Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי רכב של 12000 במימון, שילמתי מקדמה 6000 ועדיין אני חייב 12900

פוסטים מומלצים

איך אנשים כל פעם מחדש נופלים עם מגרשים סוג ז׳?

כואב הלב.

לקחת הלוואה? חתמתי על מסמכים? איפה המסמכים האלו?

היית אומר לך לחסום את הוראת הקבע אבל אני מנחש שמהר מאוד תתחיל לאבד אצבעות... כנראה שנפלת חזק

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, Chris13123223 כתב:

גם הרכב הלך המנוע

הלך החבל אחר הדלי...

יש אפשרות לביטול עסקה בגלל התקלה ?

---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה יכול להיות שנפלת בפח של המימון, ככה זה "מימון" - זה בגדול הלוואה עם "ריבית" אסטרונומית.

מה שכן מילא נפלת בפח של המימון (שלגבי זה לצערי אין לי מושג לעזור לך) אבל אם הלך המנוע של הרכב אחרי שבועיים זאת כבר בעיה אחרת והייתי פועל לגבי זה כמה שיותר מהר... קשה לי להאמין שהם יכולים פשוט לברוח עם הכסף ככה... לפחות מבחינה משפטית... (אבל אני לא עורך דין).

לפני 29 דקות, סולל הדרך כתב:

איך אנשים כל פעם מחדש נופלים עם מגרשים סוג ז׳?

כואב הלב.

לקחת הלוואה? חתמתי על מסמכים? איפה המסמכים האלו?

היית אומר לך לחסום את הוראת הקבע אבל אני מנחש שמהר מאוד תתחיל לאבד אצבעות... כנראה שנפלת חזק

הסמל שלהם היה מוכר לי אז חיפשתי אותו..... ממליץ לראות את הסרטונים של הסוחר כדי להבין את הסוג....

עריכה אחרונה על ידי עצלן
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה שאתה לא יודע שום דבר, לא על איזו ריבית חתמת ובטח לא כמה כסף אתה חייב. פנה אליהם כדי לברר את הנושא.

במקרה הגרוע אני רואה שרכשת את הרכב ב-18.2.
כנראה שבעוד שבועיים ירד לך התשלום הראשון.
לכל המאוחר התשלום הראשון ירד ב10.4.
כשירד התשלום הראשון תכפיל אותו ב-24 (בהנחה וזה שפיצר - אם אתה לא יודע מה זה תעשה גוגל) ותידע בדיוק כמה כסף נשאר לך לשלם כולל הריבית.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פות״ש, כנראה נפלת על עסק שמנצל בורות.

להלחם לבד יהיה קשה, כי ככה זה עם בריונים.

או בקח את זה כשכר לימוד, או שתקח עו״ד שילחם בשבילך, כי לך את הידע והאופי להלחם לבד.

• רעיון טוב! 4
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עושה הרושם שאתה לא ממש מבין ברכבים ובכסף ואני לא כותב את זה ע"מ להתנגח אלא על מנת שתבין שאתה צריך ליווי מקצועי.

ראה זאת כשכר לימוד... אומנם יקר אבל זה מה יש.

עו"ד יגרור אותך לעוד הוצאות והתוצאה לא מובטחת.

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני לא מבין איך עו"ד יכול להשתלב כאן.

שכר הטרחה שלו יעלה בהרבה על מה שצפוי להיות הפיצוי כאן. פיצוי שיתקבל, במקרה הטוב, אם בכלל, בעוד זמן רב מאד.

אין לפות"ש הוכחות לתשלום המקדמה.

הוא חתם על ויתור טענות וקנה את הרכב as-is, למעשה. מדובר ברכב בן 15. 

כל העסקה, כולל ה"עקיצה", לכאורה, היא 18 אש"ח. 

אני הייתי מנסה לפנות לאחד מ"ציידי הנוכלים" בתקשורת.

אם אכן הסוחר הוא כפי שמתאר פות"ש, יש לו כנראה עוד קורבנות, ויתכן ותיק עבה יותר, עם חשיפה תקשורתית, יקבל תשומת לב משטרתית גדולה יותר, ולאחר מכן, עם פס"ד פלילי חלוט נגד אותו אדם, יהיה קל יותר להגיש תביעה אזרחית.

• אהבתי 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 דקות, natco כתב:

גם אני לא מבין איך עו"ד יכול להשתלב כאן.

כי לא בטוח שהוא מסוגל ״לסגור חשבון״ עם המימון, שימשיך ויעלה בקצב שהוא לא מסוגל.

