Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BYD Dolphin החל מ-141990 ש"ח (מחיר רישמי)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, zvit כתב:

גילוי נאות: הח"מ לקוח של חברת "מאיר"  מזה 32 שנים.

1. חברת "מאיר" (לדעתי) יודעת לתמחר את מוצריה בהתאם למה שהיא יכולה להשיג מהיצרן.

2. הייתי ועודני לקוח גם של יבואנים אחרים, ועדיין אינני חושב שיש יבואן שיודע להתאים עסקה ללקוח כמו יבואן וולוו.

3. ה-EX30 מתומחר באירופה מצוין, ברמות שמקבילות פה ל-160000 ש"ח בערך לדגם עם הסוללה הקטנה.

4. להערכתי הדגם הנ"ל לא יגיע לכאן אלא רק דגם ה-ER שעם העלאת המס אכן יעלה באיזור 200000 ש"ח.

5. בהחלט יתכן שהדגם עם הסוללה הקטנה יגע בייבוא מקביל במחירים נמוכים יותר.

לאחר שהשארתי הודעה חזרה אלי נציגה מחברת מאיר.

ה EX30 תוצג באמצע נובמבר  , הרכב יוצג עם מנועי 272 כ"ס \ 475 כ"ס.

לא ידעה להגיד באילו סוללות יצוידו הרכבים  \ מחירים משוערים.

אני מניח שהיבואן ירצה לרשום מכירות עוד השנה לפני עלית המס.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לא הבנת אותי. כשמחליפים דגם נפסקת אפסקה של דגם אחד, ומתחילה אספקה של דגם אחר. בחדשי המעבר יש ירידה ולעיתים הפסקה מוחלטת של האספקה.

(ראה למשל טויוטה קורולה ביבוא סדיר מתחילת השנה עד יוני)

• רעיון טוב! 1
פורסם

השכן בית לידי קיבל ביום חמישי בשבוע שעבר את הג'ילי החדשה (וכן הוא בחר אותה בגלל הטווח)
חישוקים יפים, סה"כ הרכב נראה לא רע (מאוד דומה לקודם ומעט קטן יותר מהBYD.

פורסם
בתאריך 12.8.2023 בשעה 13:08, איציק נ. כתב:

מפתיע עד כמה נמוך הגענו.

לכל רכב יש יתרונות וחסרונות, אבל כמעט על כל רכב אתה יכול להגיד שהוא ממש טוב או מצטיין במשהו. על כל היתר (עיצוב\נוחות\הנדסת אנוש\ התנהגות כביש\מידות וכד') ברור שיש על מה לדבר כי זה מהות העניין בבחירה של רכב.

ספציפית לכתבה של נועם ריין, הבן אדם קוטל את האוטו כמעט בכל אספקט - אבל בסעיף היתרונות משאיר את המחיר כפקטור ראשון (על אבזור, ביצועים ומערכות בטיחות אני כבר לא מדבר - כי תכל'ס כל רכב חשמלי מודרני יהיה מפוצץ באיבזור והביצועים יהיו טובים כי זה חשמלי שמקבל את מלוא המומנט כבר מהסיבוב הראשון - אז אין פה איזו חוכמה מיוחדת לדגם כזה או אחר).

המחיר הופך להיות פקטור משני ברגע שהאוטו יעלה על הכביש ותתחיל תנועה שלו בשוק יד2 או 0 ק"מ. עם מה נשארנו ? עם נוחות "בסדר" בכביש עירוני ?

איציק

לא חסרות דוגמאות של רכבים שקיבלו ביקורות צוננות מכתבי הרכב ונמכרו בהמוניהם... דייהו רייסר, יונדאי אקסנט, שברולט אופטרה וכדו'

מר ישראלי רואה רשימת אבזור מכובדת, ממדים נדיבים ופותח הזמנה...

פורסם
לפני 8 שעות, levy כתב:

וטויוטה קורולה החל מ 160000 זה מחיר סבבה?

ממש לא. וזו סיבה לדעתך שגם אחרים צריכים לנהוג באותה דרך ?

אם נחזור לרגע לרכב הנדון כאן, פשוט מאוד הכותב שם מציין הרבה חסרונות, ומשבח את המחיר "המעולה" שקיבל הרכב. 

אגב, הוא מתעלם לחלוטין בכתבתו, מאחד הנושאים החשובים ביותר ברכב, שקיבלו וממשיכים לקבל ביקורת גרועה, ב-ATTO3.

המזגן. 

בימים האחרונים הי גל חום קיצוני, שממשיך.

איזה  כתב רכב לא מדליק את המזגן, ומתעלם מבדיקתו ותקינותו ברכב, במיוחד שאתה כבר יודע שקיימות הרבה ביקורות השליליות על הדגם הבכיר ?

זה היה מכוון, או לא ? לעולם לא נדע.

פורסם
לפני 12 שעות, yossiaviel כתב:

נראה ש-160 זה ה-150 החדש. כרגיל היבואנים מיישרים קו

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 13 שעות, yossiaviel כתב:

אם נחזור לרגע לרכב הנדון כאן, פשוט מאוד הכותב שם מציין הרבה חסרונות, ומשבח את המחיר "המעולה" שקיבל הרכב. 

אגב, הוא מתעלם לחלוטין בכתבתו, מאחד הנושאים החשובים ביותר ברכב, שקיבלו וממשיכים לקבל ביקורת גרועה, ב-ATTO3.

