Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

באחת מחברות האשראי אני מקבל התראה מיידית על כל חיוב, אפילו שקל ומטה. באחרות זה תלוי סכום ונסיבות (למש עסקת רשת מאגורה, אבל העברת כרטיס 500 ש"ח).

חוץ מזה יש לנם ניטור די יעיל נגד,הונאות, די יעיל, אבל לא מושלם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 6 דקות, timur2008 כתב:

אז אם נניח זה היה דרך פייפל והמוצר נעצר במכס אפשר לדרוש החזר כספי? 

כשמוצר שהזמנתי ״נעלם״ במכס לפני שנתיים בערך, פניתי לפייפאל שפנו למוכר והם זיכו אותי. אחרי חמישה חודשים התקשר אלי מנהל סניף הדאר הקרוב אלי ושאל למה אני לא בא לאסוף חבילה שמחכה לי . וזה כבר אחרי שהתקבל הזיכוי מפייפאל.  כשהלכתי לקבל את החבילה התברר לי שהיא טיילה מידי כמה ימים בין נקודות חלוקה שונות ובאף אחד מהמקרים לא קיבלתי הודעה על כך לא בתיבת הדאר ולא במסרון. על גבי החבילה היו מספר מדבקות עם ״איתורים״ שונים שהעידו על המסע שהחבילה עברה. אלמלא העירנות והיוזמה השירותית של מנהל הסניף אני מניח שהחבילה הייתה ממשיכה לטייל עד שמישהו היה מרחם עליה או שולח להשמדה.

מכיוון שאני ״פרייר״ הודעתי למוכר שהחבילה נמצאה ושאלתי איך ניתן להעביר לו תשלום שוב בפייפאל. בתשובה שהביעה הפתעה גמורה, הודו לי ושלחו כתובת מייל להעברת התשלום. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 שעות, timur2008 כתב:

לדרוש?  לא.  לבקש ? בהחלט.

אבל ככל שאני זוכר את אוסף החוקים של פייפל, לא יאושר לך החזר במקרה זה מהסיבה שכבר אמרו - זו לא בעייה של השולח שלא ניתן הלכניס את המוצר לארץ.  אתה הזמנת מוצר, הוא שלח אותו, ומכאן זו בעייה שלך.

אם השולח לא שלח בכלל, או אם הוא שלח וזה נעלם בדרך - תקבל כסף בחזרה מפייפל (במידה ולא תצליח לקבל החזר מהמוכר).

פורסם
לפני 20 שעות, timur2008 כתב:

אתה יכול לבקש, ואני מראש אומר לך - תקבל תשובה שלילית.

בערך לפני כחצי שנה עד שנה (אולי אפילו יותר - מי זוכר), הם ביטלו את ההגנה הזאת

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 2.3.2024 בשעה 10:32, timur2008 כתב:

גם לי עצרו פעמיים כבר נורות לד לאוטו. 

אני מוותר... 

השתגעו אצלינו קצת כאילו אתה מזמין צמיגים או או סוללה, כולה נורות לד 

מעדכן עליתי על שיטה חדשה
פניתי לחנות של פיליפס בעלי ביקשתי שיקים עבורי מוצר שנקרא EXTRA-FEE בעלות של פנס כולל משלוח ועבורו הוא שלח לי את המוצר שביקשתי
ככה שעל ההצהרת המכס היה רשום השם יודע מה לא אכפת לי 
והמידע המוקדם שמועבר לדואר ישראל (ומהמכס דרך הדואר) דרך עלי-אקספרס בתור חבילת RS-XXX-6Y החבילה סווגה כשטות כלשהי
החבילה הגיעה חלק ולא נתקעה בשום שלב ולא נדרש תשלום מיסים

פורסם

״השיטה״ שלך היא עבירת מכס, כאשר עבירות כאלה יכולות להסתבך מאוד, ולהגיע אף לפלילים. לא יודע מה זה הפטיש הזה להזמין כל דבר מאליאקספרס, אבל החסכון הזה יכול יום אחד לעלות לך הרבה. תוסיף כמה שקלים ותקנה מאמאזון, שם גם תקבל מוצר שהוא לא זיוף והתהליך יהיה הרבה יותר חלק.

אגב, ממליץ לך לא לעודד אנשים לעבור על החוק, בטח כשאתה רשום בפורום עם השם המלא שלך.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

2016 BMW M235i.

פורסם

יש מצב שגם יתלו אותו?

