Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאיפה קונים פחיות לרפידות בלם? מאזדה 3 2010

מעבר לפיתרון נפתר ע"י Moshe c,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קצת תקתוקים מהרפידות קדמיות .פתחתי אני רואה שאין פחיות שהרפידה יושבת עליהם. מאיפה קונים פחיות מתאימות?

פורסם

תנסה להיכנס לamayama או לzzap.ru ולעשות חיפוש לפי מספר שלדה של הרכב שלך(vin) בקטלוג, אולי תמצא תרשים עם מערכת הבלימה והחלק המבוקש היה שם עם מק"ט

• אהבתי 1
פורסם

אולי אני לא קורא לזה בשם הנכון. זה המתכות האלה שמגיעות שקונים סט רפידות מקורי. שהאוזני רפידות נעות עליהם. אני לפעמים שומע רעשים כאילו הרפידה רוקדת בפנים.

פורסם

לא שמעתי על כך שניתן לקנות את החלקים שאתה מדבר עליהם בנפרד. קנה סט רפידות מקורי (או תחליפי שאתה מוכן להרכיב על הרכב, וכתוב שכולל את החלקים הנלווים - קוראים לזה בשם כללי מאוד, hardware). תתקין את החלקים בלבד, ואת הרפידות תשאיר במגירה עד שתצטרך להחליף. כשתחליף, תוכל להישאר עם הקליפסים שכבר התקנת (אין צורך להחליף אותם בכל החלפת רפידות - בגלל זה יש סטים שמגיעים בלי, ההנחה היא שתשתמש בקליפסים הקיימים).

• אהבתי 1
  • פיתרון
פורסם

תוכל לרכוש לדוגמא מכאן.

https://cars245.com/en/catalog/car-mazda.4886.19108/4214.braking-system/4339.disc-brake/4340.accessory-kit/

לא ברור מה אתה צריך, אם בכלל, אבל לדעתי אלו האפשרויות שמתוכן התכוונת לאחד מהם.

תוודא שזה אכן מה שאתה צריך ותוודא שהפריט מתאים לדגם הרכב שלך כי מדובר בבלמים וזה לא משהו שאפשר לעשות בהם ניסוי ותהייה. 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...