Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על מקום לשטיפת הרכב בפתח תקווה, DETAILLANDS

farkash7

פוסטים מומלצים

ליד חנות הנשק בפתח תקווה, בקומה מינוס 1, חניון, מרתף תקראו לזה איך שאתם רוצים נמצא "מכון השטיפה" DETAILLANDS.
המרכאות הם לא כדי לזלזל חלילה, פשוט המקום לא משדר שום יומרות או פוזה, יש מצב שהייתם ממשיכים לחנות הנשק ולא הייתם שמים לב אפילו שיש שם מקום ששוטף רכבים.
אני לא יודע מי מנהל את המקום, מי שפגשתי הוא בחור צעיר שעובד לבד, נראה עולה חדש. עברית הוא עדיין לא מדבר שוטף, אבל את מה שביקשתי הוא הבין.
השארתי שם מאזדה 6 סטיישן מטונפת שהרבה זמן לא עברה שטיפה טובה חיצונית ושלא נדבר על פנימית, אני חושב ששנתיים לא ניקיתי אותה מבפנים.
המושבים היו מלוכלכים, השטיחים היו מלוכלכים, החלונות, השמשות, הפנסים. הכל היה מטונף.

סגרתי עם הבחור שינקה את השמשות, הוא אמר שהוא יעביר פלסטלינה אני לא מבין בזה כלום אמרתי "סבבה".
סגרתי איתו שיעשה פוליש לפנסים.
כמובן נקיון פנים וחוץ.

המקום פשוט בלי יומרות, אבל לא תמצאו שם מטאטא כביש שמנקים איתו רכבים ולא סמרטוטים מטונפים ששוטפים על הריצפה עם גרניק. כל המטליות שראיתי היו מיקרופייבר מהסוג הטוב, עם סיבים כפולים (לולאות). כולן היו נקיות, ואקדחי הקצף שראיתי נתנו תקווה, ואכן לא התאכזתי.
קיבלתי רכב נקי, מאוד נקי. בפנים הוא היה נראה כמו רכב חדש. כל השמשות והמראות היו סופר נקיות, אני לא זוכר מתי הן היו כאלה נקיות.
גם הרכב מבחוץ היה מאוד נקי.
הבחור שם רק הצביע לי על הג'נטים ואמר שעשה מה שהוא יכול אבל יש שם לכלוכים שידרשו הרבה עבודה ולא ירדו. הוא עבד על הרכב שעתיים כמעט, האמת שזו לא אשמתו שהוא קיבל רכב כזה מלוכלך, כמובן שאמרתי לו שמה שהוא עשה יוצא מהכלל, והוא באמת ניקה את הרכב ממש טוב.
שילמתי, סכום הוגן מאוד, סכום כסף שהייתם משלמים במקומות האלה ששוטפים את הרכב עם סמרטוט מלוכלך.

יצאתי מאוד מרוצה.
אני ממליץ.

image.thumb.jpeg.080821a2f4fec77ea99431424c3b528d.jpeg

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 4

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחיר השטיפה משתנה בהתאםצ לסוג הרכב, לא זוכר מה המחירון.
על הסטיישן שילמתי 90 על השטיפה, 50 על פלסטלינה בכל החלונות/שמשות (וברכב הזה יש לא מעט והכל היה ממש מטונף עם לכלוכים שלא ירדו בשפשוף עם סמרטוט).
לא זוכר כמה עלה לי הפוליש לפנסים.

יש תמונה של הרכב מבחוץ, לא צילמתי מבפנים אבל הוא ממש ממש נקי. אפשר להתרשם כמה החלונות/שמשות נקיים.
image.thumb.jpeg.daa22f839f0e7293586cb86ded96e25c.jpeg

• אהבתי 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא חושב שזה המקום שלי או שלך להחליט אם זה סכום הוגן.
אני גם לא אוהב לקרוא לאנשים "מסכנים". מרגיש לי כמו זלזול.
לא נכנסתי לבחור לתחשיבים, לא ניהלתי משא ומתן על מחירים האמת שגם לא שאלתי אותו כמה תעלה השטיפה, אחרי זה ראיתי בצד שיש מחירון.
אם הוא מנקה משפחתית ב-80 שקל וזה עובד לו נהדר, אם לא הוא יעדכן את המודל. אני חושב שעל הנקיון של המאזדה ללא התוספות הוא לקח 90 אם אני מפרק את התשלום. כמה זמן זה היה לוקח לו בלי התוספות? אין לי מושג.
על "שטיפה ידנית" שעל איכותה אפשר להתווכח בכל מני מקומות לוקחים סכום דומה.