המזגן. 

בימים האחרונים הי גל חום קיצוני, שממשיך.

איזה  כתב רכב לא מדליק את המזגן, ומתעלם מבדיקתו ותקינותו ברכב, במיוחד שאתה כבר יודע שקיימות הרבה ביקורות השליליות על הדגם הבכיר ?

זה היה מכוון, או לא ? לעולם לא נדע.

דווקא ראיתי התייחסות למזגן.

הבוחן כתב שהמדחס שונה מatto 3 וחזק יותר.

ומצליח לקרר טוב את חלל הרכב ולכן גם פחות מורגש חוסר פתחי מיזוג אחוריים 

פורסם (נערך)
לפני 55 דקות, NP1 כתב:

אני יכול רק להניח שמדובר באותו מדחס שצריך לספק אוויר קר לפחות פתחים ולקרר חלל קטן יותר ולכן הוא כנראה "חזק יותר"

ב-i10 שלי, כאשר אני משאיר פתוח רק את התריסים של הנהג אני קופא. ואם האוטו עומד בשמש אז לוקח לו 10 דקות כדי לקרר היטב.

מבדיקה שעשיתי עם כמה בעלים שונים של ATTO3 - השחרת חלונות פתרה את הבעיה עבורם. אני רק לא מבין למה הרכב לא מגיע בברירת מחדל עם חלונות מושחרים. מחדל של ממש. בטח לרכב של 160000.

אגב, בדולפין הבכירה יש חלונות מושחרים מאחורה, אז זה אולי מסביר גם את המזגן ה-"חזק יותר"

עריכה אחרונה על ידי -UC-
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 6 דקות, -UC- כתב:

אני יכול רק להניח שמדובר באותו מדחס שצריך לספק אוויר קר לפחות פתחים ולקרר חלל קטן יותר ולכן הוא כנראה "חזק יותר"

ב-i10 שלי, כאשר אני משאיר פתוח רק את התריסים של הנהג אני קופא. ואם האוטו עומד בשמש אז לוקח לו 10 דקות כדי לקרר היטב.

מבדיקה שעשיתי עם כמה בעלים שונים של ATTO3 - השחרת חלונות פתרה את הבעיה עבורם. אני רק לא מבין למה הרכב לא מגיע בברירת מחדל עם חלונות מושחרים. מחדל של ממש. בטח לרכב של 160000.

אגב, בדולפין הבכירה יש חלונות מושחרים מאחורה, אז זה אולי מסביר גם את המזגן ה-"חזק יותר"

השחרת חלונות מאחור צריך להיות סטנדרט במדינה חמה כמו שלנו , משום מה זה נחשב שידרוג לרכב המצויד יותר גם בקיה נירו.

פילם של 10 שקלים ... , עוד בדיחה של יבואני הרכב.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 12 דקות, -UC- כתב:

אני רק לא מבין למה הרכב לא מגיע בברירת מחדל עם חלונות מושחרים. מחדל של ממש. בטח לרכב של 160000.

גם טסלה 3 מגיע ללא השחרת חלונות.

• מבאס 1
פורסם
לפני 34 דקות, -UC- כתב:

יש חברות שמזדרזות להכניס חידושים טובים ומועילים שלא עולים הרבה ליצרן בין הראשונים בשוק הלא יוקרתי וגם למכוניות קטנות וזולות יחסית, ויש חברות אחרות.
לא פלא שהרבה מאוד ישראלים בוחרים בחברות האלו, ולא מקשיבים למקהלה שצועקת עליהם "בישראל אין תרבות מוטורית".

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם
לפני שעתיים, NP1 כתב:

איפה ראית את זה ב-כתבה ב-ICAR שבקישור?

אנא האר את עיניי בבקשה...

פורסם
לפני 5 שעות, CX25GTI כתב:

השחרת חלונות מאחור צריך להיות סטנדרט במדינה חמה כמו שלנו , משום מה זה נחשב שידרוג לרכב המצויד יותר גם בקיה נירו.

פילם של 10 שקלים ... , עוד בדיחה של יבואני הרכב.

אין לך מושג עד כמה זה עוזר
אני מחזיק גם רנו מגאן סטיישן (2018) המזגן חלש בהרבה מהנירו גם המפוח וגם הקור שיוצא,
אבל החלונות ברכב מושחרים מסיבית ותוך כמה ד' המצב סביר לחלוטין ברכב.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 20 שעות, yossiaviel כתב:

איפה ראית את זה ב-כתבה ב-ICAR שבקישור?

אנא האר את עיניי בבקשה...

בכתבה של thecar.

בחינה של גיל מלמד 

IMG-20230815-WA0031.jpg

פורסם
לפני 33 דקות, NP1 כתב:

בכתבה של thecar.

בחינה של גיל מלמד 

אני התייחסתי לכתבה ספציפית, מהאתר ICAR בלבד .שהייתה בקישור שהועלה כאן בפורום. יש ?

הכתב אפילו לא טרח לבדוק או לעלות את הנושא.

אפילו הדגשתי את זה . נכון ?

אבל אתה מספק כאן אחלה תשובה... אתה נותן לי דוגמאות מאתרים אחרים.

כנראה שלא טרחת לקרוא\להבין .

הרכב הזה משווק גם באוסטראליה . 

רמז...

• תוכן חדש...