Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כותרת 

מאחר ואני לא מבין בפורשות, אשמח לשמוע אם מה שהוא מדבר על נכון.

סיטרואן c1 2012 מול פורשה חשמלית טורבו S - לא ברור לי מהסרטון איזה דגם ומודל יש לו..

אני מבין שזה יותר בשביל למשוך אנשים למוצר שהוא מוכר אבל בתכלס מעניין אם האמירה שלו נכונה.

• רעיון גרוע 2
  • משעמם 1
  • מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

זה אחרי ששילמת את מחיר הרכב,  טסט, טיפול וביטוח?

• אהבתי 2

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא. פשוט לא.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הוא גם שוכח שעל מנת להנות מהאחריות של הפורשה הזאת לאורך 15 שנה צריך לטפל בפורשה, לקנות צמיגים ייעודיים ועוד... במחירים של פורשה.

במחירי הביטוח ושחיקת הערך של הרכב  שלו יכול להחזיק לבן שלו מונית ונהג צמוד ל15 שנה

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)

ממסר מאוורר ב968 עולה 200 דולר

זה מחיר של עוד C4 או C1

עריכה אחרונה על ידי EliC25
  • אהבתי 1
פורסם

הוא אומר שלאחר תום האחריות הרגילה של השנתיים ניתן לקנות ב 4600 ש"ח לשנה אחריות, עד לתקופה של 15 שנה.

לטענתו זו אחריות שמכסה הכל.

זה לא קשור לטיפולים שוטפים שעולים לא מעט בפורש ולביטוחים.

לכן נשמע לי שהוא מחרטט שהאחזקה (טיפולים+אחריות+ביטוחים) יותר זולה.

• אהבתי 2

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

בואו נניח לשם הדיון, בצורה תיאורטית לגמרי, שהפורשה המדוברת נהנית מאמינות של סובארו dl / טויוטה משנת 1992.

מגיע הרגע שצריך להחליף צמיג. כי התייבש / נסועה / לא משנה למה.

בום. סדר גודל בעלות...

• אהבתי 3

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מרכיב ההוצאה היחיד באוטו הזה שיהיה זול יותר מאשר בסיטרואן הוא הרישוי השנתי, זה כמובן כל זמן שהאגרה האוילית הזו שבמכוניות חשמליות שאין לה קשר לשווי הרכב, תשאר כפי שהיא. 

• אהבתי 1
פורסם

אחלה יועץ.

במחיר שעולה הפורשיקה אפשר לקנות 20 סיטרואנים חדשים.

וזה הולך ככה, קונים סיטרואן חדשה, משתמשים בה עד התקלה הראשונה, וכאן יש אחריות משופרת.

התקלקל האוטו ?  תקבל חדש במקום, כאמור 20 פעמים.

כאמור, יועץ כלכלי ד'לשמאטה.

מצד שני, קיים גם הערך של איכות הנסיעה, אי אפשר להשוות בין שתי המכוניות,

ובלתי אפשרי לכמת אותו כספית.

• אהבתי 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

אחלה אלעד!

לפני 10 שנים קנינו את אותו הרכב ביחד, מאז הוא התדרדר לאמריקאיות אבל עכשיו אני רואה שהוא חזר למוטב.

תמיד ידע לייצר עניין, גם אם לפעמים היה מגזים קצת :sissies:

• אהבתי 1

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
לפני 22 שעות, davemustaine87 כתב:

... נוסע על רכב שלטענתו עולה 1.8 מיליון ומפסיד מהערך שלו 150 אלף שקל כול שנה ...

הוא התייחס לזה בתגובות בכך שירידת הערך היא מוכרת במס ולכן נחשבת הוצאה מוכרת.

בכל אופן כמובן שמדבר שטויות.

גם לפי המספרים שהוא עצמנו נותן ומבלי לבדוק אותם, ביטוח של 41 אלף בשנה, קונה לך כ 8 סיטרואנים.

כלומר כל חודש וחצי הרכב טוטאל אתה קונה אחד אחר. רק מהביטוח. וזה אם כל חודש וחצי הולך רכב, וכשהוא הולך אתה לא מוציא ממנו שקל. כמו שהוא לפח.

וכמובן שירידת ערך לא מוכרת ב100%. וכל הוצאה מוכרת היא קודם כל הוצאה. וכו' כו' וכו'.

הקשבתי לסרטונים שלו, יש דברים שהוא בהחלט מבין בהם -  זה לדעתי לא דוגמא טובה לאחד מהם.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...