Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נכון שאני יכול לשנות את גודל הצמיגים בלאנטיס שלי מ 14\65\185 ל 15\55\195 הורדתי איזו תוכנה והיה כתוב שם...

שאלתי היא אם זה נכון ואפשרי שאוכל להחליף את הגלגלים לגודל הגדול והרחב יותר

כמה זה יעלה לי פלוס מינוס ואיך זה עובד מבחינת משרד הרישוי\משטרה?

כאמור מדובר בלאנטיס סדאן מודל 2000 מנוע 1.8 ליטר

פורסם

כן, אתה יכול לבצע את השינוי שציינת.

ביצוע הרישום יתבצע לאחר שתחליף את הצמיגים ברכבך(כולל החליפי).

ניתן לבצע זאת במכוני הרישוי(16 ש"ח) או במשרד הרישוי(32 ש"ח).

במקומות אשר לא מצויידים ב-AUTODATA, תצטרך להציג אישור מהמח' הטכנית של היבואן.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

ההבדל באחיזה האבסולוטית יהיה קטן, ההבדל בתחושת האחיזה במהירות נמוכה יהיה גדול בגלל רכינה קטנה יותר ומריחה פחותה של הצמיג. קיים סיכוי שתחושת היציבות תגדל מעט. הנוחות תיפגע.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כן

הקרש יהפוך לקרש קשה יותר.

אחיזה גם כך אין במיוחד-אני לא מאמין שס"מ של גומי יעשה משהו שהשלדה לא.

פורסם
כן, אתה יכול לבצע את השינוי שציינת.

ביצוע הרישום יתבצע לאחר שתחליף את הצמיגים ברכבך(כולל החליפי).

ניתן לבצע זאת במכוני הרישוי(16 ש"ח) או במשרד הרישוי(32 ש"ח).

במקומות אשר לא מצויידים ב-AUTODATA, תצטרך להציג אישור מהמח' הטכנית של היבואן.

עמית

שחטו אותי במחיר... אני שילמתי עשרים ש"ח במכון רישוי :? !!! ולקטלני- מה שגברים מוכנים לעשות ולשלם כדי להגדיל באניצ' שלם אה?:wink:

פורסם

א. בהשוואה למשפחתיות אחרות הרכב יציב מאוד ואני יכול להגיד שה F ממש יציבה!!! (בא לי לבכות כל פעם שאני נזכר בה)

ב. השאלה היא להגדיל את מה באינץ' שלם... (: בכל מקרה אני מאמין שצריכת הדלק תגדל אם אני ישנה את הגודל עקב החיכוך שיגבר ואם אתם אומרים שהנוחיות תפגע אז בכלל אני נראה לי ירדתי מזה...

פורסם
ואני יכול להגיד שה F ממש יציבה!!!

יש לך טעות פסיכולוגית

ה F וה 323 הם אותו רכב בדיוק.

אבל בדיוק.

פורסם

לא כל-כך נכון, אבל לצורך העניין, ני לא אפרט יותר מידי.

ההתנהגות של ה-F טיפה יותר שונה (לטובה) מאשר לסדאן בגלל של-F אין את תוספת המשקל של תא המטען.

שמוליק, שנוהג בהן יום יום יום יום, ואת האמת, דיי נמאס מהן. (לא משלי :-) )

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אתה רואה... אתה טועה ובגדול... ל F יש מרכב האצ'בק ולסדאן (הרגילה) יש מרכב סדאן

הבדל עצום... היה לי את ה F שנה וחצי ויש לי את הסדאן עכשיו ותאמין לי שכל יום אני בוכה על ההבדל מבחינת אחיזה (כל השאר אותו דבר) ו ה F גם יותר נמוכה!

פורסם

שמוליק, לדעתי יש לך טעות קטנה, הרכב הוא בגודל זהה פשוט מרכב מעוצב שונה, יתרה מזאת - הזכוכית הענקית מאחורה שוקלת המון.

לראיה, בקארפוליו רשומה ה-F ככבדה יותר ב-10 ק"ג.

בכל מקרה, מדובר ברכב כמעט זהה לגמרי ונעזוב לרגע את הפוזה של המרכב בצד.

לגבי השאלה המקורית, ההחלפה יכולה להתברר כמועילה מהסיבה הפשוטה שיש מבחר גדול יותר של צמיגים ספורטיביים טובים באמת במידה הגדולה יותר וזה כבר משפר את האחיזה, מה שכן, חובה לוודא שהסט החדש אכן שומר על משקל כולל זהה או נמוך יותר מזה של המוחלף, אחרת אתה מכניס פה גול עצמי.

מוטי.

• תוכן חדש...