Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, ברווז כתב:

לא צריך לקחת אישית כל כך את הדברים. סה"כ מדברים על רכבים. 

גבר אמיתי, נפגע כשצוחקים על הרכב שלו...😜

ועכשיו ברצינות, לא הבנתי, די טחנתם את הנושא של הסוזוקי, במנוע 1.2 יש בעיה מסוימת? הדור הקודם עם מנוע 1.5 ליטר יותר אמין? מה עדיף בשבילו? אני חושב יותר על המנוע 1.2 בגלל שהרכב הזה יותר בטיחותי יותר כריות אויר, וגם נראה יותר מוצק.

לגבי הנהיגה מתקדמת, אני באמת אמליץ לו על איזה קורסון, אבל אחרי שיחליף רכב וגם קצת יתרגל אליו...

פורסם
לפני 11 דקות, מחכה כתב:

וגם נראה יותר מוצק.

אין משמעות לפרשנות שלך למראה.

גם ההתייחסות ל-יציבות אינה עניינית. כל רכב מודרני, יש לו מספיק אחיזה לכל שימוש סביר ואין הבדלים משמעותיים לנהיגה יומיומית.

צמיגים איכותיים במצב טוב ובלחץ נכון קובעים יותר את האחיזה והבטיחות מאשר כל דבר אחר. 

כן צריך לשים לב למערכות בטיחות, אפילו יותר מלמספר כריות אוויר. 

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 5 דקות, falou כתב:

ן צריך לשים לב למערכות בטיחות, אפילו יותר מלמספר כריות אוויר.

התכוונתי שבדקתי עליו קצת והוא משמעותי יותר בטיחותי, לא רק בכריות האויר

גם נסעתי פעם על שניהם, וה 1.2 הרגיש לי יותר "אוטו", עם איכות הרכבה יותר טובה וכו וכו

פורסם

שני המנועים אמינים אך ה 1.5 זריז יותר. 

מנגד הדור החדש בטיחותי יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
Just now, yulianx כתב:

שני המנועים אך ה 1.5 זריז יותר. 

מנגד הדור החדש בטיחותי יותר.

זה בסדר הוא לא צריך רכב זריז, מה שכן שניהם אמינים באותה מידה? למי מהם היה את הבעיה של הממיר?

פורסם

לדור עם מנוע ה 1.5.

• רעיון טוב! 1

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 9 שעות, Nico62 כתב:

הומור זה תמיד דבר טוב.

אבל הומור בצד, או אולי דווקא בגלל ההומור והסטיגמה, כשהייתי סטודנט, יחסית לקראת סיום, נאלצתי להחליף רכב. במהלך החיפושים נתקלתי ברנו מגאן קופה ידנית 2014 (השנה הייתה 2019 בזמנו) עם כ60 אלף קילומטר על השעון. כל זה בתקציב של פותח השרשור. הרכב היה איתי חמש שנים ויותר מ-50,000 קילומטר, הרכב שירת אותי נאמנה עם אמינות יחסית טובה ומעולם לא היה לי במהלך התקופה תקלה משביתה ברכב. החלופה ששקלתי בזמנו הייתה הונדה מאותו שנתון גיר וקילומטר. ההונדה עלתה פי 3, אמרתי לעצמי בעת הקניה, מה יש לי להפסיד, שם את ההפרש בצד, לא סביר שהתיקונים יאכלו את ההפרש וכך היה, עלות האחזקה לגמרי הייתה בקנה אחד עם הרכב הקודם שהיה לי, גם כן הונדה סיוויק ידנית, המחליפה אגב של הרנו, אירופאית גם כן.

אז תמשיכו לצחוק ולחשוש עם חיוכים של … ותמשיכו לנהוג בפחיות קוריאניות ישנות צפופות ורועשות במחיר מופקע ותמשיכו להשאיר לי אירופאיות משובחות כחדשות במחירים של כ 10-30% מעלותם בתור חדשות. אתם תמשיכו לחשוב שאתם חכמים גדולים ואני אמשיך להנות מכל רגע ברכב 20 רמות מעל כל מה שאי פעם תנהגו בו עם המנטליות העלובה שלכם.

