Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את הכל מפצלי RCA,פיצלית את הרימוט, מה שנשאר זה הבאטרי...

עכשיו כמה אומרים שאני מבחר עוד חוט מהמצבר או לפצל אותו ומשם ל2 המגברים ואת ה- במגבר

ה2 אני לא מחבר.

אני מחפש כבר יומיים מפצל מתח-מפלג שבעצם מגיע חוט אחד שמיתפצל ל2....

איזה שיטה יותר טובה ואיפה ניתן להשיג את המפצל הזה? ( בהקדם האפשרי אפילו היום!)

תדוה על העזרה

פורסם

תעביר חוט אחד של 4G ובסוף תפצל אותו בעזרת מפצל ל-2 חוטים של 8G. מחיר עלות של מפצל תוצרת DRAGSTER בסביבות 150 ש"ח(מפצל שקוף בעל 2 בתי פיוזים בתוכו).

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

על איזה מגברים מדובר ?

אין חובה להשתמש במפצל יוקרתי, אבל יש חובה להשתמש בפיוז -בתנאי- שאתה משנה את הסגולה של הכבל.

(לדוגמא, הכבל הראשי שלך הוא 4 גייג, והכבל המשני הוא 8 גייג).

אם אתה לא משנה את עובי הכבל, פשוט תפצל את הכבל הקיים.

בכל אופן, אני לא ממליץ לך לרוץ להחליף את החיווט ברכב שלך לפני שתמדוד עם רב מודד שיש הצדקה לפעולה הזו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני חושב שמיותר ליקנות מפצל שעולה הרבה כסף..... ביזבוז מוחלט...

אם יש לך כבל 4G תוריד את בידוד אל תחתוך הכבל אלה תוריד בעדינות קח את הצמות תיפצל אותם לשני הכיוונים ותיקבל חור בוא תוכל להכניס 8G הכנסת אותו סובב חזרה חזק אותו ותבודד אותו באיזולרבד וזהו..ניגמר הסיפור....

פורסם

אדי, לא נגמר הסיפור משום שהסגולה של הכבל השתנתה.

במצב שתיארת הוא אכן יצטרך מפצל - בשביל הפיוזים אשר מותקנים עליו ..

אם הוא היה מפצל את ה4 גייג, ל2 כבלים של 4 גייג, זה כבר היה עדיף.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

הבנתי, ויש פיוז אחד בינתיים שמחובר לבאטרי של המגבר ה-1, אני לא אצטרך עוד אחד נכון?

קניתי עכשיו כבל 8 גייג אז זה אורמ שנאי צריך לחבר אותו לכבל של 8 גייג?

פורסם

אכן.

כפי שציינתי, אם אתה רוצה לדעת האם הכבל שלך "מגביל" את ההגברות שלך.

אתה צריך למדוד עם מולטימטר את הוולטאז שהמגבר מקבל.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

זה לא יעזור.. בגלל שהפיוז שישב על ה8 גייג, יצטרך לתאום לסגולה של ה8 גייג, שזה בעצם מתחת לסגולה של ה4 גייג.

לא תוכל "לנצל אותו" במלואו.

במילים אחרות, לא הרווחת משהו ממשי ... מיותר.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...