Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

אולי זה עניין של רמת ההשקעה הכספית.

זה, והעובדה שלכל אדם יש צורת אוזניים שונה במקצת.

וכן, ההשקעה הכספית היא שיקול משמעותי. על משהו שאני משתמש בו פעמיים-שלוש בחודש וממילא ילך לפח תוך כמה שנים (כשהסוללה תפסיק לסחוב) אין לי שום עניין לשלם מאות יורו. האוזניות החוטיות האחרונות שקניתי עלו עשרה יורו, וגם אם אחליט להתפרע ולהשקיע זה לא יעלה יותר מחמישים. ממה שאני רואה בשוק המקומי, כל סט סביר של אוזניות BT רק מתחיל איפה שהחוטיות נגמרות.

לפני 4 שעות, sperial כתב:

כנראה שאתה מסתובב עם ענתיקה, כי התכונות האלה לא חדשות.

בלי ביטול שקע ה-״3.5 לא ניתן לקבל איטום IP67/IP68.

המגש הדו שימושי הוא תכונה סטנדרטית כבר הרבה שנים, ועם eSIM חשיבות הסים המשני יורדת.

הכל ידוע ולכל בעיה שנוצרת כתוצאה מה'שיפורים' האלה יש workaround, אבל זה לא הופך אותם להכרחיים או מועילים. ע"פ רוב מדובר בלא יותר מהורדת עלויות יצור עם קצת שטיפת מוח ללקוחות כדי שיחשבו שזה קרה בעקבות הפידבקים והדרישות המשתנות שלהם.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בעניין האוזניות, גם אני חשבתי כמוך במשך הרבה זמן. קניתי סטוקים של אזניות חוטיות של סמסונג במבצע באיביי שאם יתקלקלו יהיה לי תחליף זמין.

עד שקיבלתי במתנה אזניות של beat שעולות באזור ה400 ש''ח בישראל, יש לי אותן כבר 3 שנים ואני משתמש בהם באופן יומיומי, אין שום שינוי בביצועים של הסוללות. פשוט מוצר מוצלח. לא נופל מהאוזן בשום מצב, וזה מגיע עם כל מיני גדלים של גומי להתאמה מיטבית. לא רואה איך אני חוזר לאוזניות חוטיות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, hans כתב:

מאז ומתמיד בערך עם מגן ספר מעלי (s23 כרגע) - בגלל החריצים לאשראי / רישיון נהיגה. מחליף פעם בשנה כשמתבלה, 13₪.

אני עם הApple wallet , מעדיף להיות יכול לנתק את הארנק מהפלאפון , לשמור על טעינה מהירה באמת + כל פעם שאני מנתק -> הוא אומר לי איפה ומתריע עם Find my.

לפני שעתיים, Derish כתב:

יש לי גם כאלה, אבל היות והשימוש בהן אינו תכוף ולא תמיד מתוכנן מראש, ברגע האמת אני נוטה לגלות שהסוללה לא טעונה מספיק. כמו כן, בטיסות האוזניות האלה נוטות להחליק מעט החוצה מהאוזניים, מה שפוגע ביכולתן לבודד את רעשי הסביבה. אוזניות חוטיות הן הרבה יותר קלות ולכן נשארות במקום, וכמובן אין להן בעיית טעינה.

נראה לי שבגלל שהשימוש שלך מאוד לא תכוף אתה נתקל בכל הבעיות האלו.

באוזניות מהדורות הנוכחיים יש טעינה אלחוטית - מניחים אותן על המשטח טעינה בסוף היום -> אין מצב שאני בלי סוללה + בנוסף האוזניות מספיקות ל4-5 שעות רצוף , נטענות בקייס למצב מלא תוך 15 דקות (כלומר לדוגמא ארוחה על מטוס או כשעושים בורדינג או whatever) והקייס יכול למלא אותן 4-5 פעמים - כלומר מאוזניות טעונות + קייס אתה מוציא דיי בקלות מעל 24 שעות של נגינה....

אני משתמש באיירפודס כל הזמן - ובהן ובאוזניות TWS אחרות שבאות עם פלאגים לאוזניים - אין סיכוי שהן סתם מחליקות החוצה כבר (היה קורה עם דורות ישנים) - אני גם עושה איתם חתירה (מכונת חתירה - לא במים :) ) עובד על האופנוע וכל מני פעילויות אחרות.

