Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלך המנוע, מתייעץ מה לעשות

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי אוקטביה 2012 שקניתי לפני חצי שנה. מאז רק צרות, החלפתי את כל המשולשים והגלגלים, לאחרונה גם כרטיס גיר ועכשיו הלך המנוע. הרכב עלה 24, בקצה הוצאתי עליו כבר בערך 35…

מה האפשרויות שלי? מה לדעתכם כדאי לעשות?

פורסם

נדלקה לי נורת שמן באוטו. האוטו עבר החלפת שמן לפני בערך ארבעה חודשים. חיסל לי 4 ליטר. נסעתי ישר לחנות חלפים, קניתי 5w-30 castrol ומילאתי במנוע. התחלתי לנסוע, האוטו מתחיל להשתגע, לא מצליח להעלות הילוך, ואני מתחיל להריח ריח מוזר.  מסתכל במראה, מלא עשן לבן , והאוטו מתחיל לעשות הרבה נורות שונות בלוח מחוונים ולא זז. (קרה לי ככה גם בכרטיס גיר, אבל האוטו שם הראה שהוא בלי הילוך. כאן הראה שהוא על D)

מניע שוב, האוטו חוזר לזוז כרגיל ונעלמות הנורות אבל מוציא המון עשן.  מגיע למוסכניק שהיה ליד, פותח מכסה מנוע, לוחץ קצת על הגז ואז חוזרות הנורות והוא אומר שהמנוע גמור והשמן נכנס לשסתומים.

לא ראיתי עוד חוות דעת.

הרכב 210 אלף קמ

פורסם

ככל הנראה הנזק נגרם בגלל שנסעת אחרי שדלקה נורת השמן.

אם נדלקת נורה אדומה מכבים מנוע באופן מידי, ובמיוחד לא ממשיכים לנסוע.

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם

שאלה מוזרה, לא מבין מה אתה מצפה שאנשים זרים באינרטנט יגידו לך? 

יכול להיות שתתקן מנוע, והכול יהיה סבבה, יכול להיות שהרכב זה בור ללא תחתית ואחרי החלפת מנוע תוציא עוד 10 אלף שקל. מי יודע? 

לדעתי, תחליף מנוע/או תתקן מה שיותר זול, ואז תמכור ותיפטר מהנבלה. 

• רעיון טוב! 2
פורסם

באופן כללי אני אוהב לשמוע דעות של אנשים שאמורים להיות מקצועיים יותר בדברים שבהם אני צריך עזרה. זה בדרך כלל נותן לך עוד פרספקטיבות ואפשרויות שלא בטוח שתהיה מודע אליהם. 

תודה על הרעיון, אחשוב עליו

פורסם
לפני 8 שעות, Shdro155 כתב:

שלום לכולם,

יש לי אוקטביה 2012 שקניתי לפני חצי שנה.-בלי בדיקה? מאז רק צרות, החלפתי את כל המשולשים והגלגלים-למה?, לאחרונה גם כרטיס גיר ועכשיו הלך המנוע. הרכב עלה 24, בקצה הוצאתי עליו כבר בערך 35…

לפני 8 שעות, Shdro155 כתב:

שלום לכולם,

יש לי אוקטביה 2012 שקניתי לפני חצי שנה. -בלי בדיקה?מאז רק צרות, החלפתי את כל המשולשים והגלגלים-למה?, לאחרונה גם כרטיס גיר ועכשיו הלך המנוע. הרכב עלה 24, בקצה הוצאתי עליו כבר בערך 35…

איזה יד? השכרה? פרטי? חברה? ליסינג? כמה ק"מ איזה מנוע 

פורסם
בתאריך 12.7.2024 בשעה 11:52, Shdro155 כתב:

מגיע למוסכניק שהיה ליד

אם זה לא מוסכניק שאתה מכיר וסומך עליו תגרור למוסך אחר.

תרשום לנו מאיפה אתה שנוכל לכוון אותך למוסך שמכיר ומתמחה בVAG

פורסם

כשאתה ממלא יותר מידי שמן הבוכנות והטלטלים פוגעים בשמן ויוצרים עומס גבוה עד כדי פריצת רינגים.

לדעתי תקן ותמכור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, TZR84 כתב:

אם זה לא מוסכניק שאתה מכיר וסומך עליו תגרור למוסך אחר.

תרשום לנו מאיפה אתה שנוכל לכוון אותך למוסך שמכיר ומתמחה בVAG

מאיזור אריאל

מה הכוונה VAG?

ואם מילאתי יותר מדי שמן ונסעתי איתו את ה100 מטר האלה זה ייתכן שנפרצו כבר הרינגים? יכול להיות שגם לא? שווה לנסות לרוקן את השמן?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...