Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף להמלצה על פוקוס דור 2 משנת 2010-2011 (יש גם כמה עשרות 2012 אבל להקפיד על דור 2 ולא דור 3)

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ההיגוי הכי טוב שהיה לי- פוקוס. שלדה כבדה ויציבה, והגה מתקשר.

אלמלא החשש מצרפתיות הייתי ממליץ גם על סיטרואן C4 עד 2010, רכב יציב ונוח מאוד. אבל לא הכי אמין

משתדל לעזור

פורסם

האמת שהיה לי פוקוס דור 2 במשך כמה שנים ואכלתי ממנה רק מרורות כל חודשיים בעייה אחרת , (ונקנתה בת 5 מיד ראשונה פדנט ששמר עליה מאוד.)

פורסם

כן אבל אתה קונה בתקציב זול ויש מספיק כסף ליישור קו [נניח 5 אלף ועוד 5 אלף] עדיין זה חצי מקורולה מקבילה.

לגופו של ענין מה עם הונדה ג'אז? גיר רציף אבל אמין

• אהבתי 1

משתדל לעזור

פורסם
לפני 5 שעות, מחכה כתב:

שעדיין נוהג מאוד לחוץ ומפחד מנסיעות ארוכות.

נתנו כאן הרבה עצות טובות לגבי רכב, i20 אחלה, הונדה ג'אז אחלה, מאזדה 2 אחלה (אבל היא צפופה מאוד בפנים), אבל אני רוצה להגיד שיכול להיות שהמיקרה היתה מקרה קיצוני של רכב גמור, אבל מי שמפחד לנהוג צריך לעשות איזשהו קורס כדי להעלות את רמת הביטחון ולשפר את רמת הנהיגה שלו, אחרת הוא מסוכן על הכביש גם לאחרים וגם לעצמו.

אף רכב סטאנדרטי החל מרכבי מיני ועד בכלל לא אמורים להיות מסוכנים או להרגיש כאלו, גם לנהגים מתחילים, ואז או שהאוטו בעייתי וצריך לתקן אותו, או שהנהג חסר ביטחון/חרדתי בצורה קיצונית וצריך לעבוד על זה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, PASHUT כתב:

מה עם הונדה ג'אז? גיר רציף אבל אמי

קטן בשבילו

לפני 40 דקות, Fazer כתב:

אף רכב סטאנדרטי החל מרכבי מיני ועד בכלל לא אמורים להיות מסוכנים או להרגיש כאלו, גם לנהגים מתחילים, ואז או שהאוטו בעייתי וצריך לתקן אותו, או שהנהג חסר ביטחון/חרדתי בצורה קיצונית וצריך לעבוד על זה.

צודק, אני באמת רוצה להמליץ לו על איזה קורס . אבל אני רוצה לצמצם כמה שיותר רכבים ולהתמקד במה שייתן לו את הביטחון הגבוה ביותר ובנוסף לקורס, אז אני חושב שרכב יציב ומוצק יענה הכי טוב על הצורך הזה, ומתייעץ אתכם מה הכי מתאים מכל הבחינות שציינתי, אמין, נוח לשלןשה שניים מהם מבוגרים ושנותן תחושת ביטחון. בנתיים לא קיבלתי תשובה ברורה על הלנסר אני חושב על זאת עם המנוע 1.5 או 1.6 בגלל שרק להם יש גיר פלנטרי, מי שיודע יותר אשמח תודה רבה לכל העונים!

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, מחכה כתב:

על הלנסר אני חושב על זאת עם המנוע 1.5 או 1.6 בגלל שרק להם יש גיר פלנטרי, מי שיודע יותר אשמח תודה רבה לכל העונים!

היה לי תקופה קצרה מהעבודה מנוע 1.6 אוטו מרגיש מעולה לא היה חסר לי כוח-נסיעה ירושלים פתח תקוה וחזור-

וזה עוד היה אוטו לא מתוחזק ועם צמיגים משומשים לא מחברות ברורות

תירשום בחיפוש-מיצובישי לנסר סיכום-ותיראה מה כתבו אנשים שהחזיקו אוטו כזה

עריכה אחרונה על ידי דובצע
  • רעיון טוב! 1
פורסם

רכב מקטגורית הסופר מיני אמור לתת תחושת ביטחון.

אם אין, יש פה בעיה. ולכן קורס לדעתי הוא חובה.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 13 שעות, מחכה כתב:

ה1.8 מגיע עם גיר רציף אז אני לא חושב עליו אבל הוא לא בחור שצריך הרבה כוח. ממילא הוא לא נוסע מהר

אני עם לנסרים (צורה קודמת היה הרכב הקודם שלי שהוחלף לספורטבק 16 מנוע 1.8). מומלץ בחום. רכב נוח, לא מרעיש ולא מלחיץ. מרגיש "הדוק". לא מעייף לנהיגה. הגיר מוציא את כל הפואנטה של ה"ספורט" מהספורטבק, אבל לנהג המיועד זה לא משנה. הלנסר הקודמת שלי הייתה אצלי סביב 10 שנים, בזמן הזה היו לי רק 2 ביקורים במוסך שאינם טיפול קבוע (תקלות). האמינות זה המשתנה שהכי חשוב לי אישית בבחירת רכב, וזה למה אני עם לנסר.

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

חבר במחלקה עם עם לנסר מהיום שרכש אותה מהסוכנות, כיום לרכב בערך 140 אלף, אמינות מעולה.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 15 שעות, PASHUT כתב:

בדוק גם סוזוקי SX4 האצבק [דור לפני הקרוסובר]

דווקא הקרוסאובר בשנותיו המוקדמות נראה מתאים לתפקיד. רכב שהאופי שלו (מנוע אטמוספירי ותה״ל רציפה) מכוון לנהיגה רגועה. חשוב לוודא שהרכב עבר את הריקול על התה״ל.

וחוץ מזה לוודא שהבחור נוהג הרבה. כמה שיותר. שמעמיסים עליו את כל מטלות הנהיגה של המשפחה. רק כך יצבור ניסיון וביטחון. ואם יש מישהו רגוע שיוכל לשבת לצידו - מה טוב. אבל זה חייב להיות מישהו שידע להדריך בלי לפגוע במעט הביטחון העצמי שלו.

אגב, האם חוסר הביטחון העצמי או חרדה מתבטאים גם מחוץ לנהיגה? כי אם כן, צריך לחשוב על הבעיה בצורה יותר רחבה.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

SX4 רכב אמין מאוד, אבל הקורת A שלו מסתירה את שדה הראייה בצורה משמעותית - לא חושב שזה אופציה כ"כ מתאימה לבחור.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

אגב, האם חוסר הביטחון העצמי או חרדה מתבטאים גם מחוץ לנהיגה? כי אם כן, צריך לחשוב על הבעיה בצורה יותר רחבה.

האמת שכן, הוא בחור בלי הרבה ביטחון, חשבנו שהנהיגה תתן לו יותר, מסתבר שזה רק מלחיץ אותו...

לפני כשעה, shlomiko כתב:

SX4 רכב אמין מאוד, אבל הקורת A שלו מסתירה את שדה הראייה בצורה משמעותית - לא חושב שזה אופציה כ"כ מתאימה לבחור.

דווקא נהגתי עליה פעם אני זוכר לטובה את שדה הראייה, גם הישיבה יחסית גבוהה. מעניין מה שאתה אומר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...