Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכשיר Bissell לניקוי ריפודים ושטיחים

ירחמיאל

פוסטים מומלצים

שלומות רבות ושבוע טוב,

אשתי היקרה שמעה על הנ"ל ושלחה אותי לרכוש.
אני כמובן מעדיף לחקור לפני, האם כצעקתה? או האם יש מכשיר מוצלח יותר?
כרגע הדרישות הן ניקוי ספה עם בד קטיפה מלאכותי וניקוי שטיח ישן.
תודה מראש לכל דעה וידיעה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הם סבירים ביותר , יש לי אחד כזה לניקוי השטיחים במקרה של פשלות של ילדים או כלבים.

להגיד שזה life changer או עושה קסמים זו תהייה הגזמה - אבל נחמד שיהיה בבית.

לשים לב - לרוקן אותם אחרי שימוש - המיכלים לפעמים נוזלים קצת באחסנה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי את ה spotclean והוא ממש עושה את העבודה. נרכש באילת לפני שנתיים בפחות מ800 אם אני זוכר נכון.

אני משתמש לספות, מושבי הרכב וכתמים נקודתיים בשטיח. אני לא יודע אם הייתי מנקה איתו שטיח שלם (גם נראה לי שיש דרכים טובות יותר לנקות שטיח) אבל לכל שאר הדברים אני ממש מרוצה. הראש שאיבה שלו מאודד עדין. בפסח עשיתי ניקוי מושבים לרכב והפעלתי עליו מעט לחץ והוא נשבר יחסית בקלות... הזמנתי ראש (שמגיע עם צינור) חדש מאמזון ב30 דולר בערך. ההחלפה קצת מסורבלת, אבל לא משהו קשה מדי ויש אחלה סרטון ביוטיוב

• רעיון טוב! 1

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (present)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שואב שוטף יבש/רטוב לספות ושטיחים Bissell Multiclean Spot & Stain 47202 - שנתיים אחריות ע י היבואן הרשמי - מחסני חשמל (payngo.co.il)

יש לי אותו, בסופו של דבר מדובר בשואב רטוב. אתה יכול לרסס ידנית, לקרצף עם מברשת (עדיפות לעבודה קלה עם מברגה) ולשאוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי מכשיר שלהם, חמוד לניקוי משטחים קטנים, כמו כתמים נקודתיים. 

אני ממליץ לקנות שואב רטוב 40 ליטר, שיכול גם לתפקד כשואב רגיל לכל דבר ועניין, בנוסף הוא מגיע עם צינור ארוך שזה יותר קל לניקיון של הרכב (לא צריך לשים את המכשיר בתוך הרכב, וכך נמנעים מאפשרות של לכלוך נוסף).  https://www.payngo.co.il/312432.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwwuG1BhCnARIsAFWBUC2ne604NJd3bnGALslcR_zpQYIDWnme7JCg-Yon89YxWxUiwtEYFkEaAjAsEALw_wcB בונוס, עוצמת השאיבה של השואב הגדול משמעותית חזקה יותר. 

בנוסף אני ממליץ לקנות פיה שקופה כדי שתוכל לראות את הלכלוך שיוצא. קישור לחנות של אמזון

לניקיון, לרכוש מרסס ידני איכותי ולעבודה. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...