Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים 

אמא חוגגת 50 ולכבוד המאורע החליטה לקחת את המשפחה לסופש ארוך באילת 

התכנון הוא לעשות שם 17-21 בינואר השנה

עכשיו בעקבות המצב קראתי תלונות בפייסבוק של אנשים שהחופשה שלהם לא הייתה נעימה הלשון המעטה בגלל כל המצב עם המפונים וכו'

אבהיר

ליבי עם כל המפונים ואין לי איזשהי תרעומת כלפי המצב שנכפה עליהם וברור לי שהם היו מעדיפים להיות בבתים שלהם 

השאלה שלי האם מישהו היב בחופשה באילת בתקופה האחרונה?

אנחנו מיועדים ללכת להכל כלול בקלאב הוטל 

האם יש השפעה על ההיצע של האוכל/פינוקים?

תודה מראש לעונים

שמואל

פורסם

לא יודע לגבי הכל כלול. 

המשפחה שלי היו לאחרונה והם טוענים שאין כ"כ השפעה.

חוץ מאבא אחד שטען שהבנות שלו כבר חודשיים רק עושות קניות😉

פורסם

אם אתם נוסעים אז רק למלון שלא מאחסן מפונים.

הבעיה היא לא המפונים שמנסים לנהל חיים כלשהם התנאים הבלתי אפשריים שמלון מספק לשהייה ארוכה אלא להורדת הסטנדרטים של המלונות כדי לעמוד בתקציב שהמדינה מקציבה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, Night Driver כתב:

אם אתם נוסעים אז רק למלון שלא מאחסן מפונים.

עד כמה שהבנתי (ואינני בטוח בכך), אז מלונות שמאכסנים בהם מפונים, אינם פתוחים להזמנות מאחר והם מבינים שהם יפגע במוניטין שלהם (מורידים סטנדרטים בגלל המצב ובמקביל לקוחות שמשלמים מגיעים).

מאידך, במידה ואני טועה - אז מסכים עם דבריך.

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

זהו שאין לי מושג מה קורה עכשיו.

אנשים מנסים לחזור לחיים רגילים ויוצאים מהמלונות. לא מאמין שמלון יוכל להחזיק עם 60% תפוסה של מפונים עם התקצוב של המדינה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תבדוק איפה יש מפונים. כמעט בכל מלון יש, אבל השאלה כמה.

חבר שאיתי במילואים נסע לאילת למלון שאין בו הרבה מפונים. יצא לי לדבר עם מלון כלשהו באילת שאמר שיש להם תפוסה של 90% והרוב מפונים.

גיסתי הייתה בתחילת החודש ואמרה שהיה בסדר מבחינת עומס.

כדאי גם לבדוק איזה מתקנים במלון פתוחים, ראיתי שבחלק מהאתרים של המלונות רשום שדברים מסוימים לא עובדים. אני מניח שלמי שנוסע בתקופה כזו כנראה פחות אכפת מבריכה, אבל אולי כן אכפת מספא או דברים כאלו, אז כדאי לבדוק מה שרלוונטי עבורכם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

המקום מרגיש לי כמו מחנה פליטים מכל האנשים מהעוטף אבל זה בתחושה של מישהו שהמשפחה שלו גרה שם. מודה שמנסה לשכנע אותם לעבור סופית לאילת או למקום אחר אבל ההורים די עקשנים, מבין אותם היישוב בעוטף די קסום כשיש שקט ויש נוחות מסוימת שלא ניתן למצוא בכל מקום בארץ.

בכל אופן, המלצתי היא למצוא מלון שאין בו מפונים. יש הרבה כאלה שאין בהם.

מלון קיסר ממה שאני יודע פונה מתושבי ניר יצחק שעברו לU ספלאש באיילות.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

תודה לכולם 

כנראה שנבטל/נדחה/נשקול מחדש את המלון 

כבר סגרנו ואז עלה הנושא הזה

מזל שיש ביטול ללא קנס🙃

בהמשך להודעה מעלה 

האם ניתן להשיג רשימה איפה יש מפונים ואיפה אין?

או שזה רק להרים טלפון מלון מלון?

הבנתי שבפתאל בכל המלונות יש מפונים 

פורסם

תתקשר ותשאל.

אם החופשה לא מאוד דחופה לך הייתי מחכה או שוקל נסיעה לחו"ל בהמשך השנה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...