לדעתי אם ניסית סט יותר ישן / זול - כדאי לשקול שוב (כמובן תלוי כמה אתה משתמש - אצלי אני משתמש כמה שעות כל יום -> חלק גם במהלך העבודה כי הן עוברות בלי לעשות כלום בין המחשב לפלאפון חלק)

זה מקרה קלאסי של הזולות לא באמת מקבילות ליקרות (במיוחד כשיש לך ביטול רעשים ברמה אחרת לגמרי ומצב transparency שאתה לא צריך להוריד אותן + זמן סוללה ארוך על באמת)

עריכה אחרונה על ידי Liviur

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Derish כתב:

זה, והעובדה שלכל אדם יש צורת אוזניים שונה במקצת.

אספר לך איך התגברתי על זה:

יש איפה שהוא בקארספורום שרשור אוזניות מומלצות זולות - שרובו המוחלט לא רלוונטי כי היצרנים האלה מתחלפים כמו גרביים, אבל ננסה להתמקד - הזמנתי 2 דגמים שונים בעלות 100₪ כ"א, שניהם עם ערימות גומיות/רפידות להתאמה. 45 יורו סה"כ?

דגם אחד לא התאים והועבר לאחר ניקוי קל במתנה לאיזה ילד. דגם שני אני סוחב עד היום, 3 שנים מאוחר יותר, התמורה הכי טובה לכסף by far בהשוואה לכל האוזניות המפונפנות הגדולות שהיו לי בעבר ונשברו/התפרקו בזו אחר זו. האטימה כל כך מוצלחת שאני משתמש בהן בכלל בתור אטמי אוזניים בתחב"צ ברוב המקרים... בלי מוסיקה.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אשתי עם otterbox על אייפון מאוד מרוצה. מחליפה אחד באחר. 

אני הייתי עם כיסוי בכל טווח מחיר אפשרי  ובסוף פשוט הורדתי אותם ולא קניתי חדש. זה כל כך משחרר להיות בלי. 

הa55 שהיא קנתה לי לפני שנה וחצי נראה לי(הגיוני?) נפל לי עשרות פעמים בלי מגן בלי כלום ולא קרה לו כלום. מאז משתמש במגן מסך אבל לא מגן טלפון. 

מניח שזה עניין של סטטיסטיקה. אני מוכן לשלם את מחיר הסיכון לעומת הנוחות היום יומית שלי. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

כנראה a54. ה-a55 הושק בתחילת 2024.

אני לא מוותר על הכיסוי אחרי שהמכשיר הקודם שלי מת בנפילה על הפנים (עם מגן דקיק).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 13 שעות, hans כתב:

האטימה כל כך מוצלחת שאני משתמש בהן בכלל בתור אטמי אוזניים בתחב"צ ברוב המקרים... בלי מוסיקה

Speaking of אטמי אוזניים -> אז יש לי כאלו שעשיתי במיוחד עם פילטרים מתחלפים להכל ממטווח (עדיין אני משתמש באטימה כפולה) לאופנוע לפשוט הורדת הווליום - מותאמים אישית.

באחרונים אני משתמש בעיקר כשאני מגיע להופעות. נוחים להפליא (מותאמים אישית ע״י אודיולוג) ובסיליקון שקוף - אז לא רואים אותם כמעט.

יצא והלכתי להופעה ופשוט שכחתי אותם (נפגשתי עם חברים + נהיגה לניו יורק … סיוט)

אבל מה היה לי בכיס ? איירפודס פרו. אז בגירסאות האחרונות הם הוסיפו לזה פיצ׳ר של reduce loud noises + transparency -> כלומר -> אני רוצה לשמוע אותו הדבר מבחינת איכות - כשאין מוסיקה אני יכול לנהל שיחה -> אבל כשה4 להקות פאנק בחדר הרביצו 110 דציבל -> זה פשוט בצורה מושלמת הנחית 25 דציבל לווליום נסבל לחלוטין בלי לפגוע באיכות הסאונד בכלל!

זה היה ממש game changer!

