Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, רם

גם אני רכשתי את הפנסים הללו, ללא הגומיות.

באיזה אתר מצאת את הגומיות האלו?

האם ביצעת את השינוי במכסה המנוע של לימונית - מפנסים מלבניים לעגולים?

תודה

שי

איש חכם אמר: "סעו לאט ותגיעו מהר!"

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שי, אם כבר שאלת. כבל סקירה היסטורית:

לפני כ- 20 שנה, עברה לימונית תאונה קלה באשמתי (תמונה 1 ו-2), שבעקבותיה הוחלף מכסה המנוע למכסה של רנו 1100 וכך גם הפנסים(תמונה 3). סמל לא היה בנמצא ולכן יוצר סמל בעבודת יד (תמונה 4), כן רבים לא ידעו זאת אבל הוא לא מקורי.

1.jpg

2.jpg

3-5.jpg

3.jpg

Renault 4 - 1969

Renault 4 - 1974

http://www.milons.co.il/renault4

פורסם

עכשיו אחרי 20 שנה נפלה ההחלטה להחזיר למקור.

יש מכסה מנוע (תמונה 1), ולא זה לא של לימונית, זה אחר שדורש קצת פחחות.

סמל חדש נרכש בחו"ל (תמונה 2 ו-3) זה השני הראשון מעולם לא הגיע בדואר.

בתי פנסי האיתות שופצו ללא הכר (תמונות 4 -7) וחסר לי רק הגומיות של פנסי האיתות (תמונה 8.)

10.JPG

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

11.jpg

Renault 4 - 1969

Renault 4 - 1974

פורסם
תודה אבי,

אבל לאלתר אני גם יודע, כבר הכנתי מזמן מגומיה של ציריה שקניתי ב -15 ש"ח.

זה יוצא לא רע, מאחור סוגרים עם שיבה גומי , הדבקה עם "סופר 7" שחור, וזה הופך לחתיכה אחת.

בכל זאת ל"לימונית" צריך להשיג אם אפשר, את המקור.

יצרתי קשר אם אתר בחו"ל שמוכר אבל זה מאוד יקר.

כל הכבוד על התושיה והאילתור,זה נראה יותר טוב מהמקור,אולם למיטב זכרוני ,אכן הלימונית היתה בתחילה עם פנסים עגולים

והחלפת מכסה מנוע לפנסי וניקר\ חניה מלבניים,ובשלגית זה אכן עגול ,אם כך תידרש לשנות מבנאות הפח ?

אגב זה משעשע,גם אצלי בפיאט טופולינו יש מוט שמושכים אותו, ביכדי להפעיל את החימום בתא הנהג, במוט שרץ עד הרדיאטור

עובר דרך קיר האש ונידרשה שם גומיה עם חור מרכזי ושטח ,גדול שנתפס על קיר האש,בתחילה יצרתי את הגומיה מגומיות

של משאבת ברקס לגלגל, אם אתה הופך אותה ויש הרבה גדלים של גומיות כאלה של כל מיני רכבים, כאמור אם אתה הופך גומיה כזו

היא מתהפכת יפה ויוצרת צורה של כובע נזיר,מכשפה דומה למה שאתה צריך , אולם לאחר ששיפרתי הצלחתי לקבל אותה צורה בדיוק עם אקורדיון של גומית קצה הגה , לא להאמין שגם אתה ניצלת את הקצה הזה ,המחיר שדרשו לגומיה מקורית כזו היה אסטרונומי.,

פורסם

$(KGrHqV,!g8E3vI21UWnBOElloj1Vg~~0_1.JPGזו הגומיה שנדרשת לטופולינו יצרתי אותה מגומית קצה הגה ,תראה כמה היא דומה, ביתרה שנשארה לי לאחר החיתוך השתמשתי בתור מעבר לפורק' שעובר מבית הגיר של הטופולינו

אל הפוש-רוד' ,השתמשתי באקורדיון שנשאר למעין גומית גרומט מעבר לפתח של בית בגיר.

פורסם
הי, רם

גם אני רכשתי את הפנסים הללו, ללא הגומיות.

באיזה אתר מצאת את הגומיות האלו?

האם ביצעת את השינוי במכסה המנוע של לימונית - מפנסים מלבניים לעגולים?

תודה

שי

בוקר טוב אליהו \שי:lol::lol:

סוף סוף האתר יתעורר משנתו.:multi::multi::onfire::onfire:

פורסם

רם !

