Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעדכן שהטיימר של ה-90 שניות הופיע גם אצלי אחרי עדכון גרסה, ביחד עם פרסומת ספציפית למשחק וידאו מזוייף שנמשכת מעל חמש דקות ונראה שאין דרך לסגור אותה. 

בינתיים אפשר פשוט לפתוח מחדש את השידור החי כל דקה וחצי ולהמשיך לצפות, אבל לא בדקתי כמה פעמים ברצף ניתן לעשות זאת ואין לי ספק שגם האופציה הזאת תיעלם עם הזמן. 

העליתי את חמשת המצלמות למכירה ביד2 המקומי, כולל האחרונה שנרכשה רק לפני שנה. לצערי לא נותר אלא להיפטר מהן בהקדם כל עוד הן שוות משהו, אפילו אם זה יהיה 20% ממה ששילמתי עליהן. 

עם מצלמה נוספת של TP-Link שאני מחזיק במשרד אין בינתיים בעיות כאלה. מקווה שהם לא ילכו בדרכה הנלוזה של שיומי, ואני תוהה אם ה-practice הזה יחלחל מתתי-מותגים כמו YI לאפליקציות אחרות של הקונצרן. 

• אחראי פורום
פורסם

יש לי בעיה אחרת עם מצלמת שיאומי.

היתה הפסקת חשמל וכשהוא חזר המצלמה דרשה משום מה חיבור מחדש לרשת ולא עשתה זאת אוטומטית כמו קודם.

הסיסמה ושאר הפרטים שמורים באפליקציה ובכל זאת שום ניסיון חיבור כבר לא מצליח.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

@Derish

תרסט את כל המצלמות.פתח מייל חדש ויוזר חדש 

תרשום שאתה מעיראק

אף אחד לא מתעסק על סדאם חוסיין! הוא גבר גבר!

אין לי שום פרסומות דרך אגב. כנראה שאין מה להציע לעם העיראקי {אולי חרבות?}

• רעיון טוב! 1

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לפני שעתיים, eladns כתב:

@Derish

תרסט את כל המצלמות.פתח מייל חדש ויוזר חדש 

תרשום שאתה מעיראק

אף אחד לא מתעסק על סדאם חוסיין! הוא גבר גבר!

אין לי שום פרסומות דרך אגב. כנראה שאין מה להציע לעם העיראקי {אולי חרבות?}

למי שיש עוד מוצרים שלהם זה בעיה להחליף מיקום.

לי למשל יש קומקום שלהם שידעתי מראש שאי אפשר להפעיל אותו באמצעות האפליקציה לפי ישראל, כן אפשר אם משנים מיקום לסין.

אחרי ששיניתי את המיקום לסין גיליתי שגופי התאורה בבית (גם של שיואמי) ורדיאטור החימום לא עובדים אם זה לא אזור ישראל, מן הסתם זה יותר חשוב לי מאשר להפעיל את הקומקום מרחוק (גימיק).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
לפני שעתיים, `Infinity כתב:

למי שיש עוד מוצרים שלהם זה בעיה להחליף מיקום.

לי למשל יש קומקום שלהם שידעתי מראש שאי אפשר להפעיל אותו באמצעות האפליקציה לפי ישראל, כן אפשר אם משנים מיקום לסין.

אחרי ששיניתי את המיקום לסין גיליתי שגופי התאורה בבית (גם של שיואמי) ורדיאטור החימום לא עובדים אם זה לא אזור ישראל, מן הסתם זה יותר חשוב לי מאשר להפעיל את הקומקום מרחוק (גימיק).

נניח והיה אפשר להפעיל קומקום דרך אפליקציה מהבית/מרחוק.

איפה הגבול בין לפזול לכיוון עצלנות חסרת מעצורים, לבין נוחות? כאילו כמה כבר חסכת? 30 שניות של הרתחה?

אני באמת שואל..

פורסם

אולי שווה לבדוק אפליקציה אחרת?

https://tinycammonitor.com/index.html

יש גם אפליקציה פרוצה, תרדו למטה יש לינק למטה.

צריך גם להוריד installer מסוים דרך גוגל סטור.

מעתיק את ההודעה של הבחור

ציטוט

I was annoyed by this ANNOYING behaviour, so I reverse engineered the app in order to bypass the splash screen ads.
I created a tutorial but you need to be a developer to modify the app, but if you DM I could eventually send the apk (If you trust me :) )

https://scognito.wordpress.com/2025/05/20/reverse-engineering-yi-home-app-to-remove-ads/

Download: https://pietrodivita.it/downloads/yihome-noads.apks

You need SAI installer for installing this apk, you can find on the play store:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mtv.sai

כאמור זה על אחריותכם התקנה והפעלה של האפליקציה הזו וכו' וכו' וכו'..

yihome-noads.apks

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 6 שעות, _DownLoaD_ כתב:

איפה הגבול בין לפזול לכיוון עצלנות חסרת מעצורים, לבין נוחות? כאילו כמה כבר חסכת? 30 שניות של הרתחה?

אני באמת שואל..

אני כבר כמה שנים מפעיל בבית את כל האורות מהספה, ובחורף גם את מפזר החום בחדר השינה רבע שעה לפני שאני הולך לישון. כשאני מגיע לבית או לדירה שבהם צריך לקום כדי לבצע את הפעולות האלה, זה מרגיש כמו טרבלינקה. 

לא סתם קוראים לזה 'בית חכם' במקום 'בית עצלן', ואני כבר לא מדבר על כל האוטומציות והסקריפטים שאפשר לתכנת בתחום הזה. 

• אהבתי 1
פורסם

טרבלינקה?

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מוסיף משהו קטן לגבי הקומקום
הדבר היחיד שאפשר לעשות איתו שהוא חכם זה לקבוע את המעלות ולא להרתיך מרחוק

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם
לפני 16 דקות, dinnnn כתב:

מוסיף משהו קטן לגבי הקומקום
הדבר היחיד שאפשר לעשות איתו שהוא חכם זה לקבוע את המעלות ולא להרתיך מרחוק

אפשר להרתיח מרחוק

ואפשר להפעיל לחימום מים קבוע לפי טמפרטורה שאתה קובע.

לפני 18 שעות, _DownLoaD_ כתב:

אני באמת שואל..

אמרתי שזה גימיק.

גרתי אז בבית 2 קומות, בקומה התחתונה תמיד היה קר כי לא היה איטום טוב בחלונות.

היה נוח לקום בבוקר להדליק מהמיטה את הקומקום ואת החימום ואז עד שאני מסיים את התארגנות הבוקר ויורד למטה הכל כבר מוכן וחמים.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
לפני 18 שעות, Derish כתב:

אני כבר כמה שנים מפעיל בבית את כל האורות מהספה, ובחורף גם את מפזר החום בחדר השינה רבע שעה לפני שאני הולך לישון. כשאני מגיע לבית או לדירה שבהם צריך לקום כדי לבצע את הפעולות האלה, זה מרגיש כמו טרבלינקה. 

לא סתם קוראים לזה 'בית חכם' במקום 'בית עצלן', ואני כבר לא מדבר על כל האוטומציות והסקריפטים שאפשר לתכנת בתחום הזה. 

חימום מרחוק מראש של חדר / דוד בחורף - אפשר להבין.

נושא התאורה - בעיני גובל על סף העצלנות או לפחות מוביל אותך לשם, לא סתם אומרים שאזור הנוחות הכי מסוכן.

• תוכן חדש...