Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים שבת שלום. אני לא מצאתי אם היה שרשור כזה בעבר, אז אם יש כזה אני אשמח לקישור.

אני בחודש הבא צריך לחדש ביטוח, רציתי לשאול מה הדרכים שלכם להוזיל את מחיר הביטוח ועל מה אתם מתמקחים?

לצורך העניין אני נוסע עד 10,000 ק"מ בשנה, ולא נוהג בשבתות וחגים, ותודה לאל בלי תביעות גוף או רכוש. על מה עוד לדעתכם אפשר להוסיף? רישיון כבר 17 שנים.

פורסם

פונה ל- 4-5 חברות שונות.

טיפים כלליים:

ביטוח חקלאי לא מתיימר להיות הכי זול - ציטוט של נציג

מה שהפניקס נותנים, ליברה משווים. אבל לא בטוח לגבי השתתפות עצמית. מחירים של ביטוח הם ישוו לך. תנאים לא יודע.

בדקתי ב AIG, חקלאי, ליברה, הפניקס, ואולי עוד חברה, הפניקס יצא לי הכי זול ומשתלם.

ליברה רצו להשוואות אבל לא היה לי כוח לבטל.

למי שיש ילדים וכו' מקבל הנחה כי הנחת היסוד שלהם שלא תתפרע כמו רווק.

פורסם (נערך)

חידשתי ביטוחים בפברואר ובאפריל, השיטה היא זו שמקובלת כבר מספר שנים:

נכנסים לאתרים של חברות ביטוח וסוכנויות (כגון וובי) וממלאים טפסים אלקטרוניים.

מחכים לשיחות טלפון מנציגי מכירות - מקבלים הצעות מפורטות.

משווים את ההצעות - לא רק מחיר אלא גם תנאים. לדוגמה, בחידוש האחרון ההצעה הזולה ביותר היתה של הפניקס, אבל לא בחרתי בה בגלל מגבלות מסויימות על בחירת מוסכים, העדפתי לשלם עוד 200 ש״ח ולקבל תנאים יותר טובים.

עושים כמה סבבי שיחות - הנציגים רעבים למכור כי הם מקבלים בונוסים. הם די ירדפו אחריך. חוץ מזה, מרבית החברות ישאירו אותך ברשימת מכותבים ויפנו אליך גם בשנה הבאה.

שים לב לכמה נקודות:

1. לדייק בתשובות.

2. לשים לב לפרטים כמו מוסכי הסדר, היקף כיסוי צד ג׳, השתתפות עצמית וכו׳.

4. אם יש מוסך פחחות מועדף עליך בדוק בו עם איזה חברות ביטוח הוא עובד ובחר באחת מהן. גם חברות הביטוח עצמן מפרסמות רשימת מוסכי הסדר.

5. אף אחד לא שאל אותי על שבתות - כנראה לא משפיע על המחיר. אולי חברה אחת שאלה על ילדים. אבל אצל חלק מהחברות יש יתרון אם ה״נהג העיקרי״ הוא אישה. 

6. יש חברות - למשל AIG שיתנו כמה הצעות, תנאים שונים ומחירים שונים.

7. אם ינהגו ברכב עד 2 אנשים אפשר להוזיל על ידי רישום ״נהגים נקובים״. באחת החברות, איני זוכר איזה, אפילו שלושה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, sperial כתב:

(כגון וובי)

יקרים בצורה מפחידה

זה הדבר הראשון שעשיתי שקיבלתי את הרכב

בזבוז זמן לדעתי

הציעו לי הצעה משוגעת לגמרי

ניסו לעשות עלי שיטת מצליח

לגמרי ממליץ להימנע, ולהתקשר ל4-5 חברות ביטוח ולראות כמה יוצא, עדיף להימנע מביטוח חקלאי כנראה אם רוצים מקיף... 

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

גם לי. אבל אחד הבנים שלי ביטח אצלם שתי מכוניות משך מספר שנים, והוא אלוף במחקר שוק.

הניסיון הוא שאין שום קשר הין המחירים על המסך למחירים בטלפון. אני מתכוון, הפרשים של 40% אינם חריגים.

זה נכון לכל האתרים.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ניסיתי לעשות קטע בחברה השלישית שהתקשרתי

אמרתי בחברה אחרת הציעו לי חובה ב 1,400 ש"ח

אמר לי הנציג שזה לא הגיוני ולא הבנתי אותו נכון, כי לרכב ישן בן 12 לא יכולים להציע כל כך נמוך, ככל שהרכב ישן יותר מחיר ביטוח החובה גבוה יותר

אמר לי לא תקבל באף חברה פחות מ 1,700

צד ג שלו היה סבבה, ובהפניקס אפילו יותר טוב, כאמור חובה לא ירד מ 1,700 ש"ח

פורסם

אני גיליתי שלעשות ביטוח לשני נהגים זול מאשר לאחד.

דבר שני אפשר לעלות גובה השתתפות עצמית מה שיוזיל את הביטוח.

וסקר שוק, להתקשר להרבה חברות אבל לא לסגור עם המחיר הכי זול, לחכות שיחזרו ואז לספר על המחיר הכי זול, לפעמים הם יגידו " אני אבדוק עם המנהל" ויתנו מחיר עוד יותר טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 7 שעות, גולדן191 כתב:

ניסיתי לעשות קטע בחברה השלישית שהתקשרתי

אמרתי בחברה אחרת הציעו לי חובה ב 1,400 ש"ח

אמר לי הנציג שזה לא הגיוני ולא הבנתי אותו נכון, כי לרכב ישן בן 12 לא יכולים להציע כל כך נמוך, ככל שהרכב ישן יותר מחיר ביטוח החובה גבוה יותר

אמר לי לא תקבל באף חברה פחות מ 1,700

צד ג שלו היה סבבה, ובהפניקס אפילו יותר טוב, כאמור חובה לא ירד מ 1,700 ש"ח

גולדן, ביטוח חובה משווים לפני באתר הממשלתי. 

https://car.cma.gov.il/

השנה היה לי פוקס וחידשתי בדיוק כשמסתבר שחברות הביטוח נדגמו על ידי הממונה על הביטוח, באפריל. חודש אחר כך המחירים קפצו במשהו.

• רעיון טוב! 2
פורסם

האם אפשר להחליף לביטוח אחר לרכב באמצע התקופה?

אין בעיה עם ביטול ביטוח? עד כמה זה ווג'ארס?

פורסם

זה טלפון ואז מעבירים אותך לשימור ובלה בלה. 

תכלס זה טלפון אחד או מקסימום שניים, פשוט תתעקש לבטל, הם מחוייבים בחוק. 

לגבי מחיר ביטוח, אני עובר בין *כל* החברות כל שנה. 

ההבדלים יכולים להיות במאות ובאלפי שקלים. 

• רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, SurfHigh כתב:

כולם? כולל מגדל כולל הכל? גם חקלאי?

לקחתי את הטיפ הזה, תודה

אין חברות שאתה אומר מראש שלא יצא כלום? 

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

כול שנה חברה אחרת יכולה לתת מחיר זול יותר.

• רעיון טוב! 2

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני כשעה, SurfHigh כתב:

אתה בטלפון עם חברות הביטוח כל יום כל היום?

פורסם

התמקחות על מחירי ביטוח אתה עושה בצורה הכי יעילה כמו כל התמקחות אחרת -  באמצעות תחרות. 

אתה מקבל הצעות ממספר חברות ובסוף אתה פונה להצעה שהיא לא הכי זולה ומבקש ממנה שתשפר לך את התנאים לעומת ההצעה הכי זולה שקיבלת

• רעיון טוב! 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...