Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, shlomiko כתב:

SX4 רכב אמין מאוד, אבל הקורת A שלו מסתירה את שדה הראייה בצורה משמעותית - לא חושב שזה אופציה כ"כ מתאימה לבחור.

באופן כללי, כבר די הרבה שנים קורות A  בכל רכב רחבות. מן הסתם עניין של יציבות תא הנוסעים בתאונה.

השיטה של קורה A מפוצלת אינה ייחודית ל- SX4, ומניסיון של כמה שנים עם הדגם מהר מאוד לומדים לבדוק את השטח המת..

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, ברווז כתב:

אני עם לנסרים (צורה קודמת היה הרכב הקודם שלי שהוחלף לספורטבק 16 מנוע 1.8). מומלץ בחום. רכב נוח, לא מרעיש ולא מלחיץ. מרגיש "הדוק". לא מעייף לנהיגה. הגיר מוציא את כל הפואנטה של ה"ספורט" מהספורטבק, אבל לנהג המיועד זה לא משנה. הלנסר הקודמת שלי הייתה אצלי סביב 10 שנים, בזמן הזה היו לי רק 2 ביקורים במוסך שאינם טיפול קבוע (תקלות). האמינות זה המשתנה שהכי חשוב לי אישית בבחירת רכב, וזה למה אני עם לנסר.

תוכל לפרט לי על תנוחת הנהיגה? הראות החוצה? הוא לא בחור גבוה, 1.65 בערך.

השאלה אם הוא יסתדר עם זה, פעם נסעתי על הלנסר המדוברת (לא נהגתי) והרגשתי שהרכב מאוד יציב ונטוע בכביש. השאלה איך יהיה לבחור לא גבוה.

פורסם (נערך)

צר לי- אני 1.87. אין לי מושג לגבי תנוחת הנהיגה לנמוכים ממני... אין לי על מה לבסס הנחה. הכסא אצלי מונמך עד הסוף והמשענת מכוונת ככה שכשאני מסתכל מהחלון צד, זה החלון האחורי בעיקרון :lol:

גם את הרישיון שלי על קטנוע 125CC, עשיתי כשנהגתי ממושב הנוסע (האחורי) :rofl:

אני מנחש שהרכב נועד לנהגים בגודל ממוצע, אני חורג ממנו.

אכן מרגיש טוב, מהנה לנהיגה (סובייקטיבי).

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 20 שעות, yulianx כתב:

הייתי בודק סופר מיני כמו קיה ריו או יונדאי i20.

ושוקל לעבור קורס נהיגה מתקדמת שתעזור לו.

מחזק לגבי חיזוק כישורי הנהיגה.

אם הוא מאזור המרכז - שיפנה למורה הנהדר תומר גפן, שמתמחה בדיוק בחיזוקים שכאלה.

054-4644772

ד"ש חמה מהלוחש 🙃

• רעיון טוב! 1

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם
לפני 3 שעות, מחכה כתב:

בחור בלי הרבה ביטחון, חשבנו שהנהיגה תתן לו יותר, מסתבר שזה רק מלחיץ אותו.

יש מורה נהיגה בשם נחשון גרומר במודיעין, שליחות חייו לדבריו הוא לעזור לחוששים ומפחדים לעבור טסט.

אולי שייקח אצלו כמה שיעורים בתור רענון וייקבל קורס קצר בתשלום..

• רעיון טוב! 1

משתדל לעזור

פורסם

מציע לכם לבדוק ולקחת לסיבוב רנו מגאן/פלואנס, מה שיש בתקציבים האלו.

בתור אחד שהרכב הקודם שלו היה רנו, אני חושב שמדובר ברכב מאוד נוח ורגוע ביחס לרכב עממי שהוא מאוד זול בשוק היד 2 עקב ביקוש נמוך.

פורסם (נערך)
לפני 23 שעות, מחכה כתב:

לא יודע למה אולי סתם סטיגמה, זכור לי שהקוראניות הולך מנוע בסביבות ה200 אלף.

