Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! (מה נשמע?)

יש לי ברכב ריפוד בהיר, ולאחר כמעט 3 וחצי שנים שעבר הרכב ישנם מקומות שהריפוד מעט השחיר, לי זה קצת מציק ורציתי לדעת האם יש דרך לנקות את זה, כאמור לא מדובר בכתם מסוג כלשהו, פשוט ליכלוך של זמן ולמרות מאמצים לשמור...

תודה,

ינון.

פורסם

יש לי ספריי באוטו (ששכחתי את שמו) שאם אתה מרסס ממרחק קצר את הספריי על הבד, מחכה מספר שניות (כמה שכתוב) ואז מנגב טוב טוב עם מטלית, אז כל הכתמים יוצאים.

הריפוד שלי הוא צהוב.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
ניסית להשתמש בתכשיר החיפוש ?

לא, מתוך הנחה (וקצת נסיון) שבדרך כלל בדיונים פה מדובר על כתמים ספציפיים ובעייתיים, אני מדבר על סתם ליכלוך רגיל של זמן וקיוותי לקבל המצלמה לתכשיר מסויים כי אני מתאר לעצמי שיש כמה ואולי אחד מהם טוב מהשאר ורציתי דעה על סמך נסיון.

יוסי, אני אודה לך אם תנסה לזכור את השם בפעם הבאה שאתה ברכב... (אני מודה בעצם בכל מקרה).

ינון.

• תוכן חדש...