Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לצרוב דיסק בתוכנת "נרו", שהשירים בו הם MP3.

משום מה, זה לא נותן לי לסדר את השירים באופן שאני רוצה!

רק בסדר שהתוכנה מחליטה, האם אפשר בתוכנה הזאת לסדר את השירים?

אם כן, אז איך?

ואם לא, האם ישנה תוכנה חלופית שכן אפשר לסדר את השירים איך שאני רוצה ואז לצרוב?

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

בטח שאפשר לסדר. במקום שאתה רואה את הקבצים שאתה רוצה לצרוב, אתה פשוט תופס בקובץ מסויים(קליק שמאלי ומחזיק) ואז גורר למעלה או למטה לאן שאתה רוצה ואז עוזב את הלחצן השמאלי בעכבר

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

מה זאת אומרת לא נותנת לך לסדר את השירים כמו שאתה רוצה? כל כונן יקרא סדר של שירים/תיקיות בסדר אלפאבתי, נקודה.

בנרו יש אופציה שהתוכנה מסדרת את הקבצים בצורה כזאת שיהיה יותר מקום על הדיסק(אף פעם לא ממש הבנתי איך זה עובד, שלא לדבר על להשתמש בזה...)

פורסם
בטח שאפשר לסדר. במקום שאתה רואה את הקבצים שאתה רוצה לצרוב, אתה פשוט תופס בקובץ מסויים(קליק שמאלי ומחזיק) ואז גורר למעלה או למטה לאן שאתה רוצה ואז עוזב את הלחצן השמאלי בעכבר
אני לא עד כדי כך מטומטם ;).

ניסיתי את זה, לא נותן "לסחוב" את השיר הרצוי...

שלד- זה לא לפי סדר אלפאבתי, אבל זה מסדר לי את זה בצורה כזאת שתמיד השירים

שאני מוסיף יוצאים באותו סדר לא משנה מי אני מכניס קודם!

כמו שאמרתי מסדר איך שבא לו, לא לפי משהו מוסכם, לא גודל, אורך, שם...כלום.

פורסם

מה ששלד אמר הוא נכון, איפה אתה בודק את הסדר של השירים? במחשב זה מסדר אותם לפי סדר אלפאבתי וברדיו דיסק זה כנראה גם קורא אותם בסדר אלפאבתי של שם הקובץ אבל אתה רואה את הID3 ולכן זה נראה לך שאין סדר מסוים.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

לא, אין אפשרות כזאת. אבל אתה יכול לשנות את השמות של הקבצים.

יש תוכנות שמסירות כל מיני קווים תחתיים ומספורים ועושה RENAME בסדר שאתה רוצה לפי ה-ID3TAG.

אלעד

פורסם

בנרו אתה לא יכול. יש לזה סדר מסויים שבאמת אי אפשר לשנות. גם שינוי השם לא יעזור פה. אף פעם לא הבנתי את זה.

אבל כבר חצי שנה בערך אני משתמש בתוכנת צריבה אחרת. easy cd & dvd creator 6. של roxio.

תוכנה ממש מעולה. ואחת האופציות שם היא audio central. ושם אתה צורב ומארגן את כל קבצי האודיו שלך. ושם אתה גם יכול לקבוע סדר חדש...

תריץ חיפוש באימיול על easy cd & dvd creator 6 או רק easy cd & dvd creator וזה ימצא לך גם את הגרסה היותר חדישה. אני אישית מעדיף את 6.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

שמע הכי פשוט בלי להתעסק עם ID3 וכו'.

תקח את השיר שאתה רוצה שיהייה ראשון תעשה ממנו:

001-XXX

תקח את השיר השני ותעשה ממנו

002-XXY

תקח את השיר השלישי ותעשה ממנו

003-YYY

פורסם
שמע הכי פשוט בלי להתעסק עם ID3 וכו'.

תקח את השיר שאתה רוצה שיהייה ראשון תעשה ממנו:

001-XXX