בכלל עד שלא נתקלים בtransparency mode מושלם - קשה להבין כמה זה חשוב.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

כבר קרוב ל-3 שנים עם ה-Neo Hybrid של ספיג'ן עבור ה-S22 Ultra. מאז ומתמיד הייתי עם החברה הזו, אבל זה האנדרואיד הראשון ששורד איתי כזה זמן מבלי שיוחלף. נפל אינספור פעמים, אין אפילו מגן מסך, ברגע שמסירים את הקייס המכשיר נראה כאילו יצא מהאריזה. שום שריטה. מגנים מדהימים שמספקים הגנה מצוינת ובניגוד לפתרונות של Otterbox (שמסיבה שלא ברורה לי המון אוהבים) לא מקרנפים למכשיר את הצורה.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
לפני 17 שעות, Derish כתב:

וכן, ההשקעה הכספית היא שיקול משמעותי. על משהו שאני משתמש בו פעמיים-שלוש בחודש וממילא ילך לפח תוך כמה שנים (כשהסוללה תפסיק לסחוב) אין לי שום עניין לשלם מאות יורו. האוזניות החוטיות האחרונות שקניתי עלו עשרה יורו, וגם אם אחליט להתפרע ולהשקיע זה לא יעלה יותר מחמישים. ממה שאני רואה בשוק המקומי, כל סט סביר של אוזניות BT רק מתחיל איפה שהחוטיות נגמרות.

כניראה עבר זמן מאז שהתעניינת בשוק הזה. 

יש לי אוזניות אלחוטיות גיבוי של ANKER שנקנו ב-25 דולר בזמנו. ששנתיים ראשונות עבדו כמעט על בסיס יומי, ועכשיו עובדות פעם פעמיים בחודש. בדיוק חגגו 4 שנים אצלי, ולא מראות שום סימן שהולכות להתפגר מחר. 

והם אפילו גם נשמעות לא רע. כן, הם לא ברמה של אוזניות ב-100 דולר ומעלה, אבל לא ניראה שאתה מכוון לאיכות הזאת ממילא

• רעיון טוב! 1
פורסם

לגבי otterbox שהוזכר פה כמה פעמים.

קניתי לפני כשנה וחצי כמה מגינים שלהם, לאייפונים שלי ושל הילדים. היום כל המגנים נראים לא טוב. שלי במצב הכי טוב, עם פינה אחת שבורה וגומיות שהתרחבו באיזור הכפתורים. שאר המגנים ממש מפורקים. הגומיות בולטות לצדדים והפינות שבורות.

מה שכן, הטלפון נפל לי כמה פעמים ושרד יפה עד כה.

הזמנתי עכשיו מגיני נילקין מעלי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

תודה לכל העונים. מעדכן שהזמנתי שניים מהקייסים שהומלצו פה בעליאקספרס (10 יורו כל אחד) ועל הדרך גם מתאם OTG (3 יורו), אוזניות USB-C פשוטות של פנסוניק (13 יורו), ומטען מהיר (שכמובן לא מגיע עם הטלפון החדש - תודה, סטיב 🤦‍♂️). באיזשהו שלב, כאשר ימותו אוזניות ה-BT שלי, אעשה סקר שוק עדכני וכנראה שארכוש גם כאלה אם המחירים ירדו לרמה סבירה. אני עדיין מרגיש לא בנוח עם זה שאי אפשר להחליף בהם סוללה, אבל זה העולם העצוב בו אנו חיים.

פורסם

כפי שצוין,גם אני לקוח מרוצה של ספיגן

יש כרגע ב 24+,היה לפניו גם ב20+,וגם לפניו ב9+ - אחלה בחלה של מגן,גם אני ממפילי מכשירים סדרתיים (אומנם פעמיים\3 בשבוע,אבל עדיין)

מומלץ

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אזניות ב 55$ ברמת שמע ובידוד רעשים איכותית ובמחיר ממש זול. לי יש את הדגם 3 ואומרים שה 4 הם עוד יותר טובות. האוזניות שיש להן הכל! הדור החדש והמשופר של האוזניות המומלצות ברשת! EarFun Air Pro 4 החדשות עם סינון רעשים, Auracast ועוד רק ב$54.81! | ZUZU DEALS - זוזו דילס

ולגבי כיסוי לאייפון קנה כמה מעליאקספרס עם ביקורות טובות ותחליף כל חודש חודשיים. אצלי זה מגן מצוין, אבל לא עובד בשטח.

• אהבתי 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני כשעה, Derish כתב:

אני עדיין מרגיש לא בנוח עם זה שאי אפשר להחליף בהם סוללה

לפני 3 חודשים החלפתי סוללה בsamsung buds live שלי. 

החלפה יחסית פשוטה ויש המון מדריכים ברשת ומלא סוללות תואמות בעליאקספרס. 

מה שמצחיק בסיפור הזה, שמכל האוזניות tws הסיניות שיש לי, הראשונות שהלכה להן סוללה הן דווקא האוזניות של סמסונג.. וסך הכל אחרי שנתיים של שימוש לא מסיבי בכלל.

• רעיון טוב! 1

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...