Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלפים CARS245

מעבר לפיתרון נפתר ע"י amosbmw,

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 27 דקות, nit_zan כתב:

עשו לך טובה כי 75 דולר זה אמור להיות כולל משלוח

איך מגישים ערעור? תחכים אותנו

מה שעמוס כתב. רף המס מתייחס למחיר המוצרים בלבד.

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

• תגובות 162
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבדיקה מצאתי שהרבה אתרים מתעלמים מישראל , אנחנו פשוט לא ברשימת המשלוחים שלהם. אם למישהו יש נסיון עדכני מוצלח ברכישה מחול, מאוד יעזור לקבל לינק לחנות כזו. תודה לכל המגיבים, כרגיל כל תגובה עזרה מאוד .

פורסם

לא כתבת עבור איזה רכב אתה רוצה להזמין חלקים.

אני קונה גם מאתרים שמוכרים חלקי יצרן מקוריים, אבל זה לא יעזור לך.

אם צריך לקנות מאתרים שלא שולחים לארץ, משתמשים בכתובת מקומית שמעבירה לארץ. אבל זה פחות רצוי כי אז אתה משלם גם מע"מ מקומי.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

גם אני מרוצה סה''כ מהם. וגם אני סבלתי מהבעיה שהם מכניסים את המשלוח כפריט בחשבונית ואז למרות שהמוצרים פחות מ75 דולר מתחיל בלאגן של מיסים (הייתי צריך לנטוש חבילה שהגיע דרך חברת בלדרות בגלל בעיה כזאת)

פורסם
לפני 18 שעות, ד ו ד כתב:

הפעם מדובר על וולבו

אם הוולוו שלך נמכרה גם בארה"ב:

fcpeuro.com

rmeuropean.com.

skandix.com

כולם עם מחירי משלוח מארה"ב כמובן.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

@amosbmw  בצעתי כמה בדיקות אקראיות לחלפים בסיסיים באתרים בארהב שציינת והמחירים   אצלם  גבוהים ב10-20  אחוז בהשוואה  CARS245. אם יש למישהו נסיון בקניית חלפים לוולבו באירופה , מעניין יהיה להשוות מול CARS245.

לסיכום הבעיות במכס, אם הבנתי נכון , אם  עלות הפריט מעל 75 דולר או שווה ערך, ממש לא משנה לנו הקונים אם  עלות הפריט+המשלוח מסוכמים במסמך המלווה או בנפרד, כי בכל מקרה נשלם מס.

פורסם
לפני שעה, mcaspi כתב:

ניסיתם לבקש מ-CARS245 להפריד את עלויות המוצרים וההובלה בהצהרת המכס? לא היו מוכנים?

ניסיתי כמה פעמים. הם לא הסכימו.

• לא הבנתי... 1

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם

אני דווקא רוכש לא מעט מCARS245 חלקים לוולוו,

אפילו חלקים מקוריים, רק שלוקח להם הרבה זמן להשיג אותם,

לא מצאתי אתר יותר זול מהם, אלא אם מדובר על מבצע זמני באחד האתרים האחרים,

גם במשלוחים הם נותנים הרבה אפשרויות שבחלק אין לך בחירה בכלל.

וכמו שעמוס כתב, אם יש לך דגם שנמכר גם באמריקה, אז יש לפחות עוד 2 אתרים שרכשתי מהם בעבר:

https://www.rockauto.com/ - בנוי קצת שונה משאר האתרים, אבל כשמבינים איך זה עובד זה די פשוט, היה להם מבחר גדול מסווג לפי איכות, גם לא מעט מבצעים, אבל לא קניתי מהם כבר שנים

https://www.volvopartswebstore.com/ - גם מהם קניתי בעבר, משתמש בהם לא מעט בכדי לחלץ דיאגרמות ומק"טים גם

כבר חתמתי...

פורסם

RockAuto הוא אחלה, והמחירים בו מצויינים. אבל יש כמה דברים שצריך לקחת בחשבון:

1. זה חלפים לשוק האמריקאי. אם יש לך רכב שמשווק שם, או שהחלק שאתה מחפש משותף למכונית המשווקת שם, זכית, אחרת לא תמצא אותו שם.

2. אין שם חלפים מקוריים של היצרנים (במקרים ספציפיים יש חלפים שהם דה פקטו מקוריים, כמו מצתים), למי שזה מפריע.

3. השירות שלהם, במידה ויש בעיה, הוא לא משהו, ואין עם מי לדבר. לא מזמן יצא לי להזמין חלק, שילמתי תוספת על משלוח מהיר, ובסוף המשלוח לא הגיע בזמן (ונאלצתי לחפש פתרון אחר). כשהמשלוח הגיע לבסוף, לא היה למי להתלונן - עד עכשיו הפריטים אצלי בארון ללא שימוש. בדיעבד אולי הייתי צריך לסרב לקבל אותם מהשליח, ואז אולי הייתי מקבל החזר 🤷‍♂️

פורסם

הזכרתם מצבים של "סירוב לקבל" מה שגורם לדואר או חב השילוח להחזיר את החבילה לשולח. מעניין איך זה מתנהל מול הנמען וכמובן מעניין על חשבון מי זה מתבצע.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...