Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קרוז / יונדאי

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים,

אני מחפש רכב זול יחסית שיהיה אמין וישרת אותי סה"כ לנסיעה לעבודה והביתה, כל יום אני עושה 60 ק"מ הלוך חזור, חשבתי על שברולט קרוז או יונדאי I20 / I30, אני אשמח לשמוע את דעתכם על הרכבים האלו (אני לא רוצה את היונדאי הקטנות, אלא הגדולות יותר), לא הסתכלתי על נפח מנוע כי אני לא יודע מה באמת עדיף, אשמח שתעזרו לי ותתנו לי חוות דעת על הרכבים האלו, אם ידוע לכם בערך גם צריכת דלק בכלל תעזרו לי, תודה מראש לעוזרים.

פורסם

הקרוז לא מוצלחת, הייתי מעדיף את היונדאים או קיה ריו למשל. אם תתן תקציב יהיה יותר קל להמליץ,

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 14 שעות, yulianx כתב:

הקרוז לא מוצלחת, הייתי מעדיף את היונדאים או קיה ריו למשל. אם תתן תקציב יהיה יותר קל להמליץ,

בוא נגיד 30 אלף, אבל אין לי סבלנות כבר להמשיך לחפש סיוויק / קורולה שאני יודע שהם יותר מוצלחות, אני משלם על השכרה של רכב וחבל לי על הזמן אני חייב לקנות רכב וכמה שיותר מהר, עכשיו אני נוסע על מיקרה שאני מתדלק פעם בשבוע ב200-250 שקל, איך מיקרה בכללי? בלי קשר למיקרה, יש משה אחר שאתה ממליץ חוץ מהקרוז / יונדאי? אני מעדיף שלא יהיו רכבים קטנים, אבל כמובן שהדבר הכי חשוב לי זה שיהיה רכב אמין שלא יראה מוסך כל יומיים, אשמח לעזרתך

פורסם

ברכב בגודל של מיקרה כן מתאים?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הi20 גם לא חסכונית.

פורסם (נערך)

לגבי הקרוז, לא יודע מגוף ראשון, אבל לפחות עד שנת 2014 או משהו כזה, מבחינת אמינות אנשים כאן המליצו על גרסת מנוע ה-1.8 ליטר.

לעומת ה-1.4 טורבו, וה-1.6.

עריכה אחרונה על ידי elera
פורסם
לפני 9 שעות, yulianx כתב:

הi20 גם לא חסכונית.

למען האמת חיסכון זה דבר חשוב אבל אמינות זה משהו שיותר חשוב לי, המיקרה קטנה לי מידי ואני פחות מתחבר לסוגי הרכבים האלו אבל כרגע אין לי ברירה כי זה רכב מושכר, אני מחפש אלטרנטיבות עד 30 אלף אבל רכבים שיהיו אמינים בעלי נתונים נורמליים, יש משהו שאתה יכול להמליץ לי עליו? סיוויק / קורולה בלתי אפשרי להשיג, אני מנסה כבר כמה חודשיים טובים ולא מצליח למצוא משהו נורמלי במחיר שפוי

פורסם
לפני 16 דקות, Nissim123 כתב:

מחפש אלטרנטיבות עד 30 אלף אבל רכבים שיהיו אמינים בעלי נתונים נורמליים, יש משהו שאתה יכול להמליץ לי עליו? סיוויק / קורולה בלתי אפשרי להשיג, אני מנסה כבר כמה חודשיים טובים ולא מצליח למצוא משהו נורמלי במחיר שפוי

מה עם סובארו?

יפנית, אמינה, ולדעתי לא נחותה מקורולה או סיוויק, גם בצריכת הדלק,

אבל פחות מוערכת בשוק והמחיר והביקוש בהתאם.

דוגמה אקראית מיד2: https://www.yad2.co.il/vehicles/item/pj5doiue

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 23 דקות, Nissim123 כתב:

למען האמת חיסכון זה דבר חשוב אבל אמינות זה משהו שיותר חשוב לי, המיקרה קטנה לי מידי ואני פחות מתחבר לסוגי הרכבים האלו אבל כרגע אין לי ברירה כי זה רכב מושכר, אני מחפש אלטרנטיבות עד 30 אלף אבל רכבים שיהיו אמינים בעלי נתונים נורמליים, יש משהו שאתה יכול להמליץ לי עליו? סיוויק / קורולה בלתי אפשרי להשיג, אני מנסה כבר כמה חודשיים טובים ולא מצליח למצוא משהו נורמלי במחיר שפוי

הקוראיניות יכולות להיות אופציה טובה כמו קיה ריו/i30.

מיצובישי לנסר גם אופציה טובה, עדיפות למנוע ה 1.8.

פורסם
לפני שעה, BoazB11 כתב:

מה עם סובארו?

יפנית, אמינה, ולדעתי לא נחותה מקורולה או סיוויק, גם בצריכת הדלק,

אבל פחות מוערכת בשוק והמחיר והביקוש בהתאם.

דוגמה אקראית מיד2: https://www.yad2.co.il/vehicles/item/pj5doiue

סובארו אתה אומר גם תהיה טובה? אם כן זה אחלה כיוון, דרך אגב מה אתה יכול להגיד לי על סיוויק מנוע 1.5 טורבו? נשים רגע את התקציב שלי בצד, אם הייתה לי אפשרות להביא את הרכב הזה זה משהו שאתם הייתם מביאים? או שבאותו תקציב הייתם מביאים משהו אחר ולא סיוויק 1.5 טורבו?

לפני שעה, yulianx כתב:

הקוראיניות יכולות להיות אופציה טובה כמו קיה ריו/i30.

מיצובישי לנסר גם אופציה טובה, עדיפות למנוע ה 1.8.

למה דווקא מנוע 1.8? הייתי לנו פעם בבית לנסר וזה אחלה של רכב, דרך אגב מה אתה יכול להגיד לי על סיוויק מנוע 1.5 טורבו? נשים רגע את התקציב שלי בצד, אם הייתה לי אפשרות להביא את הרכב הזה זה משהו שאתם הייתם מביאים? או שבאותו תקציב הייתם מביאים משהו אחר ולא סיוויק 1.5 טורבו?

פורסם

ה 1.8 חזק מאשר 1.6.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 21 שעות, yulianx כתב:

ה 1.8 חזק מאשר 1.6.

תודה על ההסבר, עצה קטנה, אתה היית קונה סיוויק 1.5 טורבו או שבאותו תקציב היית קונה רכב אחר? זה רכב שכדאי להשקיע עליו לדעתך?

פורסם

סורי לא מכיר את ה 1.5.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...