תרשה לי להמליץ לך, אני גם חסיד של שיפוץ הישן, יש בעיה קטנה שכדאי לתת עליה את הדעת, לאחר שמלטשים את כל מחברי המתכת של הפנס הם נראים יפים ומבריקים ונכון שאסור לצבוע אותם בלכה כי תיפגע המוליכות שלהם,אלא שאז הם נוטים להחליד

מהר יותר מהמקור כי אין להם יותר את הפסיבציה של הייצור, לשם כך אני סח אותם בגריז לבן שמשתמשים למקרנים של טרנזיסטורי הספק, אם אין לך אשלח לך, הגריז הזה לא נמס בחום השמש וישמור על הולכה חשמלית של המתכת, אם יש ברשותך גריז שנקרא

פנטרוקס איי עוד יותר טוב נועד לחיבורי מתכת של אנטנות שחשופות לפגעי מזג האוויר, מה שחשוב לא להשאיר את החלקים המלוטשים ללא ציפוי !

attachment.php?attachmentid=321002&d=1357158183

פורסם

זה הגריז הוא דוחה לחות מונע קורוזיה, אולם גם גריז לבן של מקרנים מספיק טוב לשמר את המוליכים שנפגעים מהלחות שנלכדת

בעדשה526.jpg

פורסם
עכשיו אחרי 20 שנה נפלה ההחלטה להחזיר למקור.

יש מכסה מנוע (תמונה 1), ולא זה לא של לימונית, זה אחר שדורש קצת פחחות.

סמל חדש נרכש בחו"ל (תמונה 2 ו-3) זה השני הראשון מעולם לא הגיע בדואר.

יענו שילמת

ולא שלחו ? או גנבו ?

פורסם

אבי,

לגבי המגעים - בדרך כלל יש להם ציפוי והם לא מחלידים, אבל אם הציפוי ירד ויש חלודה, אחרי הניקוי אני מצפה עם בבדיל.

לגבי המשלוח שנעלם. כן, קניתי באיבי ממישהו ביוון שהיו לו 4 יחידות. שילמתי והוא טען ששלח. זה מעולם לא הגיע. מסתבר שאפשר לפתוח CASE באיבי עד 45 יום אחרי הקניה. אני התעוררתי כמה ימים אחרי זה. והכסף הלך.

Renault 4 - 1969

Renault 4 - 1974

פורסם
אבי,

לגבי המגעים - בדרך כלל יש להם ציפוי והם לא מחלידים, אבל אם הציפוי ירד ויש חלודה, אחרי הניקוי אני מצפה עם בבדיל.

לגבי המשלוח שנעלם. כן, קניתי באיבי ממישהו ביוון שהיו לו 4 יחידות. שילמתי והוא טען ששלח. זה מעולם לא הגיע. מסתבר שאפשר לפתוח CASE באיבי עד 45 יום אחרי הקניה. אני התעוררתי כמה ימים אחרי זה. והכסף הלך.

הציפוי עם בדיל בהחלט טוב, יש מיקרים שנקודות החיבור עצמם כמו ברגים תבריגים לאדמות ,קשה לצפות בבדיל

לא סתם שאלתי אותך, אני הזמנתי שילמתי על מונה גייגר לאוסף שלי, מונה מאוד נדיר, בתחילה האדם טען שלא קיבל כסף, שלחתי שוב, אישר שקיבל ,אולם המונה גייגר לא הגיע מעולם, למרות שטען ששלח, כל הברורים ארכו יותר מ45 יום ,כאמור עד היום לא הגיע !!!

פורסם
בוקר טוב אליהו \שי:lol::lol:

סוף סוף האתר יתעורר משנתו.:multi::multi::onfire::onfire:

היי אבי

אצלנו בצפון נכנסנו לשנת חורף! 436_pinquin4.gif

וחוץ מזה למה לחפש מונה גייגר ?

ביבי הבטיח שלאירנים לא תהיה פצצה.

איש חכם אמר: "סעו לאט ותגיעו מהר!"

פורסם

[היי אבי

436_pinquin4.gif

וחוץ מזה למה לחפש מונה גייגר ?

הרכבתי אחד על הרנו 4 :lol::lol:אחרי האבולוציה הדבר היחיד שישרוד בעולם רכבי רנו 4 :idea:

גייגר לא גייגר , מתי רואים את תורגמ'נית סיימת צבע ?

• תוכן חדש...