי הולך לכיוון אחר וגם די מיוחד... סיטרואן C4!

פורסם

אני שמח להכריז בזאת על בחירת התגובה המטומטמת לשנת 2005.

ברכות לזוכה.

:roll:כל התגובות שלך עד עכשיו היו מטומטמות. אופל? עזוב אותי, מאזדה3 עולה עליה, ושוב פעם הכל ענין של כסף. אני למשל הייתי הולך על SAAB 9-5 קבריולט, אבל איפה אני ואיפה סאאב. אפשר לקנות הכל בכסף אבל מה מקבלים? ב 130 אלף אסטרה הכי זולה או ב 140 מאזדה3 2.0 ליטר הכי מאובזרת?

איפה התמורה לאופל ולכסף?? אין...

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
כל התגובות שלך עד עכשיו היו מטומטמות. אופל? עזוב אותי, מאזדה3 עולה עליה, ושוב פעם הכל ענין של כסף. אני למשל הייתי הולך על SAAB 9-5 קבריולט, אבל איפה אני ואיפה סאאב. אפשר לקנות הכל בכסף אבל מה מקבלים? ב 130 אלף אסטרה הכי זולה או ב 140 מאזדה3 2.0 ליטר הכי מאובזרת?

איפה התמורה לאופל ולכסף?? אין...

הנבואות שלי התגשמו...

באמת הצלחת להתעלות על עצמך ולצאת עם תגובה אפילו עוד יותר מטומטומת...

מאחלים לך הצלחה ותגובות עוד יותר מטומטמות (תנסה להתאפק, נשארו עוד ימים ספורים לשנת 2005)

The New Opel Astra :grin: Trust Your Eyes

www.opel.de

פורסם

גרנד טוריסמו, תאמין לי שהתגובה שלך פי מיליון מטומטמת ואם אתה חושב שהיא מעלה מערכך אתה טועה, מקסימום היא מעלה את מונה ההודעות. הבן אדם אמר שהוא מעדיף מאזדה 3, זכותו, לא צריך להתנפל עליו.

פורסם
הנבואות שלי התגשמו...

באמת הצלחת להתעלות על עצמך ולצאת עם תגובה אפילו עוד יותר מטומטומת...

מאחלים לך הצלחה ותגובות עוד יותר מטומטמות (תנסה להתאפק, נשארו עוד ימים ספורים לשנת 2005)

אני באמת שלא יורד לרמה שלך ומתחיל לקלל את האמא והאבא שלך, תאמין לי זה יהיה הכי קל. אם כל התגובות שלך אתה רק זורק מילים לאויר ולא מדבר לענין. תכלס, אני לא רואה שום דבר מושך ברכב הזה ביחס למחיר שלו, היית מטומטם מדי להבין את זה עד עכשיו. מה כן, שהאוטו מכוער רצח. ההגיון הבריא אומר לי לא לבזבז כל כך הרבה כסף על רכב שלא מציע הרבה, ביחס למחיר. אז שיהיה לך בהצלחה עם האופל שלך, אתה גם בטח עובד בשיווק של UMI.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

גם לדעתי האסטרה נראת לא טוב!! היא פשוט לא מושכת. זה טעמי האישי וזהו.כנ"ל הייתי הולך על אופציות אחרות בסכום הזה, כגון C4 ואפילו מאזדה 3 2.0 .

פורסם
על פניו זה אחלה אוטו אבל לדעתי קצת מכוער ויקר בטירןף. על מה 130 אלף, על מה???????
על מה אני ישלם לפולסווגן 140 אלף על הגולף? למה שאני ישלם 200 אלף על הפאסאט?

למה כי יש מקדימה סמל של פולסווגן. הם רכבים טובים אין מה להגיד אבל הרוב במחיר זה השם ולא הרכב עצמו.

לפי דעתי האסטרה במנוע 1.6 עייף כמו הגולף 1.6 ואפילו טיפ חזק יותר, צריכת הדלק בתוך העיר עומד על 10 ומחוץ לעיר עומד על 15. גרסת 1.8 חזקה מאוד ומשודכת לתיבה טובה מהאסטרה הקודמת ושלוחצים על הכפתור ספורט התגובות של האוטו נהיות חזקות וטובות יותר ההגה נהיה חד יותר.

הייתה לי אסטרה 2003 אוטו מאוד מהנה לנהיגה והייתה לי גם וקטרה 2004 והיא הייתה גם מאוד מהנה ביותר לנהיגה.

בקיצור אפילו בידיעות אחרונות, אוטו , הגה בכל הסקרים נבחרה האסטרה למכונית המשתלמת ביותר מבחינת נהיגה, צריכת דלק, ונוחות .

אז BURZUM תפסיק לבלבל לנו את השכל ולך תקנה גולף ב 200 אלף

• תוכן חדש...