יתכן ועו״ד יוכל להנחות אותו איך לעצור את מירוץ ההלוואה.

רק פות״ש, אם אתה פונה לעו״ד, אל תעשה את אותה טעות. תבדוק טוב עם מי אתה הולך, דאג לתעד כל הסכם, תברר אם דרישות שכר הטרחה שלו סבירות. תעשה שיעורי בית. גם שם יש נוכלים.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, עצלן כתב:

הסמל שלהם היה מוכר לי אז חיפשתי אותו..... ממליץ לראות את הסרטונים של הסוחר כדי להבין את הסוג....

הבן אגם הזה צריך לקבל פרס על שיווק.

איך הוא מצליח לפרסם רכבים שחוטים.

ומי לעזאזל לוקח מימון על 6000 שקלים?

אם הבנק סירב אותך על סכום כזה, כנראה שעדיף שלא תקנה רכב בכלל.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 36 דקות, Be roo כתב:

לא בטוח שהוא מסוגל ״לסגור חשבון״ עם המימון, שימשיך ויעלה בקצב שהוא לא מסוגל.

כאן אני מסכים איתך. לא יודע אם צריך עו"ד, או שצריך לגשת לאיזו עמותה שעובדת פרו-בונו (פעמונים למשל רלוונטית למקרה כזה?).

את ללא ספק צודקת שזה הדבר הכי מפחיד בכל הסיפור הזה.

ERN זה אפילו לא נותן המימון. זו חטיבת סליקה של מנורה מבטחים. (פעם הם היו עושים דליג'נס לצ'קים)

זה מאפיין בעיקר גופי מימון "אפורים", שאין להם מערכת סליקה מובטחת שהם יכולים לגבות דרכה. 

זה שאין לפות"ש לוח סילוקין חתום, ועוד מסמך שמתאר את תנאי ההלוואה (תקופה, רבית, שיטת החזר) רק מחזק את ההנחה שלא מדובר בהלוואה סטנדרטית מגוף לגיטימי

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני יומיים התפרסמה הודעה דומה בפייסבוק - בפורום המועצה לצרכנות:

ציטוט

היי אשמח לעזרה,
אחיינית שלי רכשה רכב מסוכנות בסך של 20 אלף ש"ח ובמעמד החתימה הוצע לה מימון של כ-8 אלף ש"ח בהלוואת אי.אר.אן (לא הבנתי מה זה) שתוחזר בתוך שנה. פרט למידע זה לא נמסר ליה כל מידע על הריביות הכרוכות בקבלת ההלוואה שהוצעה לה (יש שיחה מוקלטת עם המוכרן שמתקף את זה). עם הורדת התשלום הראשון התברר לה שההלוואה ניתנה בריבית של 150% כך שעל הלוואה של כ-8 אלף היא צפויה להחזיר עד לתום השנה סכום של 19 אלף ש"ח (שזה תכלס המחיר של הרכב). היא ביקשה מהסוכנות לבטל את ההלוואה ולשלם את יתרת התשלום, אך נמסר לה שזה לא תלוי בהם אלא בחברת הסליקה ובחברת הסליקה (אי. אר. אן) נמסר לה שההלוואה בוצעה מול הסוכנות ולא מולם. אחרי בירור שהיא ערכה מתברר שהיא חתמה על מסמך ממוחשב במעמד הרכישה מבלי שהדבר הוסבר לה - היא לא קיבלה העתק של המסמך ובשיח טלפוני עם המוכרן של הסוכנות הוא אמר לה שבכלל שהייתה צריכה לחתום על טפסים שנשלחו לה בהודעה מחברת הסליקה אבל היא לא קיבלה אותם אלא רק הודעה שמיידעת אותה על הקמת ההלוואה בחברת הסליקה ובבנק מסרו לה שהם קיבלו עדכון מחברת הסליקה ואישרו את העברת התשלומים. בסוף, התברר שהיא חתמה מול המוכרן של הסוכנות על טופס ממוחשב. אני ממש רוצה לעזור לה לבטל את ההלוואה ההזויה הזו ואשמח לדעת מה האפשרויות העומדות לרשותה במצב הזה. תודה מראש

• מבאס 4
  • מעניין 1

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מנסה להבין, אם אין חוזה, למה אי אפשר לבטל את ההוראת קבע?

ואם החברה טוענת שיש חוזה, שיתכבדו וישלחו העתק מלא וחתום.

אגב, עד כמה שאני מבין ריבית מקסימלית ע"פ חוק היא 15 אוז מעל ריבית בנק ישראל, כך שההלוואה בהודעה הקודמת אינה חוקית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...