Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אסטרה חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
על מה אני ישלם לפולסווגן 140 אלף על הגולף? למה שאני ישלם 200 אלף על הפאסאט?

האמת, אין שום סיבה מיוחדת. כמו שאין סיבה לשלם על הגולף יותר מ- $20,000

במציאות של היום בארצינו אנחנו נאלצים לחפש את התמורה הכי טובה לכסף לנו ולמחירים בשמיים של היבואנים. אז לדעתי אסטרה לא מושכת מספיק למחיר שלה. עש עכשיו דיברתי רק על המחיר הגבוהה ומראה לא מושך והתגובות של כולם היו איזה אוטו טוב וההתנהגות שלו וזיבולי שכל. אף אחד לא התייחס תכלס למחיר ולתמורה. אני מדבר כמו לקיר, "גרנ טורוזמו" בכלל סתום.

אז BURZUM תפסיק לבלבל לנו את השכל ולך תקנה גולף ב 200 אלף
ב 200 אלף הייתי קונה "אוקטביה 2" ושם 60 אלף+ בצד.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עזוב אותך BURZUM אתה מחפש סאן רוף, מגנזיום , וכל החרטה של החשמל שבתוך הרכב.

כמו 99% מהישראלים לא שכל זה לא מושך אבל אל תשכח שצריך לחפש ברכב את הנוחות אמינות ותמורה ביחס למחיר לא רק להסתכל שכל המדינה קנתה מאזדה 3 או 6 או אפילו טויוטה קורולה כי רוב המכוניות האלו הם חברות ויש הרבה כאלה כי מאזדה הורידה את המחיר למחיר זנות לחברות והחברות הגרמניות לא הסכימו לירדה כזאת כי הם מוכרים מכוניות ולא כמה זונות מאוקראינה.

אז אתה לא אוהב את האופל כל הכבוד אבל אל תכנס לפה ותשמיץ את הרכב בכך שאתה משווה אותו למאזדה 3.

ואוקטביה זה אחלה אוטו אני אוהב אותו אבל עדיין האוקטביה יקרה לטעמי.

פורסם

אז אתה לא אוהב את האופל כל הכבוד אבל אל תכנס לפה ותשמיץ את הרכב בכך שאתה משווה אותו למאזדה 3.

אין שום השמצה בהשווה הזו, ותאמין לי לא בטוח שבהשוואה כזו האופל תנצח, במיוחד לא אם נכניס את הכדאיות בקניית הרכב.
פורסם

סתם לידע הכללי, BURZUM, אתה טוען שעדיף להשקיע 140K ש"ח ברכב שאתה לא נמשך אליו (לפי דעתי המאזדה מכוערת), הוא לא נוח והעיצוב הפנימי לא משהו רק בשביל השמירת ערך שלו ???

סליחה אבל זו ממש שטות. יש אנשים שחושבים על נוחות, איכות ההרכבה ואבזור לפני שמירת ערך ולהם האסטרה יותר מתאימה מהמאזדה.

זו הסיבה שאני נוסע רק באופל ישנות, בלי מזגן, ידניות והכי חשוב הנעה אחורית ללא כל עזרים אלקטרונים. אני רק מרוויח מהקטע, זה מוריד את הערך של הרכבים שקורצים לי וכך אני יוכל להגדיל את האוסף שלי. סתם דוגמא, המנטה האחורנה ש"קניתי" (יותר נכון קבלתי בחינם) שנת 83 מאובזרת יותר מהגולף 95 שלך (ומהקורולה 2003 ליסינג של ההורים שלי), השקעתי 5K ש"ח בשביל להחזיר אותה לכביש וכיום היא משמשת אותי ליום יום (בקרוב היא גם תעבור הסבה לגיר ידני ואז היא תהיה כשרה לנהיגה אמיתית). אז תגיד לי עכשיו מה משתלם יותר ?!

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תאמין לי פונטו שבהשוואה לכל יפנית מצויה האופל תיקח בכל הפרמטרים שיהיו במבחן מנוחות עד כדאיות .

ו REDROZE צודק המאזדה 3 באמת לא נוחה ביותר מדי מוצעצת עם כל הכפתורים והחרטות בפנים.

