Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי האתר שלהם הם נמצאים בנס ציונה, אבל זה בטח המשרד הראשי ולא המפעל.

פורסם

יש לך פה בן אדם שמוכר במחיר זול מאוד

סאונד בראש

ראיתי פירסם הודעה והוא דורש באמת מחיר זול

תדבר איתו אולי תסתדרו

כמה כבר יותר זול יתנו לך אותם מחנות המחיר שלהם 2300+ בחנות

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם

יעלה לך אצלהם יותר גבוהה מכל מקום אחר

מחיר יצרן קוראים לזה , והוא גבוהה כי הם לא רוצים לשבור את השוק

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
כן עכשיו הסתכלתי באתר שלהם... תגיד אבל אם אני יסע לשם יתנו לי לקנות? יש לך מושג לגבי מחירים?

אני רוצה להגיד לך שהם כל כך לא מקוצעים שם בחנות המפעל, אני שאלתי אותו כמה עולה דוטק זרק לי מחיר בשמים משהו לא הגיוני ואז אמרתי לא אייך זה שבאינטרנט עולה פחות וזאת חנות מפעל אמור להיות ממש זול אז הוא אמר לי תראה לי איפה זה באינטרנט אז הראתי לו והבן אדם ישר שינה את הגישה שלו אליי ואמר לי טוב אם זה עולה באינטרנט x אז אצלנו זה יעלה לך x -50 שקל אני חייב לציין שמאוד התאכזבתי מהיחס שלהם בחנות המפעל.

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

• תוכן חדש...