Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגן "מכוער" עם הגנות TPU עבות לפינות. במילא המכשיר נמצא 90% מהזמן הפעיל בכיס. ובשאר הזמן נופל פעם ביום יומיים.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

משהו גנרי מסילוקון שכתוב עליו AIORIA מאיביי.

נח מאד, יש לו טקסטורה של עץ בגב המכשיר וזה שומר על הפיקסל 7 מצויין. הבעיה איתו שהמסך שלו מעוגל בפינות ומשתמשים בזה כדי לתפעל את המכשיר אז אי אפשר להגן על הפינות אלא אם רוכשים מגן כזה כמו ספר שנסגר מקדימה ועדיין אין לי נכדים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קח בחשבון שמסיבה לא ברורה סמסונג ייצרו את a55 עבה מאוד. אותי זה מטריף וזה עוד בלי מגן מאסיבי כמו שאתה מחפש.

ממליץ שתחזיק אותו ביד קודם.

פורסם

יש לי מגן מה שנקרא HOMEMADE. הודפס במדפסת תלת מימד מ TPU 95A עם שתי צבעים.
תוספת מקום לכרטיס בחלק הפנימי + החלק הלבן יוצר ע"י Leonardo AI: AI Image Generator (ללא הטקסט).
IMG_20241115_102914.thumb.jpg.956e0bdfa5f53a9a12548f4f8ac55eed.jpgIMG_20241115_102957.thumb.jpg.0f637acd1f71a90209eccb7e074a5c1c.jpg

• אהבתי 2

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם
לפני שעה, yd b-4 כתב:

קח בחשבון שמסיבה לא ברורה סמסונג ייצרו את a55 עבה מאוד. אותי זה מטריף וזה עוד בלי מגן מאסיבי כמו שאתה מחפש.

ממליץ שתחזיק אותו ביד קודם.

תודה, עוד לא קיבלתי אותו ואני כבר מוטרד מזה שאין לו שקע לאוזניות ומקום לסים נוסף (אלא אם כן מוציאים את כרטיס הזכרון). לא רק שהמכשיר נראה כמו אייפון, אלא הוא גם מאמץ את כל החסרונות והרעיונות הדפוקים שלו. 🤦‍♂️

פורסם

כנראה שאתה מסתובב עם ענתיקה, כי התכונות האלה לא חדשות.

בלי ביטול שקע ה-״3.5 לא ניתן לקבל איטום IP67/IP68.

המגש הדו שימושי הוא תכונה סטנדרטית כבר הרבה שנים, ועם eSIM חשיבות הסים המשני יורדת.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 42 דקות, Derish כתב:

מוטרד מזה שאין לו שקע לאוזניות

ברגע שתתרגל לאזניות אלחוטיות אתה לא תבין למה עד היום לא עברת לזה. נוחות ברמה אחרת לגמרי 

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

משתמש בotterbox defender על pixel 6 pro.

הטלפון נופל לפחות פעם בשבוע ועדיין נראה כמו חדש.

הערה - לא ממליץ להשתמש במשטח לחגורה שמגיע עם הdefender. בטלפון קודם זה נשבר, והפיל את הטלפון על המסך.

משתמש בנרתיק perlogistics שמספיק גדול לאכול את הטלפון כולל הOtterbox, ובעל סגירה מגנטית שלא עושה רעש כמו סקוצ'.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

מאז ומתמיד בערך עם מגן ספר מעלי (s23 כרגע) - בגלל החריצים לאשראי / רישיון נהיגה. מחליף פעם בשנה כשמתבלה, 13₪.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

משתמש במגן גומי קשיח פשוט מעלי. לא יכול להגיד שהפלאפון נופל לי על בסיס יומי, אבל נופל פה ושם והמגן שומר עליו היטב.

עכשיו רכשתי גם A55 והזמנתי לו מגן חדש, אבל לא הפלאפון ולא המגן הגיעו אליי עדיין. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

ברגע שתתרגל לאזניות אלחוטיות אתה לא תבין למה עד היום לא עברת לזה. נוחות ברמה אחרת לגמרי.

יש לי גם כאלה, אבל היות והשימוש בהן אינו תכוף ולא תמיד מתוכנן מראש, ברגע האמת אני נוטה לגלות שהסוללה לא טעונה מספיק. כמו כן, בטיסות האוזניות האלה נוטות להחליק מעט החוצה מהאוזניים, מה שפוגע ביכולתן לבודד את רעשי הסביבה. אוזניות חוטיות הן הרבה יותר קלות ולכן נשארות במקום, וכמובן אין להן בעיית טעינה.

אני מסכים עם הסייפא שלך כשמדובר באוזניות קשת משרדיות, אבל לא הקטנות האלה של המוזיקה ברכבת או במטוס.

לפני שעתיים, amosbmw כתב:

perlogistics

אני מניח שהכוונה ל-Perilogics.

פורסם
לפני 8 דקות, Derish כתב:

אני מסכים עם הסייפא שלך כשמדובר באוזניות קשת משרדיות, אבל לא הקטנות האלה של המוזיקה ברכבת או במטוס.

עם אוזניות ברכבת על בסיס יומי. אין לי מושג על מה אתה מדבר.

אולי זה עניין של רמת ההשקעה הכספית. עם אייפון ואיירפודס פרו 2, אני מקבל נוחות, סינון רעשים ללא תחרות ואוזניות שיושבות מעולה בכל פעילות, כולל ריצה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

זכוכית מגן למסך + מגן של SPIGEN כבר שנים

במקרה שלי - סדרת Ultra Hybrid בעיקר, עם קפיצות ל-Liquid Air מדי פעם..
(מחליף iPhone כל שנתיים בממוצע - מדלג דור כל פעם - תמיד סדרות ה-Pro הרגילות, לא Max)

עריכה אחרונה על ידי Super_T

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
לפני כשעה, Derish כתב:

אני מניח שהכוונה ל-Perilogics

נכון.

1731679490293278457179658473978.jpg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...