לפני 9 שעות, Nico62 כתב:

הומור זה תמיד דבר טוב.

אבל הומור בצד, או אולי דווקא בגלל ההומור והסטיגמה, כשהייתי סטודנט, יחסית לקראת סיום, נאלצתי להחליף רכב. במהלך החיפושים נתקלתי ברנו מגאן קופה ידנית 2014 (השנה הייתה 2019 בזמנו) עם כ60 אלף קילומטר על השעון. כל זה בתקציב של פותח השרשור. הרכב היה איתי חמש שנים ויותר מ-50,000 קילומטר, הרכב שירת אותי נאמנה עם אמינות יחסית טובה ומעולם לא היה לי במהלך התקופה תקלה משביתה ברכב. החלופה ששקלתי בזמנו הייתה הונדה מאותו שנתון גיר וקילומטר. ההונדה עלתה פי 3, אמרתי לעצמי בעת הקניה, מה יש לי להפסיד, שם את ההפרש בצד, לא סביר שהתיקונים יאכלו את ההפרש וכך היה, עלות האחזקה לגמרי הייתה בקנה אחד עם הרכב הקודם שהיה לי, גם כן הונדה סיוויק ידנית, המחליפה אגב של הרנו, אירופאית גם כן.

אז תמשיכו לצחוק ולחשוש עם חיוכים של … ותמשיכו לנהוג בפחיות קוריאניות ישנות צפופות ורועשות במחיר מופקע ותמשיכו להשאיר לי אירופאיות משובחות כחדשות במחירים של כ 10-30% מעלותם בתור חדשות. אתם תמשיכו לחשוב שאתם חכמים גדולים ואני אמשיך להנות מכל רגע ברכב 20 רמות מעל כל מה שאי פעם תנהגו בו עם המנטליות העלובה שלכם.

עם אותם אנרגיות שכתבת מה שכתבת עדיף שתיכתוב יומן מעקב על הרכבים שהחזקת לפחות יהיה בו אינפורמציה מעניינת

פורסם

חוץ מהסוויפט מה עוד יכול להתאים?  ריו שמעתי דברים לא טובים מכמה אנשים, נשאר i20 או שזה אותו רכב? ואיך הפיאסטה מבחינת אמינות ותנוחת ישיבה, ראות החוצה..

אשמח לקבל מידע.

פורסם

ריו והיונדאי די דומות. מה שמעת?

לפיאסטה עם מנוע 1.6 ביצועים אך גיר רובוטי לא מוצלח.

פורסם

חבר שלי שהוא בוחן רכב  היה לו ואמר מעולה וזולה לאחזקה. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, מחכה כתב:

ריו שמעתי דברים לא טובים מכמה אנשים, נשאר i20 או שזה אותו רכב?

אתה שוב חוזר על זה. עניתי לך קודם.

לאחינים של אישתי יש ריו 2013 ex , ויונדאי i20 יוצאת מכרז של חברת חשמל. היונדאי חגגה השבוע 350 אלף קילומטר הריו גם עם 300+ היום.

לפני שעה, מחכה כתב:

שכן שלי היה לו ריו ואמר לי לא להתקרב, עוד אחד כאן בפורום אמר שהיה לו ואכל ממנה  רק צרות...

והוא אסמכתא ראויה כי הייתה לו אחת שבורה? או שהוא שבר אותה?

שאל את דיסקו על הריו שהייתה לו.

לפני שעה, falou כתב:

חבר שלי שהוא בוחן רכב  היה לו ואמר מעולה וזולה לאחזקה. 

אחותי נהגה בריו משטרתית עד שהוחלפה, קיבלה אותה כחדשה והחזירה עם למעלה מ 250 אלף קילומטרים.

הרכב זול לאחזקה ודי פשוט.

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

החזקתי קיה ריו תקופה, חצתה את הארץ לאורכה ולרוחבה בלי להתלונן בכלל.

אני לא לוקח אינדיקציה מרכב אחד שהחזקתי, כמו שלא אקנה בגלל שכן אחד שמי יודע איך הוא שומר על הרכב

אחד הדברים האהובים בעיניי בכלל ובפרט בפורום רכב - זה הדעות השונות וחוכמת ההמונים ולא מידע מאיש אחד.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...