Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לקראת החלפת רביעיית הצמיגים בג'ילי גיאומטרי, אני לוטש עיניים כבר תקופה להחליף את הפרימסי 4 הקיימים בסדרת הפיילוט ספורט (4 או 5)

קראתי ביקורות על 2 הצמיגים, שניהם נראים מצוינים, ה-5 כמובן הגרסה העדכנית יותר של הפיילוט ספורט

למישהו יש במקרה ניסיון עם אחד מהם או לכל הפחות תובנות מקריאה וכו'?

תודה,

פורסם (נערך)

אולי רכות גדולה יותר ב-5 עדיפה מבחינתך. במעבר מסדרת הפרימסי.

מה המידה אצלך (כולל קוד עומס ומהירות ברשיון)?

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

אכן. 4s ספורטיבי יותר. יש גם S5 אם מתעקשים (שינו את המיקום של האות בדור 5).

אבל לא בטוח שקיים במידה שלך (שים לב לעריכה שלי).

מקטגוריה דומה ל-PS4/5 של מישלין יש גם גודייר אסימטריק 5 או 6, קונטיננטל פרימיום קונטקט 6 או 7.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

אם פרימסי 4 היו בסדר מבחינת האחיזה בסגנון הנהיגה שלך, אל תחליף לפיילוט ספורט. כי תפסיד נוחות , שקט  והשחיקה תהיה הרבה יותר מהירה.

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

@Tom_22 תודה, טוב לדעת. לא בטוח שאלך לכיוון הזה, חושב שזה קיצוני מדי לג'ילי גם אם חשמלי עם קג״מ רציני

בוא נאמר שהשלדה שלו לא ממש מאפשרת חיוך בפניות, רק תאוצה מיידית וחזקה כמו כל חשמלית בעצם 

@vladclar הפרימסי צמיג מצוין, אבל אני סובל מסחרור גלגלים ביציאה מהמקום במהירות מעט מעבר לסטנדרטית, גם בתנועה ולא בהכרח רק מעמידה (לא בהכרח 100 אחוז באשמת הצמיג, משהו בתכנון שם לא הכי מדויק), אבל מנגד קיבלתי פידבקים מבעלי ג'ילי דומים שהחליפו לפיילוט ספורט שהתופעה פחתה בצורה משמעותית

יהיה הבדל מהותי בין הנוחות והשקט בין הפרימסי 4 לפיילוט ספורט?

פורסם

יופי של סרטון, תודה !

מה שלקחתי ממנו - רכב חזק לא בהכרח צריך צמיגים ספורטיביים לנהיגה יום- יומית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

נהגתי בברז הקודמת על הפרימסי, PS4 ו ו PS5 והאסימטריק 5.

ה PS4/PS5 אוחזים יותר מהפרימסי אבל נשחקים מהר יותר. אצלי אורך החיים של הפרימסי היה כפול ויותר מה PS4 (לא יכול להעיד במדויק לגבי ה 5 כי מכרתי את הרכב איתם).

לעומת ה PS4, ה PS5 הרגיש לי קצת פחות אוחז בכביש וקצת אוחז יותר במסלול והעביר קצת יותר פידבק להגה.

האסימטריק 5 אחז בכביש יותר מה PS4/PS5 אבל התפרק במסלול והעביר משמעותית פחות פידבק להגה.

אין הבדל בנוחות וברעש בין כולם.

בסך הכל ה PS5 לדעתי הוא הצמיג הכי מאוזן מבין כולם עם נטיה ספורטיבית.  ממליץ שתנסה אותו אם חסרה לך אחיזה. אם אתה מוצא ה PS4 בהנחה משמעותית הוא גם חלופה טובה, רק בדוק תאריך ייצור כי נדמה לי שלא מייצרים אותו יותר.

עריכה אחרונה על ידי itaimoto
פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, Tom_22 כתב:

אולי רכות גדולה יותר ב-5 עדיפה מבחינתך. במעבר מסדרת הפרימסי.

מה המידה אצלך (כולל קוד עומס ומהירות ברשיון)?

@Ragnarבהחלט תעבור על הפוסט הזה שלי, יש פה פירוט מלא של מה שחוויתי עם הPS4 לעומת ה-5.

ורק לידיעה אין להשיג כבר את הPS4, ירד מייצור.

עריכה אחרונה על ידי hondacivic02es
פורסם

תודה לכולם על המענה!

בהינתן והפיילוט ספורט 5 אינם יפגעו בצד אחד בסעיף הרעש והנוחות אל מול הפרימסי 4, ומאידך ישפרו את האחיזה ויצמצם את ״פרפור״ הגלגלים (וזה מה שאני מבין מהתגובות) - אני לא יכול לבקש מעבר וזה די עונה על הצרכים שלי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מעדכן כי אמש הוחלפו ארבעת הצמיגים במישלן פיילוט ספורט 5, בציר מאי 2024 טרי מאוד

חווית הנהיגה אחרת לגמרי. מרגישים מאוד את השינוי באחיזה, יציבות הרכב בתאוצות חזקות של רכב חשמלי ובלימה

החיסרון - הם רועשים יותר מהפרימסי 4 שהחליפו, באופן מורגש, אבל אין מושלם...

אגב, שמתי לב שחיישני לחץ האוויר (מפוצלים פר צמיג) קצת מבולבלים. כשאני בודק פיזית במכונה את ה-PSI, הוא מראה לי אחיד ותקין (37), בעוד החיישנים זורקים מספרים אחרים. יש סיבה? היה צריך לאפס אותם איכשהו?

• אהבתי 2
פורסם

פרופיל הרעש עשוי להשתנות מעט אחרי כמה מאות ק"מ בודדים והצמיגים "יתיישבו". או שתתרגל ;) 

הדבר נכון גם לגבי רמת האחיזה, בעיקר ברטוב, שתשתפר.

עד כמה הערכים על הצג אצלך שונים?

שום מכונת ניפוח לא תהיה מדוייקת אבסולוטית, וסביר שיש טולרנס של לפחות 1PSI +/-. וזה כשהיא מכויילת נכונה ומתוחזקת.

בגדול, כל עוד אין חשש לחיישנים לא תקינים אצלך (ניזוקו בהחלפת צמיגים, סוללה נגמרה אחרי עשור וכד' ומראים ערכים לא הגיוניים או מקפיצים נורת תקלה), הייתי סומך עליהם יותר, אבל אפשר לגבות את זה עם מד חיצוני כלשהו (שגם לו יהיה טולרנס דיוק).

לא ראיתי שיש אפשרות לאיפוס אצלך (בהתחשב שהחיישנים עצמאיים בכל גלגל), לפחות לא ע"י המשתמש. אולי קביעת ערך מינימלי ללחץ להתראה.

פורסם

@Tom_22למען האמת, הבדל משמעותי כנראה בצמיג אחד ספציפי

בעוד החיישן מציג 31 PSI, המכשיר הידני איתו אני משתמש (שאמור להיות די מדויק) מציג 37 PSI

כמובן בודק כשהצמיגים קרים

מוזר

• מעניין 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...