אני בנאדם שומר חוק ומאוד משתדל להיות ישר
אבל דחיל ראבק! המדינה דורשת שיגנבו ממנה וירמו אותה

גרתי בסינגפור 11 שניה, המע"מ הוא 8 אחוז, בחיים לא ניסו למכור לי משהו ב"מזומן" כי זה הוגן
בארץ יותר מכפול, אז מה הפלא שכולם מרמים, אין אחד שלא נותו מחיר ל"מזומן"

גם כל סיפורי מגבלות היבוא על העל, ממוצרי מזון, קוסמטיקה, רכב, תקשורת... שבכל המדינות הנורמליות בעולם אין חסמים כאלו
אני גם תקוע על מולטימדיה לרכב שבלי התדרים המדוייקים של ה wifi  שלה לא מאשרים לי להכניס אותה
כאילו איזה סיני הכניס שם תדרים שאף אחד לא מכיר... wifi זה wifi וגם אם יש הבדלים בין התדרים והבנדים בארה"ב ובאירופה... למי אכפת בהספקים האלו? זה לא מפריע לאף אחד בשיט.

וכבנאדם ישר, אני אומר לך שזאת מצווה לדפוק את המכס, בדיוק כמו שהוא דופק סתם אנשים על שטויות
כי מי שישר איתם, פשוט מזי@@ים אותו

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 50 דקות, סולל הדרך כתב:

כאילו איזה סיני הכניס שם תדרים שאף אחד לא מכיר... wifi זה wifi וגם אם יש הבדלים בין התדרים והבנדים בארה"ב ובאירופה... למי אכפת בהספקים האלו? זה לא מפריע לאף אחד בשיט.

לא סיני אבל מחבל אולי שהכניס תדרים שמאפשרים להאזין במסווה לצבא או לשב"כ, למשל. ישנן כנראה סיבות לסיפור.

AI:

National Security Concerns

1. Cybersecurity Risks: Governments fear that foreign-made communications equipment could be used for cyberespionage or cyberattacks. For instance, the U.S. Federal Communications Commission (FCC) has banned the sale and import of devices from Chinese companies like Huawei and ZTE due to their potential ties to the Chinese government and the risk of exploitation by malicious actors

2. Supply Chain Security: The integrity of telecommunications networks is vital for national security. Equipment from companies deemed untrustworthy can introduce vulnerabilities into critical infrastructure, making it susceptible to sabotage or manipulation
פורסם
לפני כשעה, mcaspi כתב:

ישנן כנראה סיבות לסיפור

יש בהחלט, והתרחיש לא דימיוני. 🥺

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

המפרט... שאגב בשניה אחת אני מדפיס לבד אחת

חותם עם חותמת סינית ב pdf ושולח למכס... זה יעצור את הטרור?

זה שאסור לצלם בבסיסים זה בסדר

אבל להיכנס עם מצלמה שמותקנת ברכב ומצלמת הכל זה בסדר...

יש איזה מחסום שנפרץ ואי אפשר לעצור אותו

מי ירצה להאזין... קטונתי. השב"כ כבר ידע למצוא אותו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 14 שעות, סולל הדרך כתב:

המפרט... שאגב בשניה אחת אני מדפיס לבד אחת

חותם עם חותמת סינית ב pdf ושולח למכס... זה יעצור את הטרור?

זה לרשויות המדינה לקבוע. כנראה שהם הגיעו למסקנה שמה שנעשה מספיק.

לפני 14 שעות, סולל הדרך כתב:

זה שאסור לצלם בבסיסים זה בסדר

אבל להיכנס עם מצלמה שמותקנת ברכב ומצלמת הכל זה בסדר..

לא בסדר כפי שכתבת: "אסור לצלם בבסיסים".

פורסם
בתאריך 22.11.2024 בשעה 10:34, סולל הדרך כתב:

אני גם תקוע על מולטימדיה לרכב שבלי התדרים המדוייקים של ה wifi  שלה לא מאשרים לי להכניס אותה

מאחר וגרת בסינגפור רק שניה, אז כנראה שכחת שיש בארץ גוף גדול שצורך תדרי רדיו בכמויות גדולות.

הכוונה כמובן לצה"ל.

אז בכדי שהמולטימדיה המסכנה שהבאת מחו"ל לא תפריע לשידורי קשר צהליים כי היא באותו תדר, אז לכן מגבילים את תדרי הרדיו (עבורך, תדרי WiFi)  המורשים לשימוש בארץ.

רק לאחר שצהל/ משרד הבטחון מפנה תדרי רדיו, ניתן להקצות אותם לשוק האזרחי.

• רעיון טוב! 1
פורסם

דמגוגיה בשקל

בהספקים האלו אתה לא מזיז לאף אחד 

זה טאבלט סיני כמו כל הטאבלטים הסינים שנמכרים בארץ ובעולם 

אלו אותם הציפים אותם התדרים, אף סיני לא ימציא את הגלגל מחדש.

וכל מאות אלפי הטלפונים הניידים שאנשים שקנו בחו"ל ואף אחד לא בדק אותם...זה מה שמונע מצה"ל לנצח?

כמו שכתבתי... קשקוש בלבוש.

אל תיקח את זה באופן אישי, כתבתי לגופו של עניין

פורסם

העובדה שכאוס קיים לא מכשירה כאוס נוסף...

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...