Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, Nakamichi כתב:

אתה מקבל הצעות ממספר חברות ובסוף אתה פונה להצעה שהיא לא הכי זולה ומבקש ממנה שתשפר לך את התנאים לעומת ההצעה הכי זולה שקיבלת

ואם הם לא מוכנים, אתה חוזר למחיר הכי נמוך וסוגר? או מנסה חברה אחרת?

פורסם

1. אתה מגיע לאיזה מינימום.

2. אתה בוחר בהצעה שהכי מתאימה לך. הזכרתי שלפני שבועיים לא בחרתי בהמעה הזולה ביותר - כי כשבדקתי את רשימת מוסכי ההסדר שלה באיזור מגורי כללה רק שמות שזו הפעם הראשונה שנתקלתי בהם, אפילו לא מוכרים לי מהמדבקות על ישבני רכבים שלפני ברמזור. הוספתי 200 או 300 ש״ח וקניתי ביטוח בחברה שהמוסך בו אני מטפל נמצא בהסדר איתה. יש סעיפים משמעותיים אחרים כונהיקף כיסוי צד ג׳, השתתפות עצמית ומי יודע מה מתאים או לא מתאים לך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, sperial כתב:

אתה בטלפון עם חברות הביטוח כל יום כל היום?

לא. 

מתחיל באתר של משרד האוצר להשוואת ביטוח חובה, משם יש לינקים לאתר של כל חברה. 

משאיר פרטים, כשהם מריחים מכירה הם כבר חוזרים אלייך, לפעמים תוך דק. 

כל שיחה 5-6 דק, בטוטאל אני משקיע בזה אולי שעתיים. 

כדי שתבינו למה, על הסורנטו ההצעה הראשונה שקיבלתי היתה כמעט 9000 שח. 

בסוף סגרתי בפחות מ 7000.

אני חושב שזה שווה את השעתיים. 

• רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

רק לגבי זה - 

1. למרות מה שחלק מהנציגים יטענו - מחיר החובה הוא לא קבוע ונותנים עליו הנחות.

2. בסופו של יום מה שמעניין אותך זה המחיר הכולל מקיף + חובה - לא להסתנוור ולהתקשר רק לחברה שיש לה את ההצעה הכי זולה בהשוואת מחירי ביטוח במשאד האוצר.

* אני בכוונה לא מתייחס לתנאים - הכל בהנחה שתנאי הביטוח מתאימים לדרישות שלך וכמובן יש לבדוק הבדלי כיסויים בין פוליסות והאם ההבדלים האלו משמעותיים לך. 

פורסם

@SurfHigh עכשיו אפשר להבין אותך, ומה שאתה מציע דומה למה שכתבת. פשוט הניסוח בהודעה הקודמת שלך היה לא ברור וניתן להבין שאתה נודד יותר מפעם בשנה.

הגישה שלך נכונה - אלא שבדיקת מחיר ביטוח החובה היא אינדיקציה גרועה מאוד למחיר הכולל של הביטוח, לכן אני משקיע עוד חצי שעה או שעה בשיטוט באתרי החברות כדי לקבל מחיר כולל. (שלפני מו״מ).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כדי לשפר את המצב שלכם במו"מ תבקשו הצעות חודש לפני שתם הביטוח ותסגרו בערך שבוע לפני המועד האחרון, כשהנציגים יודעים שאתם לא לחוצים הם מציעים הצעות יותר אטרקטיביות כדי למשוך אתכם.

כשאתם צריכים לחדש למחרת הם יהיו פחות גמישים.

פורסם

אני התרשמתי בדיוק ההפך. 

שאתה הרבה זמן לפני הסגירה הם מבינים שיש לך עוד זמן לחפש

ושאתה בשבוע האחרון אתה תסגור עכשיו אז הם יתנו הצעה טובה יותר או יפסידו אותך

פורסם

אני גם רואה את זה ככה, לפעמים שואלים במידה ונותנים מחיר זול יותר אוכל לסגור עכשיו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ואז אני אומר להם מחיר הגיוני לעומת ההצעה הכי זולה ובדרך כלל מאשרים את זה.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...