Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 דקות, Derish כתב:

טוב לדעת, חשבתי שהפורם-פקטור הזה קטן מדי בשביל שאפשר יהיה לפרק אותו ולהתחיל להלחים מגעים.

במקרה הזה לא צריך להלחים שום דבר.. 

יום טוב גם לך

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 15.11.2024 בשעה 12:01, sperial כתב:

בלי ביטול שקע ה-״3.5 לא ניתן לקבל איטום IP67/IP68.

שטויות במיץ.

לגלקסי S7 שיצא ב 2016 (והיה אחד המוצלחים בסדרה) היה איטום IP68 וגם שקע אוזניות, וכך בכל המכשירים עד ה S10e.

יותר מזה, לגלקסי S5 הייתה סוללה נשלפת (!) ועדיין היה בתקן IP67.

בקיצור היינו יכולים בלי שום בעיה להיות היום עם מכשירים עם סוללה נשלפת, שקע אוזניות ואטימות.

אולי היו אפילו עם עדיפות באטימות כי גם לאחר החלפת סוללה הם היו נשארו אטומים..

בתאריך 15.11.2024 בשעה 12:01, sperial כתב:

בלי ביטול שקע ה-״3.5 לא ניתן לקבל איטום IP67/IP68.

שטויות במיץ.

לגלקסי S7 שיצא ב 2016 (והיה אחד המוצלחים בסדרה) היה איטום IP68 וגם שקע אוזניות, וכך בכל המכשירים עד ה S10e.

יותר מזה, לגלקסי S5 הייתה סוללה נשלפת (!) ועדיין היה בתקן IP67.

בקיצור היינו יכולים בלי שום בעיה להיות היום עם מכשירים עם סוללה נשלפת, שקע אוזניות ואטימות.

אולי היו אפילו עם עדיפות באטימות כי גם לאחר החלפת סוללה הם היו נשארו אטומים..

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

החוק שלי, מאז 2010 (אייפון 4) היה תמיד לשים מותגים (speck, Spigen, otterbox) ומהכיסויים היותר מסיבים.

ובאמת כל המכשירים נשארו שלמים.

מתישהו בפיקסל 6 פרו אמרתי לעצמי שכניראה אני בסדר, אז אפשר להחליק.

ואז הוא נפל מהספה לשטיח - ונשבר המסך. 

כיסוי שקר כלשהו מאמזון.

אז עכשיו אני מחליף כל כמה זמן, אבל בין otterbox defender/symmetry ל Spigen slim armor, את הסוס המנצח הזה כנראה לא אחליף.

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
פורסם
לפני 5 שעות, Igalz כתב:

לפני 3 חודשים החלפתי סוללה בsamsung buds live שלי. 

החלפה יחסית פשוטה ויש המון מדריכים ברשת ומלא סוללות תואמות בעליאקספרס.

לפני 3 שעות, Igalz כתב:

במקרה הזה לא צריך להלחים שום דבר.. 

חקרתי קצת את הנושא ולצערי זה רק חיזק את מה שכבר ידעתי: ה-Buds Live די חריגים בנוף, ברמה שאפילו הדגם הבא של סמסונג כבר היה הרבה פחות ידידותי למשפץ. סוג של יוצא דופן המוכיח את הכלל. רוב האוזניות בשוק רחוקות מכך.

נכון להיום ישנן כמה חברות המייצרות גאדג'טים עם גישה טובה לתיקון והחלפת רכיבים. דוגמה לכך היא Fairphone שאפילו מוכרת סוללות וחלפים באתר שלה, אך אלו מוצרי נישה ולכן מחיר האוזניות שלהם למשל הוא עדיין 150 יורו.

פורסם
לפני 12 שעות, Michazzz כתב:

אזניות ב 55$ ברמת שמע ובידוד רעשים איכותית ובמחיר ממש זול. לי יש את הדגם 3 ואומרים שה 4 הם עוד יותר טובות. האוזניות שיש להן הכל! הדור החדש והמשופר של האוזניות המומלצות ברשת! EarFun Air Pro 4 החדשות עם סינון רעשים, Auracast ועוד רק ב$54.81! | ZUZU DEALS - זוזו דילס

ולגבי כיסוי לאייפון קנה כמה מעליאקספרס עם ביקורות טובות ותחליף כל חודש חודשיים. אצלי זה מגן מצוין, אבל לא עובד בשטח.

+1 ל EarFun4

קניתי לאחי לפני כמה חודשים

63$ מאתר היצרן כולל משלוח עד הבית

איכות של אוזניות בכמה רמות מחיר מעל

• רעיון טוב! 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

משהו NO NAME מעלי אקספרס. עונה על כל הצרכים שלי. 

אין לי נטייה להפיל את המכשיר מגובה, ואני לא בעבודה פיזית קשה. 

מחזיק יפה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני תמיד עם מגנים של otterbox מהסוג המסיבי. אוהב את התחושה שלא צריך לפחד לתפוס את הטלפון חזק.

במכשיר הבא אני מתכוון לשים כיסוי של quadlock. הם לא יקרים (יחסית), אהבתי שאפשר לחבר ולנתק ביד אחת, אין את הרעש המעצבן של דפנות שנסגרות בכח קפיץ על צידי הטלפון, ואפשר להשתמש בזרוע גם עבור מכשיר אחר. לי זה מתאים כי פעם בשבוע אני ממתין ברכב כשעה אז אחבר את האייפד לזרוע.

פורסם
בתאריך 15.11.2024 בשעה 14:34, topop כתב:

משתמש במגן גומי קשיח פשוט מעלי. לא יכול להגיד שהפלאפון נופל לי על בסיס יומי, אבל נופל פה ושם והמגן שומר עליו היטב.

עכשיו רכשתי גם A55 והזמנתי לו מגן חדש, אבל לא הפלאפון ולא המגן הגיעו אליי עדיין. 

אז אחרי שהמכשיר והמגן הגיעו, מסתבר שכל החלק האחורי של המגן הוא בכלל מגנט בשביל המתקן לרכב, הופתעתי. 

טרם נסיתי אותו במתקן ברכב. 

זה המגן

• תוכן חדש...