באופן אישי הוספתי גם טיפ, כי הרכב היה מלוכלך והוא עשה עבודה ממש טובה. נפרדתי מ-210 שקלים בסוף הכמעט שעתיים האלה כשמכניסים את התוספות.
במקום להכנס לשיח הזה בוא נפרגן לבחור ולמקום.
אולי אם זרם הלקוחות יגבר והמקום התפרסם יהיה לו גם קל יותר לעדכן את המודל, היצע וביקוש, ועדין נשלם בשמחה כי הוא בחור טוב שעובד יפה.
בינתיים אפשר לקבל שטיפה טובה מאוד בעיני במחיר של מכון שטיפה עם סמרטוטים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קפצתי השבוע אל המקום בעקבות ההמלצה. על הדרך ביקרתי בחנות הנשק שהייתי צריך ממנה משהו, אז זה הסתדר לי מעולה. הייתי בחנות הנשק קצת מעל שעה, וכשסיימתי בחנות ויצאתי הוא עדיין היה צריך עוד מספר דקות כדי לסיים, שזה היה מאוד מרשים מבחינתי.

זיהיתי את הריח באוויר, ושאלתי אותו אם מדובר בחומר לניקוי הג׳אנטים Magic Wheel Cleaner של KochChemie ואכן צדקתי - כבר היה נראה לראות שמדובר בבחור שיודע את העבודה ומשתמש בחומר איכותיים. הוא השתמש במטליות מיקרפייבר בלבד, והחליף מטלית בין כל פעולה (אחת ייעודית לשמשות, אחת ייעודית לניגוב וכו׳).

התוצאה הייתה מאוד טובה. הרכב שלי אמנם עבר דיטיילינג חיצוני לפני פחות מחודש, אבל הג׳אנטים עדיין היו מאוד מיופחים והם יצאו כמו חדשים - תוצאה שמעולם לא קיבלתי באף בשטיפה ידנית וניתן להגיע אליה רק עם חומר ייעודי ומברשות לניקוי ג׳אנטים, מה שאף שטיפה לא עושה.

לבחור קוראים ארטמי ונראה שהוא עולה חדש, ולכן לדעתי המחירים (יחסית לתוצאה) זולים. אני יודע את זה בוודאות כי הוא שאל אותי כמה לקחו לי על הדיטיילינג - זאת אומרת נראה שהוא מנסה להבין מה רמת המחירים בארץ כדי לדעת לתמחר את עצמו יותר טוב. בקיצור, אני מאמין שאחרי חודש במדינת ישראל הוא יבין שרמת ההשקעה שלו צריכה לעלות קצת יותר. הוא מציע שירותי דיטיילינג נוספים והוא עובד לבד.

מצרף כאן תמונות של התוצאה.

המחירון (חיצוני/פנימי):

רכב קטן 50/80

רכב גדול 60/90

ג׳יפים 70/100

image.thumb.png.10973d9fd6cbf0fc139097c0a590eb1c.png

image.thumb.png.f1b07d89cabb03bc29575a303f8fa6b1.png

image.thumb.png.5ac86131a645c61c1905569c13a1fe20.png

עריכה אחרונה על ידי Fraysa
  • אהבתי 2

2016 BMW M235i.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמח מאוד שאתה מרוצה.
הבחור הזה באמת עובד ממש ממש יפה וממש נחמד לדעת שזה עסק שלו.
אני מקווה שזרם הלקוחות אליו יגבר והוא יוכל להנות ממה שהוא שווה גם אם זה יעלה לנו קצת יותר.

• אהבתי 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...