Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן: , בהמשך לתרד הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=79233&page=1&pp=15&highlight=%F8%EE%F7%E5%EC%E9%ED

כאן היו מגוון 6*9 החלטתי ללכת או על המאגנט או על פיונר ההתלבטות קשה, מה כדאי ומי שמע את הרמקולים?

המאגנט בול פאוור 6930

נגד

פיונר 6995 ב 270 מת"א (המחיר נראה חשוד- האריזה נראת מקורית)

אשמח לדעת חוות דעת אחרונות , תודה רבה !

ושכחתי להוסיף שבאס חשוב לי ושהרמקול לא יקרטע בפול ווליום מההגברה של ה hu

Suzuki Jimny

פורסם

אני הייתי מאוד מרוצה מה 6995 . את הרמקול השני אני לא מכיר מספיק טוב , אבל הפיוניר הזה מצוין. הוא יתפקד טוב מאוד גם עם הגברה חיצונית וגם עם הגברה פנימית.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אמרתי לך הפיונירהזה נחשב מעולה.

הבעיה היא שיש לו המון חיכויים, תנסה אולי לחפש כמה תמונות גדולות וטובות של הקופסא והרמקול המקורי ולהשוות מוצר שאתה מדבר עליו.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

לגבי הפיונר , האריזה נראתה מקורית אבל לא חדשה, כנראה שמו על הקופסה כמה דברים שמעכו אותם, המחיר ( 270- ובאינטרנט- 500 ), נראה לי קצת חשוד, או שהמוכר לא מבין שהפיונרים האלו טובים או שהם זיוף כמו שאמרת..

יתקבלו בברכה עוד חוות דעת

Suzuki Jimny

פורסם

אף אחד לא שלל את המאגנט :)

פשוט הדגם הזה של פיוניר נחשב מצויין.

תנסה אולי לחפש מידע עליהם אפילו של מידות המגנאט וכאלה ואז תשווה מול הרמקול המדובר.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
אם זה מציון ויעקב מהתחנה הישנה אז אין לך מה לדאוג (בערבון מוגבל כמובן)
את האמת לא יודע, פעם ראשונה נסעתי לשם בשביל לדים וגיליתי שהם מוכרים 6*9 , אני לא יודע מי ציון ומי זה יעקוב, אבל אני זוכר שזה אחרי איזה חנות לרהיטים-חנות אחרי זה חנות פינתית, אני בטוח שהוא לא ייכול להביא לא זיכוי כספי ולא אחריות, ומצד שני מאיפה שאני קונה את המאגנט יש אחריות ואפשר להחליף לדגם אחר...

מה אתם מציעים?

Suzuki Jimny

פורסם
לגבי הפיונר , האריזה נראתה מקורית אבל לא חדשה, כנראה שמו על הקופסה כמה דברים שמעכו אותם, המחיר ( 270- ובאינטרנט- 500 ), נראה לי קצת חשוד, או שהמוכר לא מבין שהפיונרים האלו טובים או שהם זיוף כמו שאמרת..

יתקבלו בברכה עוד חוות דעת

יש הרבה מחירים לא מובנים בעולם, תנסה לקחת איתך מצלמה /חבר שמכיר את הרמקול,

דגם ישן- אבל מאוד מוערך בארצנו.

ZZR

פורסם

תודה לכולם, סוף סוף החלטתי מה אני רוצה , מאגנט בול

פאוור 6930 :-D:wink: ! ! !

(מקוה בשבילם שהם לא יהיו כמו קליפורניה:lol: )

לא הלכתי על הפיונר כי אני לא רוצה להסתכן יכול להיות שזה זיוף, החנות רחוקה, אין אחריות (דעתי), וגם האריזה נראתה כאילו השתמשו בה כמה פעמים, תודה לכולם !, כשהם יגיעו (שבעה ימי עסקים) , אני אפתח ת'רד , עם תמונות, חוות דעת על המוצר, שירות הלקוח (עד עכשיו מצוין), וכל השאר, תודה ושבוע טוב!.

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...