Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 שעות, WE988244 כתב:

ראיתי את זה בהרבה רכבים, יש תעשיה בציבור החרדי שקונים רכבי סטישן ומוסיפים ספסל מאחורה,

מידע עדכני?

לפני 20 שנה הייתי רואה הרבה כאלה בסובארו לאונה / וולוו / מאזדה 626, אבל ברכבים מהעשור וחצי האחרונים לא ראיתי מקרים כאלו בכלל.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במאזדה 626 סטיישן ששווקה בארץ לפני 20 שנה היה אופציה לספסל אחורי עם חגורות והכל מובנה מהיצרן.

אותו דבר לגבי רכבים מסחריים כמו ברלינגו שבעבר חלק מהגרסאות היו מגיעות לארץ במפרט של מסחרית סגורה ואת המושבים היו מרכיבים בארץ.

בכל המקרים היו הכנות מהיצרן להתקנה והרכב תוכנן שתהיה אופציה שיכיל יותר מושבים.

אגב, היו רכבים שהגיעו עם שני מושבים אחוריים ושני חגורות והיה אפשר להחליף בהם את המושב האחורי למושב לשלושה מקומות, היה קיים בעיקר ברכבי יוקרה -  מרצדס cls, פאסאט cc, ב.מ.וו. x6.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 9 שעות, zvit כתב:

חגורה המעוגנת לנקודת עיגון לא מקורית = פיראטית.

לא מתווכח איתך,

מציאות קימת שהיתה במפגש עם שוטר שהסתימה בלא כלום,

אני לא עושה כאלו דברים, במציאות זה קיים, 

פיראטי צודק, תכלס זה שטח אפור.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

הבעיה היא לא השוטר - הבעיה בטחונם ושלומם של הנוסעים ברכב, ומה יקרה להם בעת תאונה.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 21 שעות, WE988244 כתב:

ראיתי את זה בהרבה רכבים, יש תעשיה בציבור החרדי שקונים רכבי סטישן ומוסיפים ספסל מאחורה

נגמר מזמן. יש שאריות בלבד, גם בגלל שהתקנה עודכנה לפי מס’ החגורות ברכב, וגם כי סטיישן הפך כאן לדי נדיר.

גם מקוריים שהיו פעם מאזדה 626 וולבו וכו’ מתו.

היידה מאזדה5

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 12 שעות, zvit כתב:

חגורה המעוגנת לנקודת עיגון לא מקורית = פיראטית.

אבל אם נחזור למושב בטיחות שעליו נסוב השרשור - זה מושב בטיחות אחד שזה שורה שלמה. זה מעוגן לנקודות עיגון המקוריות עי רצועה מקורית מהיצרן של הכסא.

זה מוצר עם תקן אירופאי אמנם התקן הישן, אבל עדיין תקן.

כשאני חושב על זה, אם יש כסף, ואם זה מתאים לצרכים, ואם זה מתאים לרכב, ואם האלטרנטיבה זה לנסוע עם ילד לא חגור (שזה המון אם) - אז אני מתקין פתרון כזה בשקט אבל רק אצל מישהו ממש רציני.

זה פתרון קצה, ממש לא לכולם.

פורסם

לדעתי הגיים ציינג'ר בסיפור זה הביטוח, אם הביטוח מכיר בזה כמושב תקני מה טוב ואם לא זה גובל בחוסר אחריות להתקין דבר כזה

פורסם
בתאריך 20.11.2023 בשעה 11:10, ידני כתב:

אתה רציני?

ועוד נשמע לך שלכן מכשילים בטסט?

מה המוט המייצב

את מה הוא מייצב את המרכב?

זה חלק מחיזוק השלדה חפש בגוגל strut bar

• תוכן חדש...