אני טועה? או שכן היו דגמים מסויימים? 

מאיפה אתה מביא את הדברים האלה?
ראשית, 200 אלף קילומטרז׳ מכובד ומעטים כלי הרכב שמגיעים לזה כשהם לא מטופלים בקפידה. ואלו שכן עושים עוד יותר.
מנועים אטמוספרים שמטופלים בזמן יגיעו לשיבה טובה עם 250-300 אלף קילומטר ללא בעיות מיוחדות. אלו עם הטורבו ככל הנראה פחות בהתאם לתנאים בהם נינהגו.

החזקנו בקיה ריו עד שנמכרה עם 235 אלף, ריו נוספת עדיין איתנו עם קרוב ל300. יונדאי i20 יוצאת חברת חשמל כרגע עם 340 אלף. ורק הולוסטר הידנית שנינהגה באגרסיביות על ידי צעיר בני המשפחה לא הצליחה לעמוד במשימה והמנוע שבק עם 210 אלף 😉, זה הוחלף במשומש ועבר מאז כ 50 אלף (לא ידוע כמה היה לו כשהורכב) 

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • מעניין 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 3 שעות, Nico62 כתב:

רנו

הבחור מבקש משהו אמין, ואתה מביא לו הצעה שיש לגביה אשכרה שירשור שלם כולל דוגמאות אמיתיות, הזויות ומצחיקות ככל שיהיו, של למה לא לקנות צרפתיה???

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני כשעה, ברווז כתב:

הבחור מבקש משהו אמין, ואתה מביא לו הצעה שיש לגביה אשכרה שירשור שלם כולל דוגמאות אמיתיות, הזויות ומצחיקות ככל שיהיו, של למה לא לקנות צרפתיה???

לא הבנת הבחור מפחד לנהוג אז הוא מציע לו אוטו שישאר בחניה

• מצחיק 8
פורסם
בתאריך 13.4.2026 בשעה 17:18, מחכה כתב:

קצת מפחד מהקוראניות, חשבתי על לאנסר 2012 או ספייס ורסו שיש לו יתרון של ישיבה גבוהה שתתן לו יותר ביטחון..

ממה שזכור לי במיצובישי לאנסר 2012 הישיבה שלה נמוכה ביחס לרוב המכוניות

פורסם

אוקיי, עדכון קטן, הבחור רוצה רכב קטן. קשה לו עם רכב גדול כי הוא גר באזור עירוני וצפוף... חושב על i20 או משהו בסגנון. אם יש למישהו עוד רעיונות נשמח.

אבל לא קטן מידי משהו סופר מיני , לא מיני.

פורסם (נערך)

סוזוקי סוויפט

הונדה ג'אז - קומפקטי מבחוץ, גבוה ומרווח מבפנים

אולי סיריון בשנתון האחרון שלה 2011

שים לב שלהונדה יש היברידי וגם רגיל, וגם רובוטי

אז לקחת רק גיר אוטומט רציף, כי לא מומלץ רובוטי חד מצמדי.

עריכה אחרונה על ידי PASHUT

משתדל לעזור

פורסם
לפני כשעה, PASHUT כתב:

סוזוקי סוויפט

רעיון יפה, לא חשבתי עליו. תוכל לפרט לי? איך האמינות? שמעתי שב SX4 צריך להיות עם עין על החום מנוע כי הוא יכול פתאום להתחמם...

פורסם

נכון על הSX4 שמעתי הרבה על חום מנוע. על הסויפט אישית לא שמעתי בעיות מיוחדות.

יש לו מנוע 1500 שזה מעולה לגודלו נחשב פשוט ואמין יעשה את העבודה במידה ותמצא שמור ומטופל.

בנוסף תבדוק גם את הספלאש הוא קטן אבל גבוה יותר

שכנה שלי יש לה שנים ומרוצה מאוד.

מנוע 1200

ראה דוגמא https://www.yad2.co.il/vehicles/item/16pqvmak?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=3&pagination=1

• רעיון טוב! 1

משתדל לעזור

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...