Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות לגבי פולסוואגן T-ROC

פוסטים מומלצים

פורסם

שוקל לקנות TROC מהיבואן ואשמח  לחוות דעת ממי שיש לו נסיון עם הרכב הזה

מה רמת האמינות?   ב3-4 שנים ראשונות כמה פעמים בשנה בערך יש תקלות שדורשות טיפול? 

איך הוא בנסיעה עירונית ובעליות בעיר?  אני יודע שבאופן כללי הוא חסכוני ודי חזק,  אבל אני גר בחיפה ומעניין אותי ההתנהגות בנסיעה עירונית כולל לא מעט עליות וירידות.

אם למישהו יש ניסיון דומה - מה צריכת הדלק?  מה לגבי הנוחות והתחושה בנהיגה?

פורסם

מבוסס על הגולף עם מכלולים שמשרתים את כל רכבי הקונצרן כבר די הרבה שנים. אמינות טובה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מה דעתך לגשת לסוכנות בחיפה ולבקש נסיעת מבחן? כנראה שתקבל תשובה לרוב שאלותיך.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 24 דקות, zvit כתב:

מה דעתך לגשת לסוכנות בחיפה ולבקש נסיעת מבחן? כנראה שתקבל תשובה לרוב שאלותיך.

כמובן,  אבלסוכנות המכירות זה לא בדיוק מקור אוביקטיבי למידע לגבי מידע על אמינות ותקלות בדגם שהם מוכרים.  גם לא נראה לי שזה יעזור לגבי נתוני צריכת דלק אמיתיים .

להתנהגות בנסיעה זהיעזור אבל רק  באופן חלקי ,  כנראה שנסיעת מבחן לא תהיה בפקקים בפרויד.

פורסם

לפני שנה וחצי בערך שכרתי כזו באוסטריה.
טוב... לא בדיוק כזו, שלי היתה 1.0 ידני
לחיוב, איכות בניה! אפילו ברמת האבזור הנמוכה, הרכב בנוי כמו שצריך
בשנים האחרונות יש הרבה פחות תלונות על VAG, המנועים יותר אמינים, ה DSG שורד יפה וגם ההחלפה של מצמדים לא בשמים
הסיבה שלא רואים הרבה TROC על הכביש זה המחיר.
אם המחיר לא מציק לך, אני משוכנע שה 1.5 עם DSG יעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר.
זה מה שאני כתבתי בזמנו

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הנה מבחן שיכול לתת לך קנה מידה:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רכב מצוין אבל טיפה מיושן כבר. לגבי האמינות, מדובר במכלולים המוכרים כבר שנים בוואגיות לסוגיהן, מאודי ומטה, אמינות טובה בסך הכל, אבל תיקונים אם חלילה יידרשו מחוץ למסגרת האחריות לא זולים במיוחד.

פורסם

תודה למי שענה. קצת רקע והסבר למה שאני שואל

בשנים האחרונות היו לי טויוטה היברידית (אוריס הי"ד) , וכרגע  קונה 1.6 בנזין. חשבתי אולי להשתדרג קצת הפעם,  אבל רק בתנאי שזה באמת שידרוג.

בשתיהן לא היו שום תקלות מעבר לטיפולים השיגרתיים,  ואם בטי-רוק יהיו תקלות אז זה לא שווה את זה. אני מתכוון להחזיק כ3-4 שנים (כאלף 50 ק"מ)  ,  העיניין הוא פחות כספי (כנראה האחריות תכסה) אלא יותר ההשבתה של הרכב והצורך להתעסק בתיקונים לא מתוכננים.

לגבי הנהיגה - אמנם הקונה טוב, אבל בנסיעות העירוניות בחיפה הוא הרגיש פחות מגיב לעומת האוריס ההיברידי.

האם הטירוק יהיה דומה לקונה,  או שהוא יותר גמיש ומגיב יותר טוב מהקונה במהירויות נמוכות ובעליות? 

פורסם

אני חושב שכבר קיבלת תשובה בקשר לאמינות המכלולים המכניים. בקשר לאיך הרכב השוואה מול הקונה, כבר הוצע לך להזמין נסיעת מבחן שתבהיר לך אם היא עונה על הציפיות שלך או לא. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

עונה שוב ובזהירות, איכות הנסיעה והנהיגה כמו גם התחושה הכללית יהיו להערכתי עדיפים ובאופן משמעותי על מה שמציעה האוריס או הקונה. צריכת הדלק תהיה כמובן גבוהה יותר ולא במעט, אחרי הכל להיברידי יתרון מובהק בתחום ואשר לצפי תקלות, רק אבינו שבשמיים האחראי על הענין הזה יוכל לתת תשובה. מנסיון לא מועט עם כמה כלי רכב בקונפיגורציה מכנית זהה, למעט מקרה שיש לקב"ה משהו אישי נגדך, לא צופה היכרות עם מוסכים מעבר לטיפולים שנתיים. ממליץ כמו קודמי על נסיעת מבחן, לכל אחד גם טעם וגם תחת אחר.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

לפי מה שרשום, כרגע יש ברשות פותח השרשור קונה בנזין 1.6 ולא היברידית

שזה רכב מאוד חזק ולא חסכוני כמו היברידי.

רכבי 1.5 של קבוצת.VAG יותר חסכוניים ועם איכות החומרים עדיפה על יונדאי ( כמובן, לא חסכוניים ברמה של רכב היברידי).

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היה לי את המנוע הזה 3 שנים בטיגואן שזה האח הגדול של טי רוק לא היו שום תקלות  , לא היה חסר מים ולא שמן , המנוע  חזק והרכב מהנה לנהיגה

הטי רוק יותר קל וקטן מהטיגואן  אז בכלל יהיה לך כיף לנהוג בו

הצריכת דלק תצפה ל1 ל11 ממוצע אבל בוח חיפה לא הייתי בןנה על יותר מ1 ל8 

אתה גם ככה לא נוסע הרבה אז לא הייתי בכלל מסתכל על צריכת דלק במקומך

• אהבתי 1
פורסם

עיקר הבעיה יכולה להיות בגיר אחרי 4 שנים, מכטרוניק או מצמדים תלוי בתוואי שאתה נוהג, הרבה פקקים/ יקצרו את חייהם.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי ניסיון מצטבר של 5 שנים ו-160k קמ עם יחידת ההנעה הזו ברכבי לסינג מהעבודה.

4 שנים ו-132k קמ עם אוקטביה 2020 1.5 דור 3

ו-10 חודשים ו-30k קמ עם אטקה 2024 1.5.

בשניהם לא נתקלתי באף בעיה.

אני גם בי-ם ולא מרגיש מחסור בכוח.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...