ועוד דבר יש לחבר מהמשפחה שלנו מאזדה 3 זה אוטו טוב אבל שהוא נתן קיק אני חושב שהמנוע יושב לי בין הרגליים אין לאוטו הזה בידוד בגרוש.

אבל עדיין כל אחד והקו מחשבה שלו אם אתה נוסע על גולף ועדיין חושב על מאזדה 3 יש לך כנראה הפרעה (לא שהגולף כזאת אופציה אבל עדיין גרמני - יפני)

ו REDROZE עזוב אותך לאופל אין שם בארץ כי לא כולם נסעו על האוטו אבל תאמין לי אני מכיר הרבה אנשים שעלו על אופל ועד היום לא מוכנים להחליף את האוטו או אפילו מזמינים יותר חדשות.

פורסם
לא כולם נסעו על האוטו אבל תאמין לי אני מכיר הרבה אנשים שעלו על אופל ועד היום לא מוכנים להחליף את האוטו או אפילו מזמינים יותר חדשות.

צודק במאה אחוז, רוב המשמצים כאן בכלל לא יצא להם לנהוג באופל וסתם זורקים טענות לא נכונות...

הרי זה ידוע שכל הגישה הישראלית למכוניות היא מוזרה משהו ולא בהכרח הגיונית, למשל ההעדפה של איבזור חשמלי לסוגיו על איכות ושלא לדבר על אמינות במקרה של תאונה...

The New Opel Astra :grin: Trust Your Eyes

www.opel.de

פורסם

כל התגובות שלך עד עכשיו היו מטומטמות.

סאןשיין, זו הפעם הראשונה לאחר חודש וחצי שאני מגיב על גבי הפורום הפתוח, עקב טיסות מרובות ושעות עבודה לא שגרתיות. האם תגובתי מטומטמת? לא, זוהי ציניות.

רק כשיהיה בבעלותך רכב של חברת אופל, תוכל לכתוב את התרשמותך באם תהיה כזו או אחרת.

אופל? עזוב אותי.

זה לא מה שאמרת לי לפני כשלושה שבועות כאשר שאלת אותי בפרטי אם אני רוצה להחליף את הטיגרה שלי בגולף שלך...

זה שאתה לא מוצא אופל לקנייה זה לא אומר שאתה צריך להיות קטנוני.

תעזר בסבלנות, אתה תמצא את הכלה שלך.

רק לידיעה כללית, האסטרה החדשה עולה על המאזדה 3 מבחינת נוחות, התנהגות, מנוע, בטיחות ושמירת ערך, יגבו אותי מס' מבחני נהיגה בארץ ובחו"ל.

נהגתי על אחת (מנוע 1800), אחת המכוניות המוצלחות של אופל אם לא המוצלחת ביותר.

אגב, בחו"ל האסטרה נמכרת בקצב מסחרר, תוך כדי השארת הגולף הרחק מאחור.

אני מדבר כמו לקיר, "גרנ טורוזמו" בכלל סתום.

כמדומני קיטרת בת'רד זה מס' פעמים על רמה ירודה.

אנא דבוק בגרסתך ושמור תגובות כגון אלו לחבריך בשכונה.

פורסם

אתה קראתה את הכתבה בכלל פולסווגן חזרתה לראש הטבלה כאשר היא מקום ראשון במכירות באירופה.

הוא בכלל התכוון שאופל אסטרה נמכרת בצורה מסחררת יותר מהגולף דבר זה הינה מדבר על כל משפחת אופל.

XENON תקרא את הכתבה לפני שאתה מגיב על הנתון של COROTA.

הם התכוון לכל המכוניות של פולסווגן בכללי הוא התכוון רק לאסטרה.

פורסם

אגב, בחו"ל האסטרה נמכרת בקצב מסחרר, תוך כדי השארת הגולף הרחק מאחור.

חבל שאתה מטיף לאנשים אחרים בעוד שאתה בעצמך כותב דברים ללא ביסוס ואינך מגבה את דברייך בעובדות. הגולף היא הקומפקטית הנמכרת ביותר באירופה השנה, עם מעל 550,000 מסירות. האסטרה עשתה קפיצה משמעותית, נמצאת במקום השני, ועברה מתחרות כמו פורד פוקוס ופיזו 307.

