Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים !

מה אתם אומרים עליו טיוטהקרינה?! מה חסרונתיו ?! מה יתרונתיו ?! עם יש לו בעיות נפוצות ?! ממה להיזהר ברכב

פורסם

אני חושב שזה אחד הרכבים הכי טובים שיש בכלל,אם לקנות משפחתית כגון קורולה,אלמרה,אימפרזה אז עדיף כבר ללכת על טיפה יותר,פשוט עולם אחר,אני לא שמעתי על אילו שהן טענות, רכב מעולה,אמין ביותר,נוח,מהיר,מרווח,רכב מעולה.

פורסם

טויוטה זה טויוטה (משוחד! משוחד!!! :evil: )

אודי עציון במוסף ממון של ידיעות אחרונות כתב עליה באחד מימי שישי לפני כמה שבועות...

אני לא זוכר מה היה כתוב בדיוק, אלא רק שבאמת יש כאלה שעברו את החצי מיליון ק"מ ללא בעיות מיוחדות, ושקרינה משנת 97 ומעלה יותר ממולצת. (כנראה היא עברה איזשהו שינוי גדול ב 97, אפשר לבדוק בגוגל).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ורנו זה רנו. ולנו במגאן לא היה 10% מהבעיות שמספרים אליהם לגבי קורולה סדאן ממודל 03 שמדובר עליה בשירשור הזה.

בקיצור, כל רכב בפני עצמו, ודי עם טויוטה זה טויוטה ושאר סיסמאות חסרות תוכן.

גיא

פורסם

בסה"כ רכב מומלץ, אחת מהאופציות הטובות יותר כרכב משומש. מחיר סביר ויציב, מנוע שסוחב את הרכב, אמינה ושורדת באופן מרצה את שנותיה על הכביש. החסרונות הן בפן של הנוחות והבטיחות (אך בהתחשב בשנות שיווקה ניתן להתייחס לכך בסלחנות).

פורסם
צבע לבן,בלי טאסות....אף אחד לא מתקרב אליך בכביש.

רכב מעולה!

כן, ועדיף עם סיומת מס' רישוי 15 או 00. :wink:
פורסם

אודי עציון במוסף ממון של ידיעות אחרונות כתב עליה באחד מימי שישי לפני כמה שבועות...

אני לא זוכר מה היה כתוב בדיוק, אלא רק שבאמת יש כאלה שעברו את החצי מיליון ק"מ ללא בעיות מיוחדות, ושקרינה משנת 97 ומעלה יותר ממולצת. (כנראה היא עברה איזשהו שינוי גדול ב 97, אפשר לבדוק בגוגל).

איתמר.

97 זאת השנה האחרונה שיבאו אותן, ועד כמה שאני יודע החלישו להן מעט את המנוע...

בכל מקרה רכב מומלץ ביותר, אמין בצורה מדהימה, מרווח מאוד, מאובזר יחסית לשנה, חסכוני (בערך 1-10 בנסיעה בתוך חיפה) וכמובן לא תאמין כמה מהר אנשים עוברים למסלול הימני כשאתה נצמד אליהם מאחורה עם קרינה שחורה עם סיומת 15!!!:twisted:

מגאן 265

פורסם

מה התצרוכת הדלק שלה ?! בעיר ?! כביש מהיר ?! משולב ?!

פשוטט אני לא רוצה להוציא הרבה כסף על דלק כסף אצלי קצת בעייתי

תודהה לעונים ..

פורסם
מה התצרוכת הדלק שלה ?! בעיר ?! כביש מהיר ?! משולב ?!

פשוטט אני לא רוצה להוציא הרבה כסף על דלק כסף אצלי קצת בעייתי

תודהה לעונים ..

שלי עשתה בנסיעה משולבת בעיר ומחוץ לה (הרוב המכריע בתוך העיר) בערך 1-10 או 1-9.

מגאן 265

• תוכן חדש...