הוכחות ? בבקשה :

The Volkswagen Golf remains the most successful mid-sized hatchback in western Europe, but the Vauxhall Astra is closing rapidly. In 2004, Volkswagen sold 553,575 Golfs in the region - about 50,000 below target, but still a lot more than the 355,530 Astras which found new owners in the same period. This year, however, the Astra is already well over the 400,000 mark, having improved its year-to-October sales by around 35%, and the model now outsells both the Ford Focus and the Peugeot 307. Golf growth has been much slower at 5.9%, despite the introduction of the Golf Plus derivative.

"From a volume perspective, we are very encouraged that the gap to the Golf has closed substantially," says GM Europe's Jonathan Browning. "But one of the most encouraging things is the degree to which Astra is changing perceptions in the markets. Now we are seeing consideration of the Astra by people who might not have considered it before."

פורסם ב- 12 לדצמ', נלקח מ-

http://www.itv-motoring.com/news/2005/december/12/7622.asp

עוד מקורות? בבקשה

http://www.autonews.com/apps/pbcs.dll/article?AID=/20051212/SUB/51212064/1023/ANE&refsect=ANE

פורסם
XENON תקרא את הכתבה לפני שאתה מגיב על הנתון של COROTA.

הם התכוון לכל המכוניות של פולסווגן בכללי הוא התכוון רק לאסטרה.

ואני אמרתי

תקרא את הפסקה האחרונה.
"אגב, לטענת פולקסווגן, הדור החמישי של הגולף זוכה להצלחה ניכרת – על-פי נתונים שהיצרנית מפרסמת, כ- 500 אלף יחידות מדגמי הגולף נמכרו בעשרת החודשים הראשונים של 2005."

אם יש לך מקור אמין שאומר שאופל מכרו באירופה יותר מחצי מיליון אסטרות ב-2005 אז תביא אותו.

פורסם

חבל שאתה מטיף לאנשים אחרים בעוד שאתה בעצמך כותב דברים ללא ביסוס ואינך מגבה את דברייך בעובדות.

הגולף היא הקומפקטית הנמכרת ביותר באירופה השנה, עם מעל 550,000 מסירות. האסטרה עשתה קפיצה משמעותית, נמצאת במקום השני, ועברה מתחרות כמו פורד פוקוס ופיזו 307.

חבל שאתה לא עובד על הבנת הנקרא,

אם אתה מסכים להתלהמות של חבר פורום זה או אחר על חברו, אשריך.

נניח, לשם הויכוח, כי אני מסכים עם הנתונים שהצבת בפני (לא מצאתי את הכתבה בה דובר על האסטרה, לכן אתן לך להנות מהספק), אתה מבסס את העובדה כי האסטרה החדשה ניצבת במקום גבוה למדי באירופה, עם מסירות של מעל 400,000 אסטרות בעשרה חודשים בלבד. אתה מבסס את העובדה כי קצב מכירת האסטרה החדשה בעליה של 35 אחוזים (!!) לעומת 5.9 אחוזים של הגולף. אתה מבסס את העובדה כי האסטרה עברה מתחרות מכובדות כגון פוקוס ו-307.

האסטרה היא, כיום, אחת המשפחתיות המוצלחות ביותר, אינך יכול להתווכח עם הצלחה.

פורסם

במהלך השרשור לא טענתי ולו פעם אחת שהאסטרה אינה רכב איכותי או מוצלח, (וגם לא אחווה דעתי על רכב מבלי שנהגתי בו) כל טענתי היא שבארץ פשוט לא קונים אופל חדשות!

מה שמרתיע במקרה של אופל הוא לא איכות הרכב אלא העדר שוק, ומסתבר שסעיף זה חשוב לרוכשים רבים...

איני מתלהם כלל וכלל, רק מבקש שתכתוב דברים נכונים.

לא מצאת תכתבה ? לא צריך לחפש רק ללחוץ, יש שני לינקים.

• תוכן חדש...